Şimdi Ara

Samsung, Galaxy AI özelliklerini orta sınıfa getiriyor: Galaxy A55 ve A35 ilk modeller olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, Galaxy AI isimli yapay zeka destekli özelliklerini üst seviye telefonlarına sundu. Görünüşe göre, şirket şimdi de bu özellikleri orta sınıf telefonlarına getiriyor.

One UI 6.1.1 güncellemesiyle gelecek

Ortaya çıkan yeni bir habere göre Samsung, One UI 6.1.1 güncellemesiyle beraber ilk olarak Galaxy A55 ve A35 modellerine Galaxy AI özelliklerini getirecek. Güncellemenin tam olarak ne zaman geleceği belirtilmese de, bu ay veya gelecek ay gelebileceği belirtiliyor. Ancak, Galaxy AI ile gelen her özellik orta seviye cihazlarda sunulmayacak.

Ayrıca Bkz.Katlanabilir Huawei Nova Flip tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Şuan için hangi özelliklerin sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Muhtemelen yoğun işlem gücü gerektiren özellikler kapsam dışı bırakılacak. Ayrıca A55 ve A35'in Galaxy AI'yı alacak tek A serisi cihazlar olup olmayacağı da henüz belli değil. Samsung, daha fazla satış yapmak için bu yapay zeka özelliklerini en yeni telefonlarıyla sınırlaması da ihtimal dahilinde.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-ai-select-2024-galaxy-a-phones/

• En son çıkan iphone u alsanız gelmiyor ama... Samsung a helal olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vay be

• Helal Samsung'a çok gömdük zamanında ama inanılmaz yol kat etti. S23 ve sonrasında hem donanım hem de yazılımda şahane işler çıkartıyor

• Androidin sonduzluğu işle linux çekirdeği candır custom rom değerlemek cihaz için heyecandır koskoca firmalar yapamıyor bunları sebep müşteri verileri bunun android ios farketmeksizin bu böyle

• Bir kaç sene sonra unutulup gidecek, aldığın fiyatın üçte birine satacağın modellerle yine iPhone karşılaştıran tipler var. He canım he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Telefonumu genelde yaşam ömrü bitene kadar değiştirmiyorum, akıllı telefon bir yatırım aracı değildir. Yatırım yapıp paranızı korumak niyetiniz varsa varlıklarınızı her sene yeni çıkan bir iPhone'a değil, farklı yatırım enstürmanlarına yönlendirmenizi tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt
    Güzel ama Türkiye sınırları içerisinde geçerli olmayan bir tavsiye...

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

Evet Apple'a nazarla bence de aralarında ciddi mesafe mevcut. OpenAI ile anlaşmalarına rağmen Iphone'ların Pro ve Pro Max gibi en elit üst segmentlerinde bile henüz entegre yapay zeka desteği yok. Hatta Apple son serisindeki iPhone 15 ve 15 Plus modellere Apple Intelligence yapay zeka desteği sağlamayacağını beyan ederken Samsung ise - kısmi - Galaxy Intelligence yapay zeka desteğini orta segmentine kadar yayıyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Avrupada yaşasak dediğinize katılırdım ama burası Türkiye. Para çok değerli ve değerini koruyacak bir ürün olması tercih sebebim.

Donanım pekte şahane işler yaptığı söylenemez.

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Siz öyle yazınca hocam örnek düşündüm Exynos dışında başka kötü denebilecek bir örnek aklıma gelmedi ki 2400 serisinde Snapdragon seviyesinde olmasa da yine de çok iyi bir seviyeye ulaştı yani.

-Soğutma - buhar odası boyut ve tasarımları
    -Ekran
    -Batarya (belki hızlı şarj hızları daha yüksek olabilir ama 45W da zayıf sayılmaz sağlıklı çalıştıktan sonra)
    -Kamera donanımı (yazılım tartışmaya açık burada)
    -Kasa kaliteleri
    -Ram miktarları ve hızları
    -Kullandığı UFS versiyonları

Bunların hepsinde çok iyi seviyede değil mi
    şu anda Samsung? Donanımda nasıl zayıf olabiliyor ki

Rakiplerinden geride hepsinde de. Şarj hızı, batarya, soğutma sistemleri, kamera donanımı vsvs. S24 ile s22 kamera donanımı aynı mesela. Elimde ki S23 kılıf içinde boya atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 6 Ağustos 2024; 17:50:34 >
    Zaten S23 sonrası yazmıştım ben de, ortak olan da bir tek kamera donanımı kaldı S22 zamanından

Hangi rakiplerinden ne konuda geride ki? Kağıt üstünde gerideyse de günlük kullanım şartlarında Xiaomi Oppo vs markaları eziyor geçiyor

S24 Ultra kullanım tecrübesini veren başka bir cihaz daha yok mesela

Samsung daha arayüz animasyonları sorununu halledemedi ne konuda eziyor merak ettim.

Hangi sorunmuş hocam o? OneUi yağ gibi akıyor, asıl zaten bu konuda rakipsiz. Yazılıma gelirse konu Çinliler ortalama 3 sene gerisinde kalıyor malesef

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam ben daha çok genel anlamdaki sıçrayışını kastetmiştim Samsung'un ama AI konusunda Apple hem geride kaldı hem de 14 Pro serileri gibi AI çalıştırabileceği bariz modellere sırf kapitalist sebeplerle AI vermemesi hoş bir durum değil malesef

• Hiçbir telefonumu satmak için satın almıyorum. Çok gereksiz bir yorum bu bence.

Rakipsiz mi? Dalga mı geçiyorsunuz. Animasyon geçişleri konusunda en kötü firma Samsung. Asla Huawei Oppo hatta Xiaomi pürüssüzlüğü yok herkesin bildiği konuştuğu bişey. En sağlam Samsung sızıntısı yapan adamın yaptığı anket bak bakalım millet meyi düzeltmesini bekliyor Samsung dan

x (formerly twitter)
    ICE UNIVERSE (@UniverseIce) on X
    https://x.com/UniverseIce/status/1813125335900385323?s=19

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.