Navigasyon da sanırım bu yüzden arada sırada kafayı yiyor. Daha şimdiden birkaç kere çıldırttı beni. Samsungun buna el atması lazım gerçekten. |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (62. sayfa)
-
-
Son haliyle cihazdan memnuniyet oranlarınız nedir? Herhangi bariz bir şikayeti olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pilden memnunum,ısınma yok,malzeme kalitesi iyi kamera da video performansını beğenmiyorum fotoğraf çekimlerinde de sanki zaman zaman A54'ten daha kötü çekiyor onun dışında şebeke konusunda şikayetçiyim.
-
-
Sanırım A36 ve A56 modellerini bekleyeceğim. A36 yerli üretim olacağından ona daha yakınım, revize edilmiş bir E1480 kullanılmasını bekliyorum.
Ben size Honor 200 tavsiye ederim. "Size göre" kendisi A55 modelinden daha iyi. 7 gen 3 zaten E1480'den daha güçlü. MagicOs arayüzü akıyor gidiyor zaten OneUi'den "fersah fersah önde". OneUi hantal bir arayüz siz memnun kalmazsınız. Samsung'a hiç bulaşmayın derim. E1480'li A36'dan memnun kalmazsınız sonra "kendinizi avutursunuz" forumlarda. Beklemeyin siz yeni seriyi Honor 200 alın geçin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 3 Ekim 2024; 22:55:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel cihaz ama bir telefona fazla para yatırmayı sevmiyorum. Ayrıca artık Çinliler güven vermiyor bana, imalı bir şekilde konuşmanız hiç hoş değil :(.
A36 geldiğinde de muhtemelen 15 - 16K bandında olacaktır.
Hocam bu telefon özelinde söylemiyorum ki zaten ben memnun kullanıcılardanım,
A36 ve A56'nın çıkışına herhalde bir 5 ay vardır. Hayat akıp gidiyor böyle ufak tefek farklar için zaman kaybetmeye değmez. Ölümlü dünya
Desek ki amiral gemisi bekliyorsunuz piyasaya sürülecek olan son teknolojiyi tecrübe etmek için heyecan duyuyorsunuz fiyatları da ciddi yüksek hani bir nebze anlaşılır olurdu o zaman
Ama Allah aşkına yani yok revize edilmiş 1480'ler A36lar bir şeyler kusura bakmayın ama boş işler bom boş gerçekten
İçinize hangisi siniyorsa alın kullanın gitsin
Şu an M52 var hocam, hala iş görecek seviyede SD778G sağ olsun. En azından kullanabildiğim kadar kullanıp o şekilde değişim yapayım dedim. Yanlış duymadıysam A36 - A56 gibi modellerde 6 sürüm ve 6 yıl güvenlik güncellemesi verilmesi bekleniyor. Bundan sonraki süreçte de herhangi bir Çin markasının cihazını almayı düşünmüyorum.
Exynos modem dışında gayet gelişme gösterdi ancak telefonların ekran kasa oranı ve ağırlıkları da ayrı bir facia bir sonra ki telefon değişiminde istemeye istemeye çinlilere geçiş yapacağım gibi.
Ben günlük kullanıcıyım, kırsalda da olmadığım için pek sorun değil. Çinlilere güvenmek gibi bir hatayı bi'defa yaptım, bi'daha aynı hataya asla düşmem...
Şehir merkezinde bina içerisinde bile çekmiyor exynos ama beğenmediğimiz çinlilerde sinyal full vivo kullandım kısa süre hiç sıkıntı yaşatmadı işlemcisi sd idi gerçi.Pixel ülkemize gelse aslında onu alacağım ama inatla getirmiyorlar.
-
Günlük kullanıcıysanız A55 her türlü işinizi görecektir. A36 beklerseniz A55'in aynısı olacaktır muhtemelen beklemeye değmez A36 beklemek yerine A55'i alıp geçebilirsiniz. Ama A56 beklerseniz daha mantıklı olur yeni işlemci yeni kameralar... Ben A55'in çekim gücünde sorun yaşamadım şuana kadar şehir merkezinde oturmuyorum ama çok kırsalda da değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 4 Ekim 2024; 8:54:10 >
BBK grubunun cihazlarında kalite algısı sıfır hocam. Sürekli yeni seri tanıtılıyor, özellikle Vivo tarafında. Bakın ben sözde en iyi Çinli markalardan biri olarak lanse edilen Nothing'i bile kullandım, keza kendisi uygun fiyatlı Pixel rakibi olarak anılıyor. Ama gerçekten Çinliler iyi değil, ayrıca A55 rakibi cihazına hangi Çinli 5 yıl güncelleme vadediyor?
Bence sizin telefonda bir sorun var hocam ya da bulunduğunuz konum sinyal açısından zayıf. Kendim aldıktan sonra 3 kişiye a55 aldırdım. Hiçbiri şebeke sorunu var demedi. Hepsi memnun.
-
Anladım hocam. Ama bildiğiniz üzere bende M52 var. En azından miadını doldurana kadar kullanayım diye düşünüyorum. Ama evet A56 da radarımda.
Bi'de ben bazen Türk Milliyetçiliği'ni abartabiliyorum. Bundan dolayı mümkün mertebe TR'de üretilen veya TR dostu ülkelerin markalarını tercih etmeye çalışıyorum. Size belki saçma geliyordur ama bendeki alışkanlıklardan biri de bu...
A25,A54 ve S24'te kullandım hepsi aynı kullandığım yer izmir ve şehir merkezi hatta turkcell sd'lu ya da mediatek'li başka bir cihazda hiç bir sorun yok telefon çekmiyor değil çekim gücü az 1 ya da 2 diş sürekli 4g ve 3g geçişleri oluyor bu sırada net kesilebiliyor ayrıca tekrar 4g'ye geçmek için uçak moduna alıp çıkartmak gerekiyor kaç kişi buna dikkat ediyor ?
Buyrun 5 sayfa boyunca şikayetleri okuyun.
-
Ben şahsen arayüzlerini gayet stabil buldum ha koydukları donanım ve istedikleri fiyatlar absürt o ayrı mesele ama samsung'un sunduğu uzun süre güncelleme politikasını her cihazın kaldıracağını düşünmüyorum exynos ne kadar süre stabil kalabilecek 5 yıl güncelleme alacak ama.
-
Arayüz stabil değil hocam. Bizzat kullanan ve satan biri olarak söylüyorum bunu. Ayrıca iç yapısı çok karışık ve ben bir cihazın içinde koaksiyel kablo gördüysem o cihaz benim için bitmiştir, kesinlikle bütün bağlantılar Flex kablo ile sağlanmalı. E1480 bandında bir SoC'in 4 sürüm güncellemesinde sorun yaşayacağını sanmıyorum. E9611'li A51'ler bile şu an sorunsuz kullanılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X