Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
54
Favori
178.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi hattım türkcell değil fakat arkadaşın hattından işlem yaptıracağım 5000 tl için.

Mağaza ile konuştum kullanıdığı tarife haricinde 12 ay türkcellde kalma taahhüdü istiyoruz sadece diyor. Herhangi bir ücret vs çıkmayacak diyor. Ama arkadaşın paketi 3 ay sonra bitecek buna kullandığı paket dışında ekstra fazla ücret çekerler mi acaba zaten 12 ay taahhüd var diye güvenilmiyor ki bu çakallara :) yaptıran var mı turkcell hat ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryasi yogun kullanimda rahat rahat 1 gunu cikariyor mu

• lucky s L kullanıcısına yanıt

Kendim Vodafone'lu olduğum için telefonu bahsettiğiniz şekilde Turkcell hattı olan bir arkadaşımın üzerine aldım. Mağazadaki satış danışmanı tablet üzerinden arkadaşımın hattına bazı tanımlamalar yaptı ve sonrasında kendi kredi kartım ile POS cihazından ödemeyi gerçekleştirdim. Arkadaşınızın 12 ay boyunca Turkcell'de kalması yeterlidir, onun haricinde ekstra bir şey çıkmayacaktır. Arkadaşınız imza atmadan önce sözleşme detaylarını okursunuz isterseniz.

Mağazadan elden almak gibi bir şartınız yoksa hiç bunlara gerek kalmadan Turkcell Pasaj'da direkt Turkcell Satış A.Ş. satıcısından da alabilirsiniz. Daha da uyguna almak isterseniz n11, Trendyol, GittiGidiyor gibi e-ticaret sitelerinin bu ayki kampanyalarını değerlendirebilirsiniz.

• Aslında yeni alacaklar 5g almalı.

Zamanında fullhd tvleri kanal yok diye aldırtmayanlar, 4g yok diye 4d li telefonlardan uzak bırakanlar çok oldu.

Görülüyor ki 5g li modellerde artıyor. Yakın zamanda gelirse en azından desteklemiş olur.

Birde şu e sim olayına geçilse. Bayilerin triplerinden bıktım

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Evet 2023’te 5G’nin gelmesi bekleniyor o sebeple yeni telefon alınacaksa bu 5G’li bir telefon olmalı. Alınan telefon 1 sene sonra teknolojinin gerisinde kalmış olacak çünkü...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ay içinde diğer satıcılara da gelir mi arkadaşlar?

• A53 5G

bu sefer Dinamik 120hz olur insallah

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 9 Kasım 2021; 12:20:5 >
  • sarppy kullanıcısına yanıt

Kredi kartına taksit oluyor mu peşin mi aldınız?

• lucky s L kullanıcısına yanıt

Kredi kartıyla tek çekim olarak almıştım, maalesef bireysel kredi kartı ile alımda taksit olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.