Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
54
Favori
178.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GCam kurulumu denemedim ancak Camera2 Probe uygulamasında durum aşağıdaki gibi.

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

• sarppy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler kvk etiketi ve Samsung etiketi mevcuttu kvk jelatinde Samsung kutuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

4990tl ye aldim

• Alanlardan, renk konusunda tavsiye rica etsek 🤗

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokmay kullanıcısına yanıt

Renkler ve zevkler konusu olduğu için farklı görüşler gelebilir ancak benim tercihim siyah oldu ve önerim de o yönde olacak. Yine siyah renkli Spigen Thin Fit kılıf ile kullanıyorum ve güzel bir ikili oldular.

Bazı renkler telefona hiç yakışmıyor bazıları da çok hoş oluyor. Mesela kimi beyazlar çiğ, kimileri ise beyaz inci gibi. Teşekkürler...🤗

Şuanda N11 mobil indirim ile 4.849 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 5 Kasım 2021; 11:21:41 >

Özellikle mat siyah olduğu için öncelikli tercihim olmuştu, koyu gri gibi bir seçenek olsaydı onu da düşünebilirdim ancak mevcut renkler arasından siyah derim.

n11'deki GAMA_TELEKOM satıcısında şimdilik siyah renk seçeneği kalmamış ancak 4.849TL'lik fiyat ve 75TL bonus ile avantajlı gözüküyor.

Siyah stoklara giriş yapmış 10 adet almak isteyenlere duyrulur.

İlgili Link;

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]www.n11.com
    Samsung Galaxy A52S 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a52s-5g-8-gb-128-gb-samsung-turkiye-garantili-2189889?magaza=gama-telekom&renk=siyah
  • Deepharp kullanıcısına yanıt

fiyatı 4999 a çekmişler

• etkinus kullanıcısına yanıt

Sepette 150TL indiriyor otomatik olarak 4.849 za alıyorsunuz merak etmeyin. Bende dün 100TL indirim + 75 TL indirim kuponu ile aldım hemen hemen aynı fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 5 Kasım 2021; 13:38:52 >

• Siyah renk seçeneğinin tekrardan eklenmesi güzel olmuş. Almayı düşünenler için bonus kampanyasının detaylarını da paylaşalım. BonusFlaş’la kampanyaya katılıp ödemeyi GarantiPay ile yapanlara 75TL n11 bonus yüklenecek ve bu bonuslar 1-15 Aralık 2021 tarihleri arasında yalnızca n11.com’da aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecek.

https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a52s-5g-8-gb-128-gb-samsung-turkiye-garantili-2189889?magaza=gama-telekom&renk=siyah

https://www.n11.com/kampanyalar/garanti-bonus-kampanyasi

Bu Mint denen yeşil renk de hoş görünüyor. Gelir mi acaba Türkiye'ye ?

Fiyat konusunda ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Bu ay indirimlerle anılıyor genelde. Bakalım uygun bir fiyat yakalarsak artık...

Benimde en çok hoşuma giden renk Mint yeşil olmuştu ancak daha fazla beklememek adına mecburen siyah rengini aldım.

Bu arada kılıf için Stoklara giriş yapmış. Bilginiz olsun. KK ile sipariş veremedim ilginç bir şekilde havle ile hallettim. Ekran koruyucu için tamperli cam sevmiyorum o yüzden film tercih ettim

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    Galaxy A52 / A52s / A52 5G Kılıf, Spigen Thin Fit | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-a52-kilif-spigen-thin-fit
  • Samsung sitesinde Samsung mağazalarında var görünüyor.
    Bir kaç mağazayı aradım.
    Şu an elimizde yok ama gelecek dediler.

Kılıf olarak güzel bir seçim olmuş, hazır stoklara tekrar girmişken bu telefonu almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.

11.11'de ve Black Friday'de dediğiniz gibi sürpriz indirimler olabilir hocam.

Renk konusunda Samsung Türkiye'nin sitesinde dahi Awesome Mint gözükmüyor, bu şekilde bir kısıtlamaya gitmeleri garip olmuş.

Benimki biraz keyfi. Bakalım bekleyip göreceğiz artık...😉

• Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

Evet arkadaşlar ürünü 4kasım 2021 tarihinde n11 üzerinden Gama Telekom ile satın almıştım Yurtiçi kargo ile bugün teslim aldım ve aranıza Resmi olarak katılmış bulundum.

Öncelikle herhangi bir ürünün marka fanı değilim fazla yazı yazmayı da sevmem lakin E-İrsaliye faturada Turkcell satıcı ibaresi mevcut, Gelen ürün orjinal KvK garantili açılmamış güzel paketlenmiş sıfır ürün. Öncelikle satıcıya teşekkür ederiz.

Siyah rengini almıştım Mat siyah olması plastik olsa da gayet güzel. Tabiki kılıf ve ekran korucu ile kullanacağım. Kasa malzeme kalitesi düşük olduğundan o çok abartılan Allah'ım 100 yorumdan 90 tanesi aldığını ve iade ettiğini iddia eden insanlarla dolu. Ve bu yorumlarının bir kısmı almış beğenmemiş olabilir ancak bir çoğu tamamen spekülatif yorumdan ibaret. Telefonu elime aldım uygulamaları yüklüyorum şuan ve böyle bir spekülatif konunun doğru olmadığını çoğu kişinin salladığını Net ve açık şekilde söyleyebilirim. Yaklaşık 1 saat kasayı inceledim yani.

Evet malzeme kalitesi çok kötü ancak kılıfla kullanıldığında hiçbir zaman hissetmeyeceğiniz bir durum çekilen videolarda kasayı aşırı şekilde zorlayanların ileride sorun yaşayacağı bir telefon. Samsung bu modelde böyle tercih etmiş. Ha ileride giriş-orta seviye telefonlarda metal kasa kullanıma geçmesini dilerim.

Kasa takıntınız varsa gidebilir tasarımı ve ekranı buna göre güzel olan Xiaomi 11 lite 5g Ne 'yi tercih edebilirsiniz. Aradaki fark 600/700 Tl civarı.

Kasa sorununu kılıf ile, Diğer telefonda sensör sorununu bluetooth kulaklık ile çözebilirsiniz. Yazılım konularında ise firmaya güvenmeyi tercih edebilirsiniz. Zaten bunların problemleri ile hiç uğraşmayacağım diyorsanız Yıllardan beri saf kas gücü snapdragon kullanan one plus markayı tercih edebilir aman ben artık Android de kullannmam derseniz İphone markayı tercih edebilirsiniz.

Firmaları övmem, çünkü çıkar ilişkim yok ancak 4.800'e gayet ideal bir telefon A52s..Hindistannda 4600 civarına denk geliyor fiyatı. Bizdede ideal fiyat 4600 olabilirdi lakin ihtiyaç meselesi 4800 e aldım artık. Beni memnun etti alanlara, alacak olanlara şimdiden İyi günlerde kullanmasını dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 6 Kasım 2021; 15:16:39 >

• Güncelleme gelmiş arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.