Güle güle kullanın hocam. Sizin telefonda da herhangi bir sıkıntı çıkmamış olması güzel. Bir telefon için 5000TL maalesef çok yüksek ancak günümüz koşullarında bu fiyat seviyesinde alınabilecek f/p telefon şu an için A52s 5G'dir. Rakibi olan Xiaomi 11 Lite 5G NE maalesef fiyatı dolayısıyla f/p anlamında geride kalıyor ancak kasa görünümünü ön planda tutan kişiler aradaki fiyat farkını önemsemiyorlarsa 11 Lite 5G NE'yi de tercih edebilirler. |
Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
5inde sipariş ettiğim siyah mat modeli bugün öğlen geldi. Yarım gündür falan kullanıyorum hiç takılma gibi bir şeyler yaşamadım yağ gibi akıyor. Kasayı kontrol ettim herhangi bir sorun görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 6 Kasım 2021; 22:35:35 > -
Dün n11 den 4850liraya 75lira bonusla almaya çalışırken beyaz renk stok bitti alamadım hay şansıma
Benzer rakama gören olursa yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah daha bir hoşuma gidiyor, benim takozu inşallah a53 5g ile salarım artık.
Birkaç kez bitti ve tekrar açıldı takip edersen yine açılacaktır. Hatta daha iyi fiyata düşebileceğini düşünmekteyim...
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Kullanıcı sayısı artık artmaya başlıyor.
-
Xiaomi sensör problemi var deniyor gerçi internet te çözüm olduğunu iddia eden bazı videolar var ama bilmiyorum. Ois yok, bazı uygulamalarda bildirim sorunu var ve telefon görüşmesinde eğer bir kaçırılmış çağrı ve uygulamalardan bildirim varsa zaman tam olarak gösterilmiyor gibi şikayetler okudum miui ile ilgili düzeldi i bilmiyorum.
-
Yok o sensör sorunu yakınlık sensörü ile ilgili ve yakın tarihli tüm xiaomi telefonlarda var. Donanımsal bir sorun. Xiaomi bununla ilgili yazılımsal bir şey yapamaz. Zaten açıklama yaptılar yakınlık sensörünü üreten firmayla artık çalışmayacağız diye.
-
Hangi sensör'den bahsediyorsunuz anlamadım ama Mi 11 lite aldığımız da telefonu kulağa götürünce (telefon konuşması sırasında) ekran kapanmıyor idi.
1 hafta önce gelen yazılım ile düzeldi.
Bütün bildirimler geliyor hiçbir sıkıntı yok.
Başka ne var bakıp kontrol edeyim.
Not :Mi 11 lite eşim kullanıyor ben A52s 5g alacağım.
Çok iyi fiyat ancak hedefim 4.5seviyesine inmesi. Belki kart puan kampanyası vs.olur 11.11de
Aslında aciliyetim yok Şubat marta kadar ertelemeyi düşünüyorum ancak bu fiyatlara bulamayabilirim gibi geliyor
Benim de keyfi bir degisiklik olacak o yüzden acele etmiyorum. Daha henüz gerçek bir kampanya olmadı. Hele N11 kış uykusuna yattı galiba bu sene. Sıradan bir günde bu fiyata inebiliyorsa, özel günleri beklemek daha karlı olacak gibi...👍quote:
Orijinalden alıntı: metintekinÇok iyi fiyat ancak hedefim 4.5seviyesine inmesi. Belki kart puan kampanyası vs.olur 11.11de
Aslında aciliyetim yok Şubat marta kadar ertelemeyi düşünüyorum ancak bu fiyatlara bulamayabilirim gibi geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ben birazdan almayı düşünüyorum Hocam.
-
Ben de tam garantiyi soracaktim saticiya soru cevap kisminda sorulmus. Samsung tr garantiliymis. A52 4000 bu 4600 civarina dustu 5g haric islemci ve 120hz ekran disinda bi fark var mi?
Çok detayına bakmadım Hocam. Telefonum arızalandı o yüzden acil telefon almalıydım ama ödeme adımında tükendi. Alamadım.
-
Hadi ya,takibe devam o zman hocam.bu aksam hareketlenir yine
Sepet indirimi %4 idi %5 olmuş. Şuan bu firmanın satışta değil ama genel anlamda fyatlar hareketlenmeye başladı....
-
Bugün Karşıyaka izban'dan indim çarşı'da soldaki ilk Turkcell bayiine girip telefonu inceledim.
Arka kapak ve çerçevelerde bir problem yoktu.
Satış şekillerini sordum.
Müşterileri isem 5.000 TL.
Müşterileri değilsem 5.500 TL fiyat verdiler.
Fiyat kısmı değilde sık sık dile getirilen sorunları görmemek beni mutlu etti.
pasajda turkcell aş 4990'a satıyor müşterisi olmayana gariplermiş
s20 fe 8/256 ile arasında kararsız kalıp s20 fe aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X