Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
17
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön siparişe açıldığı zaman annemle babama farklı renklerini alacağım a56 nın.içime sindi bu telefon.takoz gibi de değil.rahat rahat kullanırlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung A56 ve A36 başlıklarının ayrı ayrı açılması çok daha iyi olurdu. Cihazlar piyasaya çıktıktan sonra bu sayfada kaos yaşanacak, bütün yorumlar birbirine girecek. Beğeni ve eleştirilerin A56'ya mı yoksa A36'ya mı yapıldığı anlaşılmayacak.

Örneğin, 6-7 ay sonra A56 almayı planlayan biri deneyimleri/yorumları okumak için bu forum sayfasını açtığında onlarca sayfa A36 yorumuyla karşılaşmak zorunda kalacak, çünkü tahmini 140 sayfanın 70'i A36 yorumu olacak, boşuna zaman kaybı.

Yol yakınken değişiklik yapmakta fayda var.

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt

Üstat aynen katılıyorum,sırf aynı zamanda duyuruldu ya da satışa çıktı diye elmayla armutun aynı ana konu başlığında olması cidden çok saçma ve dediğiniz gibi kim hangi cihaz için yazmış vs anlayan beri gelsin durumu oluyor.

Bu başlık özelinde eleştiri gibi algılanmasın,açan arkadaşımızda son dönemde yapılanı devam ettirmiş,bu değil başka konularda da aynı durum var örneğin ; honor magic 7 pro/honor magic 7 lite onlarda aynı ana konu altında,yani ne alaka biri amiral gemisi model diğeri hadi orta segment diyelim de ne alaka yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 256 GB Hepsiburada'da 25.999 TL olarak listelendi.

SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU]

• 128'lik olanı da 23 bandından çıkar fiyatlar 1 aya epey düşer.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Aynen Samsung liste fiyatının klasik düşme oranı piyasa fiyatında genelde %20 gibi oluyor,256 gb modeli de 20-21 aralığına oturur :)

• mdbjk kullanıcısına yanıt
    Satıcı azimdijital diye bir yer. İthalatçı olabilir. Garantisi sıkıntı olabilir belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Yok üstadım Turkcell'in bölge bayisi Samsung Türkiye garantilidir,Samsung'un liste fiyatı üzerinden satışa çıkarmışlardır o nedenle bende paylaştım :)

• Vatan'da satışa çıktı...

A56 256 GB 24.499 TL

A36 256 GB 19.499 TL

HB'deki satıcının fiyat şişirmeymiş :) Vatan'da ki fiyat Samsung Türkiye resmi fiyatıdır.

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Bu fiyata S24 FE almak daha mantıklı o zaman

• Thaleee kullanıcısına yanıt

Malum Samsung liste fiyatı yüksektir ama piyasa fiyatı belli bir süre sonra düşer,muhtemelen 20-21 dolaylarına oturur,o zaman da kabaca S24 Fe piyasa fiyatıyla 5-6 bin fark olur,özellik ve işlemci farklarına bakarsak tabi ki S24 Fe daha mantıklı ama örneğin ben klasik günlük ve sosyal medya kullanıcısıyım,S24 Fe performans ve fiyat farkına gerek duymam,biraz da ergonomi olarak bakıyorum A56 gerçekten ince ve ağırlık dağılımı çok iyi olan bir cihaz olmuş :)

• Kamu indirimi ile a56 fiyatı samsung web sitesinde 20-21 bin tl arasında alınabilir sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thaleee kullanıcısına yanıt

kesinlikle daha mantıklı S24 FE

• Fantomm kullanıcısına yanıt
    nasıl oluyor acaba kamu indirimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt

A56 bu fiyattan çıktıysa S24 FE ye yavaştan elveda deme zamanı gelmiştir. almayı düşünen beklemeden alsın. hatta bugünkü döviz değişikliğinden dolayı bu fiyatlar bir daha görülmez.

• mg_22 kullanıcısına yanıt

Sadece anlaşmalı bazı kurumlarda geçerliymiş ve o kurumlarda duyuru yapılmış zaten. Hangileri bilmiyorum..

• Bu zamana kadar hep iphone kullandım. Teknolojiler artık eşitlendi bu sefer samsung bakayım dedim ; daha almadan yordu siz bu firma ile nasıl uğraşıyorsunuz? orta-üst seviye bir ürün bakayım dedim. Tek derdim UI takılması - donma yapmasın ve belirli bir süre yazılım desteği alsın. bu da a35 ile başlıyor. onun altındaki modellere baktığımda zaten 0 telefon ana ekran menülerde gezerken boş telefonda bile stutter görülüyor incelemelerde. a35 13-14bin civarı sanırım ; fiyat olarak düşünüce altını zaten yok sayabiliriz buraya kadar problem yok. Asıl sorun buradan sonra başladı. A35 den bir üst seviye ne alabilirim diyorsun "a36" ?? Yahu işlemcisini düşürmüşler üst modelinde. Testlere bakıyorum telefon daha yavaş açılıyor ve A35'de sınırda bulunan temiz menü geçişleri yok , takılmalar var a36da. a55 baktım f/p ürünü gibi görünüyor. onda da 56 çıkarmışlar 24500tl? o fiyata s24fe var ??? bu sefer işlemciyi geçtim özelliklerin 90% ı s24fe de daha iyi. neden a56 alınsın ki ? pil 4700 yerine 5000 ve 15 gram hafif diyor gördüğüm. kimin umrunda bu? Samsungda bilmediğim gizli özellikler mi var ? Chatgpt sordum o bile anlam verememiş; s24fe daha iyi performanslı, a56 budget ürün diyor. Bilen biri varsa aydınlatsın bunlar ne yaşıyor. apple da en azından 12 13 14 15 parana göre al geç. eski parçaları kaktırmak için de arada SE-E modeli koyarlar okadar. Burda bir telefon seçmek için 2 yıllık eğitim mi alacaz bu nedir arkadaş?

• Salvador_Limones kullanıcısına yanıt

Samsung'un Türkiye özel fiyatlandırması oluyordu ama kur ve ekonomik gidişat sebebiyle dengeyi bozdular yani Samsung fiyat açısından hepsinden avantajlıyken garip bi duruma düşürdü kendini.Ben A54 256 yı 12bin e almıştım 2023 haziranda bugün a56 25bin. S23 kullananlar 3bin 5bin verip s24e geçtiler geçen sene komik rakamlarla. Yine s24 fe konusunda bu yıl cihazı 15binden alanlar oldu. Denk gelmek lazım. Bir de Samsung telefonlar resmi sitede her zaman daha pahalı alışveriş siteleri ve mağazalar daha uyguna veriyor. Çıkış fiyatları da hep yüksek 3 ay sonra gerçek fiyatına indiriyorlar. Tam anlamak ve anlatmak mümkün değil açıkçası. Kupon kampanya indirim kovaladıkça gerçek değerine ulaşıyor cihazlar. Global pazarda Samsung'un öne çıkardığı ürünler ve fiyatlandırmalar değişiyor ancak bizde arada kalmışlık mevcut. Apple'dan insaflı yine de.

• aydogan kullanıcısına yanıt

tamamen çorba olmuş fiyatlar. benim anladığım ne apple gibi ilk çıktığı gün alıp yazılım desteği bitene kadar kullanırım kafasında olacaksın; çünkü 3 ay sonra s25fe 45000 e çıkmışken 43000 e kulaklık hediyeli koyulabilir. ne de iphone 17 çıktığında 16 nın fiyatı düşer f/p onu alırım der gibi beklemek. çünkü bu sefer de fiyat güncellemesi bozuk ve 100 tane ara model oluyor. en iyisi dönem içinde indirim beklemek gibi. fiyat karşılığı düşününce iphone 12 nin fiyatında s24fe kağıt üstünde harika görünüyor mesela ama kendi içinde samsung tam bir kaos. bu kadar çok model çıkararak kendilerine zarar vermişler. s24fe için sinyal düşük problemi a55 için ekran problemi ve ortak olarak ısınma bildirimleri olmuş. şimdi bunlar kronik mi bilemiyorum. ortak tek bir model olsa daha yaygın kullanımda ortaya çıkar çözümü de daha kolay olurdu. samsung da aldıktan sonra uzun süre yeni model düşünmemek kronik sorunlarla uğraşmamak için yine S S+ tarafımı gerekiyor? örneğin A35-A55 video incelemelerde harika görünüyor. şikayetlere bakınca yeni aldım ısınıyor takılıyor sinyal düşük vs yorumlar. Şimdi bu hata da olabilir ama şöyle bir durumda var yeni alınan telefon arka planda dünyanın senkronlamasını yapıyordur hele ki android ortak yazılım, farklı donanımdan geçilmişse binbir türlü problem oluyordur. Bir de yeni heyecanı ile tüm gün kurcalanan telefonun ısınması ; ısınmadan dolayı da modemlerin zayıflaması normal. ama onun haricinde birşey varsa bilemiyorum.

• Salvador_Limones kullanıcısına yanıt
    Yani ben de anlamıyorum onlar da anlamıyor olsa gerek batıda Apple ile doğuda Çin markalarıyla rekabet ediyorlar ikisi farklı portföy birinde kaliteden birinde sürümden kazanma söz konusu. İkisine de tam anlamıyla yönelemiyor yönetemiyor. Türkiye de tam ortada burada da ne kadar pahalı olursa olsun Apple üzerinde bir eğilim var en kötü iPhone bile sosyal statüye hizmet ediyor özellikle çocuklar arasında gözlemliyorum fiyatı denkleşse yüzüne bakılmaz Çinliler de son yıllarda öne geçti onlarla da rekabet edebilmek için mecbur fiyat kırdılar Samsung'un öne geçtiği alan yazılım güvenlik güncellemesinin diğerlerine göre uzun olmasıydı ve servis garanti desteğinin bulunmasıydı bu sene orası da biraz darbe aldı. Yine de android içerisinde en düzgün çakma olmayan modern arayüz Samsung'da bulunuyor. Diğer durum ve şikayetler androidin kanayan yarası halen çok komplike ve ilk kurulumda telefonun ısınma ve batarya şikayetlerinin yaşanması tedirgin ediyor biraz vakit geçirince telefon kendini adapte edecek kullanıcı alışkanlıklarına göre ama ilk günler heves ve meraktan nefes aldırmıyoruz telefona. Bunun yanında çok fazla seçenek opsiyonel olduğu için son kullanıcı hangi ayarlar gerekli hangi ayarlar değil hakim değil. Yine dediğiniz gibi bazen güncellemeler de tutarsız oluyor, batarya tüketimini etkiliyor veya türlü sorunlar çıkarabiliyor çok fazla telefon model işlemci vs. olduğu için hem yazılım hem uygulamalar optimize edilemeyebiliyor. Forumları iyi takip etmek lazım o yüzden kullanıcı havuzu genişse geribildirimler işe yarıyor ama telefon hakkında konuşan yoksa geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.