2 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum. A52s 5G'den önce 4 yıl kadar Xiaomi Mi A1 kullanıyordum, hiçbir yönden eski telefonumu aratmadı. Ekran, ses kalitesi, kamera performası, işlem gücü ve akıcılık konularında sınıfına göre gayet başarılı bir telefon. İlk etapta Turkcell mağazalarına gönderilip bu kanal üzerinden satış yapılması hedeflenmiş gibi gözüküyor. Samsung mağazalarına sorduğunuzda kimisinin telefondan haberi yok kimisi de bize gelmeyecek diyor. Bir telefona 5.000TL vermek maalesef çok fazla ancak günümüz şartları göz önünde bulundurulduğunda bu fiyat seviyesinde alınabilecek en iyi alternatiflerden birisi kesinlikle A52s 5G. |
Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Kamera konusunda emin miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı yorumlar çok masum, o özellik niye yokmuş ta, bazı yazılımsal şeyler kötüymüş te, kasada esneme olabilirmiş te... arkadaşlar bunların hepsi biliniyor ve bilerek böyle yapılıyor, lütfen verdiğiniz parayı dolara çevirin birde öyle bakın. İnsanların ısrarla inanmak istemediği durum, 400 dolarlık telefondan 1000 dolarlık telefonun yaptıklarını beklemeleri, kapitalizm buna izin verir mi ya? inanılmaz yorumlar okuyorum adam sanki en iddialı amiral gemisine yorum yapıyor, sanırım bu durumun çözümü yok fakir ülkelerin refleksleri diyelim.
Orta sınıf telefon almak demek, bazı sorunları bilip bunu kabul ederek, kendi günlük kullanımında kullandığın özelliklerin daha iyi çalışmasına göre tercih etmek demek. Adam telefonu eline alır almaz gidip amiral gemisindeki özellikler var mı yok mu ona bakıyor, yoksa üzülüyor ve bomboş yorumlar atıyor. Oyunda sorunsuz olsun, kamera ve ekran çok iyi olsun, yazılım bir sürü ekstra barındırsın, yağ gibi aksın... Bu insan modeli her zaman böyle, araba alır mutsuz, ev alır mutsuz, gözü hep daha yukarıda ama para? para yok.. maalesef ülkenin çoğu 10 yaş zekasında, bizde bunların seçimlerinin sonuçlarını yaşıyoruz hem doğrudan hem dolaylı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Kasım 2021; 1:27:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
3 gün önce Trendyolda beyaz renk olarak 4880,- liraya vardı (Samsung TR garantili). Cüzdan ödemesinde 48.80 iade yapacaktı ayrıca. Ama son 2 cihaz dediği için açıkçası çok güvenemedim ve almadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 3 Kasım 2021; 16:36:17 > -
Telefonun dağıtımı az sayıda yere yapıldığı için stoklar söylediğiniz şekilde az gözüküyor. Henüz Vatan, MediaMarkt, Teknosa ve hatta Samsung'un kendi mağazalarına gelmiş değil. Bilmediğim bir yerden almak istemediğim için Turkcell mağazasından elden almayı tercih etmiştim. GittiGidiyor, n11 ve Trendyol üzerinden güvenilir satıcılarda görürseniz yine düşünebilir ancak adı sanı duyulmamış yerlerin yorumlarında kargo ile ilgili olumsuz yorumlar okuyunca insan ister istemez almaktan çekiniyor.
-
Bugün Antalya da Vatan bayisinin birisine bu modeli sordum. Gelecek dedi ama ne zaman geleceği belirsiz dedi.
Burada şöyle bir durum söz konusu. Turkcell Pasaj sitesinin mantığı ve işleyişini pek kimse bilmiyor. Tpasaj sitesi aynı HB veya Trendyol vb sitelerle aynı mantık da çalışıyor. Farkı Turkcell abonelerine ayrıca indirim veriyor. Gerisi aynı. Şöyle özetlenebilir. Tpasaj sitessinde Sar Elektronik ile satılan bir ürün ile Trendyolda Bittibitiyor mağzasında satılan ürün aynı değişen bir şey yok. Çünkü mağza aynı. Yada Tpasaj sitesinde Gama elektronik ile Trendyol veya HB sitesinde satılan mağaza ürünü aynı. Turkcell Pasaj sitesinde alacağınız ürün fiyatının altında zaten hangi mağza olduğunu yazıyor.
4880 tl gama elektirik sattı Trendyolda bitirdi stoğunu, Aynı mağza Tpasaj sitesinde 5400tl olarak yine stoğu var. Bende takip ediyorum lakin 4600 bandını bekliyorum sadece tabi bu stok ve kimin ne zaman yada kimlerin satacağı belli belirsiz olduğundan bu fiyatlar düşer mi düşmez mi bekleyip göreceğim.
Ben çevremdeki Tcell bayisine sorduğumda bize gelmeyeceğini TPasaj sitesinnden alabileceğim söylendi misal. Bu karışıklık devam ederse bu tlf vazgeçip biraz daha fazla para verip kameradan feragat ederek orjinal sitesinden Xiomi tlf alacağım. Çünkü bulunduğum bölgede zaten az Tcell bayisi var onlara da sorunca bu yanıtı aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 3 Kasım 2021; 19:3:37 >
-
Azimholding imiş benim gördüğüm telefonun satıcısı...quote:
Orijinalden alıntı: DeepharpBurada şöyle bir durum söz konusu. Turkcell Pasaj sitesinin mantığı ve işleyişini pek kimse bilmiyor. Tpasaj sitesi aynı HB veya Trendyol vb sitelerle aynı mantık da çalışıyor. Farkı Turkcell abonelerine ayrıca indirim veriyor. Gerisi aynı. Şöyle özetlenebilir. Tpasaj sitessinde Sar Elektronik ile satılan bir ürün ile Trendyolda Bittibitiyor mağzasında satılan ürün aynı değişen bir şey yok. Çünkü mağza aynı. Yada Tpasaj sitesinde Gama elektronik ile Trendyol veya HB sitesinde satılan mağaza ürünü aynı. Turkcell Pasaj sitesinde alacağınız ürün fiyatının altında zaten hangi mağza olduğunu yazıyor.
4880 tl gama elektirik sattı Trendyolda bitirdi stoğunu, Aynı mağza Tpasaj sitesinde 5400tl olarak yine stoğu var. Bende takip ediyorum lakin 4600 bandını bekliyorum sadece tabi bu stok ve kimin ne zaman yada kimlerin satacağı belli belirsiz olduğundan bu fiyatlar düşer mi düşmez mi bekleyip göreceğim.
Ben çevremdeki Tcell bayisine sorduğumda bize gelmeyeceğini TPasaj sitesinnden alabileceğim söylendi misal. Bu karışıklık devam ederse bu tlf vazgeçip biraz daha fazla para verip kameradan feragat ederek orjinal sitesinden Xiomi tlf alacağım. Çünkü bulunduğum bölgede zaten az Tcell bayisi var onlara da sorunca bu yanıtı aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Doğrudur. Oda var.. Oda bana pek güven vermedi senin gibi. Bir gelecekbizde diye mağza var işin açıkcası o biraz güven verdi sadece onu takip ediyorum şuan düşerse alırım yok düşmez ise gerçekten daha fazla ücret verip başka markaya yöneleceğim. Bu durum canımı sıktı. Madem Tcell ile anlaşma var yada aynı firma sadece Trendyol da satabilir anlaşması olacağına Samsung Türkiye alsaymışda satsaymış. Yada tüm tcell bayilerine gönderselermiş. İyi organize olamamışlar belki bu yüzden ucuzdur müdaviline göre kim bilir.
-
Kara cuma türü bir indirim ile belki bu ay uygun bir fiyata cihazı yenileme fırsatı buluruz bakalım...quote:
Orijinalden alıntı: DeepharpDoğrudur. Oda var.. Oda bana pek güven vermedi senin gibi. Bir gelecekbizde diye mağza var işin açıkcası o biraz güven verdi sadece onu takip ediyorum şuan düşerse alırım yok düşmez ise gerçekten daha fazla ücret verip başka markaya yöneleceğim. Bu durum canımı sıktı. Madem Tcell ile anlaşma var yada aynı firma sadece Trendyol da satabilir anlaşması olacağına Samsung Türkiye alsaymışda satsaymış. Yada tüm tcell bayilerine gönderselermiş. İyi organize olamamışlar belki bu yüzden ucuzdur müdaviline göre kim bilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmem kaç milyon, milyar dolarlık (Neyse artık...) bir firmadan bahsediyoruz. Bu kadar tüketici (Üç lira olur beş lira olur...) markanın kalitesine güvenerek bu parayı veriyor (Türkiye olur, Amerika olur v.s.). Burada paranın değerini mevzu etmiyorum. Burada üç maaşına alırsın, Amerika'da asgari ücretin üçte birine alırsın... Önemli olan markanın verdiği güvendir. Gerisi boş.
Para da ortada mal da ortada...
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderTak3R -- 3 Kasım 2021; 23:48:36 > -
Daha önce yazdığın detaylı mesaj daha iyiydi, seviyeyi düşürmeden tartışalım ne var bunda? insanlarda gerçekleri görsün, faydalansın.
Bu yazını yazarken de mesajımda bahsettiğim "masum" kitleye dahil olmuşsun, kapitalizm nasıl işler iyice bir araştır derim, dediğin marka avantajını aynı paraya diğer firmalarda olmayan özellikleriyle sana veriyor zaten ama bunu sadece 2-3 taneyle sınırlandırıyor, bu paraya bu kadar olur bundan gerisi durumu boş yere ajite etmeye girer, sabaha kadar yazsan bu değişmez, değişmeyecek işine gelmiyorsa markanın ürünlerini almayarak kendince protesto edebilirsin ama sana kötü bir haberim var.. ülkelerden daha güçlü olan bu markalar senin bu hareketini bile senden önce tahmin etti, tahmini satış rakamı vb. bütün analizleri yaptı ona göre piyasaya sundu yani herkes her şeyin farkında, bunu anlamayıp ısrarla çocukluk etmek te bir seçim, ben gerçekçi olmak tarafındayım.
(bir önceki mesajına)Bu yazdıklarımı avrupa'dan yazmıyorum bilakis 10+ yıldır insanımızın binlerce yorumunu okudum, direkt muhatap oldum yani bırak ta biraz fikrimiz olsun :)
-
arkadaşlar telefonu gittigidiyor üzerinden gama telekomdan aldım problemsiz bir şekilde elime ulaştı güzel telefon yapmışlar yağ gibi akıyor aslında ekonomimiz kötü olmasa bu telefon segmentinden her yıl alınabilecekken biz bu paralara 5 yılda bir değiştirebildiğimizden elimdeki telefona göre cihaz amiral gemisi:) pahalılıktan dolayı teknoloji yol almış biz yetişememişiz telefonu öneririm bu fiyata alınabilecek bir cihaz heleki uzun yıllar başka tel alamayacaksanız 5g destekli olması avantaj
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. GittiGidiyor'dan mağaza yorumlarına baktığımda da her şey olumlu gözüküyor, hatta bu yorumlardan biri size ait bile olabilir. Telefonun dış jelatini üzerinde Genpa ya da KVK etiketi var mıydı sizde?
-
Kaça aldınız?
-
Bende almış bulundum artık.. Aynı firma Gama telefom N11 üzerinden sepette 100TL indirim var şeklinde 4.899 za gelmiş oldu 75tl indirim kuponu kullanınca 4.800 küsüre geldi lanet olsun 200/300 Tl fazla ödedik ama yapacak bir şey yok. 9ekim Salı günü kargoya veriliyor. Bilginiz olsun. Benim gibi alanlara şimdiden hayırlı olsun. Bir problem olursa gene yazarım
-
Mevcut piyasasına göre güzel fiyata almışsınız, şimdiden hayırlı olsun.
-
Teşekkür ediyorum. İnşallah bir problem olmaz 1,5 aydır nokia tuşlu telefon kullanıyorum :) Bir önceki telefonum sonny xperia xz1 di. 2400 e almıştım benzer ekran özellikleri ile 3 sene sonra 4800 e alıyoruz yani :( Mi 11 lite 5g NE de şansına küssün artık. 4800 e olsaydı onu alırdım kesin.. Neyse kısmet bu şekilde olmuş. Ürün gelince tüm ayrıntıları ile yazarım kutuyu açmadan fotoğraflarım ona göre bilgi veririm. Kolay gelsin.
Edit: Gama Tlekom aynı zamanda Turkcell pasaj sitesinde de mevcut aynı mağza zaten.. Vergi no,su aynı oradada Turkcell Abonesi olmayanlar için banka/kk ile 4999 ze satıyor Bilginiz olsun..
Edit 2: Mi 11 Lite 5G Ne 'de n11 sitesinde 100 tl indirimle 5.499 za geliyor arada 700TL fark var.. 100/200 TL fark olsa anlayacağım ama 700tl fark çok geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 4 Kasım 2021; 17:21:21 > -
Google kamera kuruluyor mu cihaza? Kuran varsa gece modu-astrophotography deneyebilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X