Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
17
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Talep gelirse ayıralım. Yönetici arkadaşlara bildiririz. Çok takip edemiyorum ama bu sene fazla hareketli değil sanki forum. Samsung reklam verirdi ona da henüz hiç rastlamadım, dümdüz satışa çıkardılar.

• eski telefonum honor 90' da ekranı kitlemek için dokunmatik widget vardı ekranda, kilit tuşunu daha az kullanmak için onu kullanıyordum. bu telefonda bulamadım, bir yöntemi var mı bunun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A56'da hdr10 olup olmadığını nasıl anlarım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • japon karınca kullanıcısına yanıt

Screen off uygulamasını kullan

• mdbjk kullanıcısına yanıt

A56'da olduğuna emin misin ? Öğrenmenin yöntemi ne ?

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Samsung a55 kullanıyorum ve hdr mevcut. Böyle bir özellikte geriye gitme olmayacağını düşünüyorum dolayısıyla hdr desteği çok yüksek ihtimalle cihazınızda mevcuttur içiniz rahat olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • japon karınca kullanıcısına yanıt

Çift tık ile ekran kapatma özelliği var ayarlarda. Aratın bulursunuz.

Ekran özeliklerinde A56 ' da HDR10+ mevcut , A36 da HDR yok

• Bu yıl A3x serisi tamamen hayal kırıklığı oldu benim için. Güya Qualcomm SoC ama onun da dökümü Samsung'a ait, hatta sabıkalı 8 Gen 1 ile aynı döküm teknolojisini paylaşıyor diye hatırlıyorum. Performans - kamera anlamında hiçbir artış yok geçen seneki A35'e nazaran. Tek fark görünüm değişikliği ve panelin Nit değeri sanırım.

A56 nispeten daha alınası duruyor ama onun da menşei Vietnam olması hoş olmadı, A36 gibi yerli üretim olsa çok iyi olacaktı. Ne hikmetse Samsung TR'de yalnıza A3x'e kadarki modellerin üretimini yapıyor, oysa bu kapsama A5x ve S serisinin FE modelleri de dahil edilebilirdi.

Şu an hangi cihazı alacağımı bilmiyorum, iki cihazın da eksileri var ama A36'yı kesinlikle eledim...

• Galaxy A56 256gb 20.824 TL'den sipariş verdik bakalım

• WebServisi kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun, nereden aldınız?

• A36 17.500 düşmüş 16.000 civarlarında duracak gibi kısa vadede.

• WebServisi kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun:))

Beyaz modeli amazon satıyor direk satan gönderen olarak nasıl taksit oluyor sıfır telefona normalde taksit yasak değil mi neyi kaçırdım ?

• alierr A kullanıcısına yanıt
    Samsung online mağazadan kamu indirimiyle hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Üstadım en basit ; youtube'da hdr video olarak arama yapın ve videoyu açınca görüntü kalitesi kısmından hdr uzantılı olarak gösterecektir. Ya da dev check,aida 64 gibi cihaz ve donanım özelliklerini gösteren uygulamaları indirip oradan da görebilirsiniz.

• lPaTRoNl kullanıcısına yanıt

Benim gördüğüm 2 senedir falan bazı cep telefonlarında 3 ya da 6 taksit şeklinde böyle taksitlendirme yapıyorlar,nasılını nedenini bende bilmiyorum ama o kısmı bulandırmaya bence gerek yok :)

Gece,A56 256 modelini bir arkadaşım için peşin fiyatına 6 taksit olarak aldım herhangi bir sorun olmadı hatta kargoya verildi. Normalde günümüz faiz oranlarıyla nereden baksan 24.500 lira 6 ay faizle 30.000 dolayları hatta üzerine kadar çıkarken bence cihaz çıkış fiyatı olarak yüksek olsa faizsiz 6 taksitle gayet mantıklı oluyor.

Bencede fazla kurcalamamak lazım bankadan bankaya vadesiz taksit sayısı değişiyor o da her zaman olan şey.

• A55 fiyatı bu kadar düşmüşken kafanız karışmasın tam bir fiyat performans telefon olmuş a36'dan da a56'dan da alınabilir seviyede

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.