Telefon SIM kilitli değil merak etmeyin, Turkcell mağazasından aldım ve Vodafone hattım ile kullanıyorum. |
Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Sağolun.
İzmirde alacak bir yer bulamadım.
İlla hat verelim sonra donduralım diyorlar.
Tanıdık turkcell kullanan birininde puanı yetmedi almaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemcileri aynı olduğu için ses kaliteleri yakındır diye tahmin ediyorum. Dolby atmos olması fark yaratıyor olabilir ama kulaklıkta etki edip etmediğine emin değilim. Hoparlör sesi mükemmel. Çok keyif aldım hoparlör kullanmaktan.
Bu telefonun en önemli avantajı Türkiye fiyatı. Neredeyse avrupa fiyatıyla aynı fiyata satılıyor TR'de. Vergileri düşündüğümüz zaman çok ucuza gelmiş oluyor. Yurt dışıdna mi 11 lite 5g daha ucuz bu telefondan ama burada a52s 5g daha ucuz. Bunu dikkate alarak aldım ben, vergiler ve döviz kurunu dikkate alınca çok uzun süre 5 bin altına satamazlar bu telefonu.
-
Bugün Xiaomi 11 Lite 5G Ne ve Samsung a52s 5G ile kulaklık ses performansını karşılaştırdım. İki telefonun da gerçekten çok güzel ses performansı var ancak a52s'de belirgin derecede daha fazla ses çıkış gücü var, Xiaomi'deki de az değil tabi ama yüksek sesle müzik dinliyorsanız ya da kablolu kafa bantlı bir kulaklığı doyurmak için a52s daha iyi bir tercih olacaktır.
-
Samsung telefonlarda
Netmonster ile şebeke seçimi ve arti olarak frekans seçimi yapılıyor .
play.google.comNetMonster - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mroczis.netmonster&hl=tr&gl=US&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
https://forum.donanimhaber.com/samsung-telefonlarda-rootsuz-5g-4g-3g-2g-band-secme-resimli-anlatim--146473796
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 1 Kasım 2021; 7:40:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Acaba s20fe den iyimidir bu cihaz
merhabalar bende bir arkadaşımın turkcell hattını kullanmak istiyorum kendisi şehir dışında onun numarasını versem yeterli oluyormu yoksa ona mesaj gidiyor gelen mesajdaki kodumu söylemesi gerekiyor bana yada bir yere mesajmı atması gerekiyor nasıl yaptınız siz
-
Ben pasaj üzerinden herhangi bir turkcell hatta gerek kalmaksızın alabildim cihazı. (Peşin)
Taksitlimi alacaksınız? Peşin alacaksanız turkcell hatta gerek olmaması gerekiyor.
İşlemci konusunda - s20 fe daha iyi
Kamera konusunda - A52s 5g daha iyi
s20 fe'de 5g yok, a52s 5gde var.
Tercih size kalmış.
Bu arada 3.gün değerlendirmemi paylaşayım, Cihazı fazla kullanmıyorum, cihaz uyku modunda tahminimin üstünde şarj tüketiyor. Kullandığım uygulamaları gözden geçirmeye başladım, cihazın derin uyku moduna girmemesine neden olan birşey var gibi. Diğer kullanıcılardan rica etsem, cihazı gece yatarken % kaç şarjla bırakıyor, sabah elinize aldığınızda % kaç oluyor, bilgilendirebilirmisiniz?.
Alım esnasında hem arkadaşımın hattına SMS gönderildi ve oradaki kod gerekti hem de Turkcell çalışanının kullandığı tablet üzerine arkadaşımın imza atması gerekti. Buna ek olarak tablet üzerinden hat sahibinin nüfus cüzdanın fotoğrafı çekildi. Yine de alım yapmayı düşündüğünüz Turkcell mağazasına sorarsanız belki size alternatif bir yol sunabilirler.
-
Merhaba arkadaşlar.
İçinde servis konusunda kuşku kalanlar için.
Bugün İstanbul merkez ile İzmirde ki cep telefonu servisleri ile görüştüm hepside bu telefon için Samsung Türkiye Garantili dediler.
Not : Sadece İstanbul merkez şunu belirtti.
Aldığınız telefonun üstünde (Samsung Electronic İst. Tic. Ltd. Garantisi) yazısına dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint Ralph -- 1 Kasım 2021; 16:33:11 >
Not : Sadece İstanbul merkez şunu belirtti.
Aldığınız telefonun üstünde (Samsung Electronic İst. Tic. Ltd. Garantisi) yazısına dikkat edin.
Evet, daha önce size de kutunun üzerindeki garanti etiketine bu sebepten dolayı dikkat edilmesi gerektiğini belirtmiştim. Her ne kadar aldığım cihaz Genpa girişli olsa da kutusunda "Samsung Electronics İst. Paz. Tic. Ltd. Garantisi" etiketi olduğu için Samsung müşteri hizmetlerinden servis ile ilgili bir durum olması halinde Samsung yetkili servislerine götürebileceğim bilgisini almıştım. Buna ek olarak müşteri hizmetlerine IMEI nosu üzerinden sorgulama yaptırdığımda telefonun garanti başlangıç tarihi olarak satın aldığım günün tarihi söylendi.
-
Bugün almak istedim alamadım.
İlla Turkcell müşterisi olmak gerekiyormuş.
Benim hiç tanıdığım yok.
Bir iki kişiye söyledim korktular (niyeyse) parayı verip alacağım.
Ben Telekom kullanıyorum o yüzden bana satmıyorlar.
İnternet üzerinden alsak yine böylemi?
Turkcell Pasaj'daki Avantajlı Teklif bölümünde yer alan fiyat bazen 5.000TL seviyesinde hatta daha da aşağısında olabiliyor, bu seçenek ile üye girişi yapmadan alışveriş yapabiliyorsunuz. Buna ek olarak Trendyol'daki satıcılarda da fiyat benzer seviyelerde olabiliyor. Her iki yeri de takip etmekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 1 Kasım 2021; 22:22:37 > -
Kullananlar memnun mu? Batarya ve kamerası özellikle önemli.
Bilindik başka satıcılara neden hâlâ gelmedi, neyi amaçlıyor samsung?
Telefonu alan arkadaşlar, esneme ve açıklıkla alakalı bir video çekebilir mi? Kasayı detaylı gösteren bir video herkes için aydınlatıcı olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X