Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.480.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hepsiburada'dan kilifla beraber aldim. Kilif kargoya verilmis ama tel daha verilmemis. Dun teli alipta kargoya verilen var mi? Bu arada telefonu kullananlae bi bakabilir mi, sistemin kendi icinde uygulama kilitleme var mi? (3. parti uygulama disinda ayarlar icinde app lock daha saglikli oluyo)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda isinma vs.kesinlikle yok.Cok memnunum.hb de 2500 e dustu ben daha fazla rakama aldim.ancak 1800 tl civari huawei nin bile orta modelleri varken bu fiyat a dusunulmez.note 8 ayni fiyatta olsaydi bile sanki tercihim bu olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnizukaSensei

Ben hepsiburada'dan kilifla beraber aldim. Kilif kargoya verilmis ama tel daha verilmemis. Dun teli alipta kargoya verilen var mi? Bu arada telefonu kullananlae bi bakabilir mi, sistemin kendi icinde uygulama kilitleme var mi? (3. parti uygulama disinda ayarlar icinde app lock daha saglikli oluyo)

Ben de hb'den aldim. Bu sabah hazirlaniyor gorunuyordu, biraz once baktim kargoya verilmis. Sizinki de verilmek uzeredir. Ayrica hb'ye mesaj atmistim. Kutu iciriginde kilif yokmus arkadaslar.

• Merhaba arkadaşlar,

öncelikle teli alanlara hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah,

benim sizlerden bir ricam olacak konunun ilk sayfasından beri bakıyorum ama bulamadım bir türlü kimse ekran süresi vs koymamış,

sizler telin günlük kullanımda ekran sürelerini test edip koyabilir misiniz,

iki telefon arasında kaldım gitti bür türlü karar veremiyorum,

s7 edge TR garantili 2.600 - 2.700 civarı

Note FE de aynı fiyatlarda ama ithalatcı garantili

özellik bakımından sanırım hemen hemen herşey aynı gibi batarya FE de 3200 bu da kullanımda çok etkili midir

çok kararsız kaldım

teşekkürler,
  • Ben de bir sure s7 inceledim ama micro usb olsun istemedim. Artik yeni nesil type-c kullaniyor. Ekran bir tik daha buyuk ve kalem var. Eski telefon da ithalatci garantiliydi 3-4 yildir sorun yok. Ayrica samsung turkiye'nin de garanti icin camur yaptigi dusunulurse alinir diye yorumladim.

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun dostum. Simdi yine baktim, 1 adet isleme alindi yaziyo dunden beri. Mesaj da attim dun ama cevap gelmedi. Bekliyorum, umarim gun icinde verilir de pazartesi ulasir.

• quote:

Hayirli olsun dostum. Simdi yine baktim, 1 adet isleme alindi yaziyo dunden beri. Mesaj da attim dun ama cevap gelmedi. Bekliyorum, umarim gun icinde verilir de pazartesi ulasir.

Insallah. Sana da hayirli olsun. Haftasonu verilecegini dusunmuyordum. Aksam ustu cikar diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

Arkadaşlar merhaba

Merak eden soran arkadaşlara gelen ithalatımız satışa açıldı ancak yarın kargolayabiliriz. Hepsiburada biraz daha ucuz ancak kılıf çıkar mı bilmem eğer bizden alırsanız biz çıkan kılıfları almıyoruz bilginiz olsun nasıl gelirse öyle gönderilir. Sadece siyah rengi var. Link aşağıdadır. Alanlara hayırlı olsun iyi günler dilerim.

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-fan-edition-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV000008S8AE?magaza=Telefonal

bir indirim düşür müsünüz

hepsiburada 2500 lü fiyatlara sattıgına göre sizde indirim yapabilirsiniz :)

gittigidiyprda satışınız var mı

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    2.855 diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şöyle dh ye özel gg den ilan açın birde indirim yapın alsın millet

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Ekran süresini hesaplamadım. Bu değeri zaten hiç aklıma bile getirmedim. Benim için şarjının ne kadar gittiğidir. Ama bu konuda kullanan arkadaşlardan mutlaka bir cevap gelir. Ben S7 edge'yi de Note 8'i de beğenemedim. Bu ikisi de bana plastik hissi verdi. Hele note8'in kumanda gibi uzun yapısı çok itici. Geçen sene Note7 ler toplatıldığında bir çok kişi s7 edge alarak telefon ihtiyacını kapattılar. Ben de gittim 2000 liraya bir LG alıp kullandım ama biliyordum ki note 7 ler tekrar piyasaya sürülecekti. Bunu bekledim ve şimdi aldım. Note 8 de alabilirdim. İnanın aynı fiyat olsa yine Note FE alırdım. Çünkü telefonun kasa yapısı çok oturaklı. Her ne kadar tek elle kullanmasam da bazı durumlarda tek elle daha pratik. Bu konu biraz da zevk meselesi. Note 8 deki çift kamera vs artıları, Note FE'nin duruşu yanında pek ilgimi çekmedi. Telefon biraz da görüntü olayı. Fonksiyon olarak zaten ikisi de süper.

Garantisinin samsung veya ithalat olması bana çok belirleyici gelmiyor. Ama aynı telefon aynı fiyata iki garanti ile satılsa tabiki samsung tercih edilir. Ama samsung garanti olsun diye Note FE yi bırakamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan04

Telefonda isinma vs.kesinlikle yok.Cok memnunum.hb de 2500 e dustu ben daha fazla rakama aldim.ancak 1800 tl civari huawei nin bile orta modelleri varken bu fiyat a dusunulmez.note 8 ayni fiyatta olsaydi bile sanki tercihim bu olurdu.

Sizin telefonun model numarası nedir acaba? Benimki N935F/DS.
    İkinci olarak telefonun ön yüzünde üst tarafta Samsung yazıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Ekran süresini hesaplamadım. Bu değeri zaten hiç aklıma bile getirmedim. Benim için şarjının ne kadar gittiğidir. Ama bu konuda kullanan arkadaşlardan mutlaka bir cevap gelir. Ben S7 edge'yi de Note 8'i de beğenemedim. Bu ikisi de bana plastik hissi verdi. Hele note8'in kumanda gibi uzun yapısı çok itici. Geçen sene Note7 ler toplatıldığında bir çok kişi s7 edge alarak telefon ihtiyacını kapattılar. Ben de gittim 2000 liraya bir LG alıp kullandım ama biliyordum ki note 7 ler tekrar piyasaya sürülecekti. Bunu bekledim ve şimdi aldım. Note 8 de alabilirdim. İnanın aynı fiyat olsa yine Note FE alırdım. Çünkü telefonun kasa yapısı çok oturaklı. Her ne kadar tek elle kullanmasam da bazı durumlarda tek elle daha pratik. Bu konu biraz da zevk meselesi. Note 8 deki çift kamera vs artıları, Note FE'nin duruşu yanında pek ilgimi çekmedi. Telefon biraz da görüntü olayı. Fonksiyon olarak zaten ikisi de süper.

Garantisinin samsung veya ithalat olması bana çok belirleyici gelmiyor. Ama aynı telefon aynı fiyata iki garanti ile satılsa tabiki samsung tercih edilir. Ama samsung garanti olsun diye Note FE yi bırakamam.

Konuyu devr almak ister misiniz hocam ?

Ben cok bekledim gelmeyince baska tel aldim siz kullaniyorsunuz isterseniz konuyu siz devr alin ekran suresi kamera performansi vs vs konunun basina yazarsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben hepsiburada'dan kilifla beraber aldim. Kilif kargoya verilmis ama tel daha verilmemis. Dun teli alipta kargoya verilen var mi? Bu arada telefonu kullananlae bi bakabilir mi, sistemin kendi icinde uygulama kilitleme var mi? (3. parti uygulama disinda ayarlar icinde app lock daha saglikli oluyo)

Hpcam benim telefon da kargoya verilmemis. Kilif verilmis seninki gibi. Yanlis gormusum.

• AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Memnuniyetle konuyu devir alırım hocam.
    Zaten sizi burada pek göremeyince, ben de sizin dediğiniz gibi başka telefon aldığınız konusunda aynı şeyi düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 25 Kasım 2017; 23:34:10 >
  • Alttaki tuşların sanal olmaması bile tek başına tercih sebebi :) benim note 7 fe kargoda pazartesi elime ulaşır sanırım.

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam, insallah pazartesi gunu kargoya verilir artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Memnuniyetle konuyu devir alırım hocam.
    Zaten sizi burada pek göremeyince, ben de sizin dediğiniz gibi başka telefon aldığınız konusunda aynı şeyi düşünmüştüm.

Hayirli olsun hocam konu devri.Tesekur ederim sizinde yeni telefonunuz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dilegimle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Size de hayırlı olsun. Elimden geldiğince arkadaşlarımla birlikte güncel bilgi paylaşımını sağlayacağız. Burayı bırakmayın, her zaman sizi görmek isteriz.
  • turkcell'le kullanan var mı? hd ses/volte/vowifi çalışıyor mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.