Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
17
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

A55de şebeke problemi yaşayan kullanıcı sayısı az değil forumda(ve ürün yorumlarında). Yoksa güzel cihaz. Umarım 56da daolmaz bu durum..

• a56 da hafıza kartı destegi yok mu gerçekten videolarda hep öyle denmiş

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

A36 kullanıyorum gayet yeterli işlemci genel anlamda stabil pil iyi gidiyor şebeke sorunsuz kameralar ortalama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a56 vs s24 fe.

hangisi daha iyi?

• zyveli Z kullanıcısına yanıt

evet hafıza kartı desteği yok

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Tartışmasız S24 FE tabi ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon üzerinde Samsung A56 256GB peşin fiyatına 6 taksit ile alınabiliyor bilginiz olsun. Ödeme yaptım, kontrol ettim provizyonda taksitli olarak gözüküyor.

amazon
    Samsung Galaxy A56 5G, Android Akıllı Telefon, 256GB Depolama, 8GB RAM, Gri, 6x İşletim Sistemi Yükseltmesi, Büyük Ekran, Uzun Pil Ömrü, 8GB + 256GB
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F1FQZWLY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
  • pili cidden iyi a56' nın. 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. kamera olarak da ön kamera güzel çekiyor, arka kamera fiyatının karşılığını veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • weneorn kullanıcısına yanıt

Şahsen ben hiç şebeke sorunu hissettmedim evde toplam 4 tane telefon var diğerlerinden kötü değil

• Bayram1111 B kullanıcısına yanıt

Aldık valideye 56yı. Şimdilik sorunsuz gözüküyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

A55de şebeke problemi yaşayan kullanıcı sayısı az değil forumda(ve ürün yorumlarında). Yoksa güzel cihaz. Umarım 56da daolmaz bu durum..

Öncesinde A55 kullanıyordum şu an A56,bulunduğum yerlere göre kıyaslayacak olursam ; çekim gücü A55'e göre bir çubuk/bir kademe daha yüksek,şebekeden kasıt başka bir problemse bilmem ama çekim gücü olarak A55'e göre iyi.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Fiyatı 15K₺ bantlarına çekilirse düşünebirim A36'yı :). Ama NotebookCheck'in incelemelerini bekliyorum, sanırım kendileri SoC'in güç tüketimi verisini sağlayan tek inceleme kanalı. Teardown videolarında gördüğüm kadarıyla koaksiyel kablo kullanılmamış, bu güzel bir detay, tamamı Flex kablolardan oluşuyor ve iç yapı gayet düzenli :). Ancak GSMArena incelemelerine bakarsak A56'nın ekran süresi A36'dan daha fazla, bu da olsa olsa SoC verimliliğinden oluşan bir fark olabilir. Bu da daha önce dediğim gibi 6 Gen 3'ün 8 Gen 1 ile aynı döküm teknolojisini kullanmasından kaynaklanıyor olmalı, çünkü Throttle testinde de Exynos 1580'li A56 daha iyi bir grafik çiziyor. Dediğim gibi NotebookCheck'in incelemelerini bekliyorum, ancak benim şu an kabataslak anladığım = 6 Gen 3'ün Exynos 1580'den daha verimsiz bir SoC olduğu...

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

6 gen 3 eski çekirdek tasarımına sahip 1580 yeni tasarıma sahip bu da fark yaratıyor olabilir ben modem performansı için tercih ettim uzun süreli kullanacağım bir cihaz değil radarım da S25 var fiyat kovalıyorum :) A36'nın arka kamerası iş görür ama selfie kötü yakın zamanda fiyatı epey düşecek gibi her iki modelinde.

• SpacemanVEVO kullanıcısına yanıt

aynı şekilde aldim hocam vade farksız 6 taksit

• dr_divx D kullanıcısına yanıt

Çarşamba günü teslimat olarak gözüküyor. Bir faturası kesilip, kargoya verildiğini görsem içim rahat edecek. Bekleyişteyiz.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi çekirdek mimarisi de burada etken. S25 düşünüyorsanız sizin için zaten sorun yok :D. Ama ben bir cep telefonuna yüksek meblağlar bağlamayı tercih eden biri değilim, keza kullandığım uygulama sayısı da epey az. Ancak benim istediğim hem sorunsuz hem de yerli üretim bir cihaz olmasıydı. A56'nın sırf üretim yeri Vietnam olduğu için listemden çıkardım, A36'da da SoC iyi durmuyor. Keşke A36 modeli Exynos 1480 - 6 Gen 4 - Dimensity 7400 gibi bir SoC ile gelseydi. Şu an hangi cihazı alsam bilemedim, saçma olacak ama General Mobile'ın Phoenix serisinin devam modelini mi beklesem acaba :D?

• SpacemanVEVO kullanıcısına yanıt

Siz sanırım satıcı/gönderici Amazon olarak aldınız,ben henüz Amazon kendi satmaya başlamadan bir gün önce farklı satıcıdan 6 taksit olarak aldım,bir sıkıntı olmadı sipariş onaylandı ve kargolanıp teslim de edildi.

Kısaca bir sorun/aksilik olmaz merak etmeyin :)

• a56'yı AnTuTu testinde önde tutan şey nedir? cpu mu, gpu mu, chipseti mi? cpu'ya bakıyorum bir şey anlamadım. chipseti ise Exynos görünüyor. gpu mu dememiz gerekiyor?

www.gsmarena.com
    Compare Samsung Galaxy A36 vs. Samsung Galaxy A35 vs. Samsung Galaxy A56 - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13497&idPhone2=12705&idPhone3=13603
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.