Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
17
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gsmarena a56'yı incelemiş.

Max display brightness test [ White test pattern, 75% fill (nits) ]

Manuel modda A55: 446 / A56: 450

Otomatik modda A55: 1010 / A56: 1213

nits değerlerini almış. çok bir fark yok, maunel de aynılar zaten.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Ama s24 Fe de parmak izi okuma sorunu varmış. Çoğu incelemede de var bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün A36 satın aldım cihaz gayet güzel olmuş kameralar iş görür ben lila rengini satın aldım gayet şık duruyor işlemci bazen yetersiz kalıyor gibi arada gecikmeler oluyor.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun diyelim,işlemciden değil muhtemelen one ui 7 kaynaklı ufak tefek aksamalar vs oluyordur,a56 da da var çünkü ben yazılımın yeni ve henüz oturmamış olmasına bağladım.

a55 16-17 bin tl iken onu da inceleseymissiniz keske ..neyse hayirli olsun tabi ..45 w ve 6 yıl guncelleme dikkat cekici.

• 22 Mart saat 19.30 ve şu an n11'de a36 ve a56 1300 lira sepette indirimli satılıyor. Gökmen adlı satıcı

• alierr A kullanıcısına yanıt

Güzel bilgi. Kağıt üstünde 200 nit parlaklık pek fark etmiyormuş yani. S24fe 1900 nit. S24 ile a56 nit karşılaştırmasında sonuç ne ?

Senin mesajından sonra içim rahat etmedi ve kamera karşılaştırmasını izledim gördüm ki gerçekten bariz fark var. A36'yı iptal edip a56 aldım 23200'e.

Size de hayırlı olsun diyelim,kişiye özel 20.000 üzeri alişverişte 1500 lira indirim kuponu da tanımlamış olabiliyor 22.999'a geliyor,siz almışsınız 200 lira fark dert değildir ama olur da başka almak isteyen olursa kuponlara bir baksın diye paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 22 Mart 2025; 20:16:22 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Daha önce A55 kullanıyordum tercih etmeme sebebim exynos işlemcili olması bulunduğum konumda exynoslu telefonlar çekmiyor.

Hayırlı olsun daha mantıklı bir seçim.

• Amazon'da şu an tek bir satıcıda var hem A36 hem de A56 liste fiyatı üzerinden peşin fiyatına 6 taksitle alınabiliyor.

Firma ; Gökmenteknoloji sanırim n11'dekiyle aynı firma iki platformda da puanları düşük ve yorumlar kısmen sıkıntılı ama işin amazon tarafında pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum,peşine 6 taksit baya iyi.

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim S25'i de inceledim gayet akıcı çalışıyor keza A56'da öyle bu telefona bu işlemci olmamış sanki keşke 7+gen 2 kullansalarmış.

A56 ile de haşır neşir olduysanız bir şey diyemem ama benim gözüme takılan ve yazılım kaynaklı gibi gelen ufak ve nadir de olsa bug durumu olabiliyor :)

• A56 arka kamerasında sony imx 906 sensör kullanıldığı yazıyor gsm arenada. Öyleyse güzel haber. A55 de hangi sensör vardı bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarım saat inceledim aslında A56 içime sindi ancak exynostan dolayı eledim bu cihazı uzun süre kullanmayı düşünmüyorum geçici olarak aldım iki telefonuda yeniden başlatınca A36'nın kendine gelmesi daha uzun sürüyor keza exynos 1580 yeni çekirdek tasarımına sahipken 6 gen 3 eski tasarımı baz alıyor ayrıca verimlilik çekirdeklerinin saat hızıda düşük.

İşlemci farkı var evet ama sizin ihtiyacınızı/şebeke olayı nedeniyle sd işlemci karşılamış,5000 lira da cebinize kalmış kısaca iyi yapmışsınız.

Bende pek beceremiyorum ama :) uzun soluklu kullanma niyetiyle a56 aldım yoksa kullanım şeklime göre a36 da bana uyardı,uzun vade olarak bakma durumum olmasa bende a36 alıp geçerdim.

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Şebeke farkı ne ?

S24:

Manuel: 785 nits

Auto: 1401 nits

S24 FE:

Manuel: 470

Auto: 1372

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.