Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.480.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3d cam şık görünüyor, büyük ihtimalle aliexpressten artık aras kargoyla ve çabuk gelir.

cihazı bugün yarın gittigidiyordan delta servis garantili olanından sipariş geçeceğim sanıyorum.
  • bu arada garantili cihazlarda ürünün en az 5 yıl olmak üzere yedek parçasını bulundurmak zorunda yasal olarak ithal eden firmalar. aksi halde yasal yükümlülüğü var. yani parasıyla tamir etmek, değiştirmek zorunda 2 yıl sonunda da.
  • Teslim süresi Aralık sonu görünüyor :))

Delta iyidir ama kılıf var mı diye sorun bence almadan önce.
    Ben "Güncel" ithalatçı firma garantili aldım ve kılıf çıktı.

Gerçi çok sevdiğim bir tarz değil kapaklı kılıf ama gerektiği zamanlar kullanılır.

Birde bu ekran koruyucu var. Bunu da aldım. Kargoda. Deneyip yorum yazarım.

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 27 Kasım 2017; 11:53:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Tamam bir deneme yaparım.

Bu arada aliexpreesss ten kavisli cam aldım. Ömrümüz yeter de geldiğini görürsem paylaşım yaparım:))

3D Kavisli Tam Ekran Kapağı patlamaya dayanıklı Temperli Cam Filmi Samsung Galaxy Note için Fan Edition Koruyucu Not 7 vaka

s.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/2myi2U36

(from AliExpress Android)

Hayırlı olsun hocam. Gerçekten çok iyi bir ürün bulmuşsunuz. Bu ürünün linkini de ilk sayfada paylaşmak lazım ki bilmeyen arkadaşlar alabilirler. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum ama görüntüde az da olsa bir perdeleme yapar mı diye de merak ediyorum. Gerçi çok para da değil. Denemeye değer.

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor.comda ertesi gün kargo olanı var, içinden kılıf çıkmıyor, ön yüzünde samsung logosu var. ben kılıf kullanmıyorum zaten, sorun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

gittigidiyor.comda ertesi gün kargo olanı var, içinden kılıf çıkmıyor, ön yüzünde samsung logosu var. ben kılıf kullanmıyorum zaten, sorun değil.

Bir kaç gün önce burada bir arkadaş gittigidiyor'da vizyoncep satıcısından aldığı Note FE de kılıf çıktığını yazmıştı.
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    evet şimdi baktım da vizyoncep kılıf çıkıyor diye yazmış meğer bana
    Estağfurullah ne kusuru hocam,

asıl siz kusura bakmayın ben çok karamsar biriyim devamlı sorular sorup sizi rahatsız etmeyeyim de :)

valla dünden beri neredeyse vazgeçmiştim bu telden tamamen,
    ama şimdi sizin yazınızı okuyunca yine dedim samsung cansır

sabah ilanlara bakıyordum, lg g6 tamam dedim iyi tel ıp68 de var type c de var kamerada fena değildir dedim kendi kendime,
    en iyisi alayım bunu da kurtulatım dedim,

ilk sayfaya kamera örnekleri ve şarj kullanım süreleri gösteren görüntüler ekleyebilir misiniz.

gerçekten bunlar benim ve benim gibi düşünenler için çok ödemeli

you tube de bir sürü video var ama adam gibi tr içerik ve test videosu yok, ya da ben bulamadım,

neyse hocam bende çok şey istemeye başladım,

destekleriniz ve konuya katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler,

EDİT: Gittigidiyor sitesinde 2.809,00 TL şu ana ve satıcılar içinden kılıf çıkıyor demişler sanırım bu 200-300 TL ye satılan orjnal flip cover kılıf
    ben genelde kapaklı kılıfları sevmem açıkcası ama ekranı da iyi koruyacağını düşünüyorum,

şimdi ilk sayfaya eklediğiniz kılıf ve ekran koruyucularına bir bakayım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 27 Kasım 2017; 12:33:24 >

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Hocam Note FE hakkında Türkçe içeriğin olmayışının sebebi, zamanında Note 7 için çok içerik sağlandığından dolayıdır. Yani Note FE hakkındaki hemen hemen tüm bilgi ve incelemeler için, Note 7 inceleme ve videolarına da bakabilirsiniz. Zaten pil dışında diğerleri hep aynı. Bir kaç ufak değişiklik varsa da bunlar olumlu yöndeki geliştirmeler.

Kılıf konusunda çok farklı durumlar var. Birinin 'kılıf çıktı' dediği aynı satıcıda başka birine kılıf çıkmıyor mesela. Söylediğiniz bilgilerle ilk sayfayı fırsat buldukça güncelleyeceğim.

Ben bu telefona Samsung'un diğer modellerinden daha çok güveniyorum. Çünkü Samsung Note 7 ile büyük bir handikap yaşayıp bunu Note FE ile kapatmaya çalıştı. Bu nedenle hata konusunda Note FE'de açık vereceğini hiç sanmıyorum

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 27 Kasım 2017; 13:5:54 >

anladım hocam sağolun,

takipteyim o zaman ilk sayfayı devamlı kontrol edeceğim,

teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

Bir kaç gün önce burada bir arkadaş gittigidiyor'da vizyoncep satıcısından aldığı Note FE de kılıf çıktığını yazmıştı.

Hocam sizde bu satıcıdan almıştınız diye hatırlıyorum, size gelen cihazdan niye orijinal kılıf çıkmadı acaba!
    Satıcı vizyoncep ürün açıklasınmada eklemiş; kutu içeriği orijinal kılıf vardır diye. Daha önce yoktu heralde, ilginç.. Müşteri tepkisi olsa gerek..

• hakana6 H kullanıcısına yanıt
    Evet ben de aynı yerden aldım. Ama benim aldığım zamanda kılıf içeriği yazmıyordu. İçinden de çıkmadı. Üstelik mavi rengi de yoktu. Hem kılıf hem de mavi renk ben aldıktan sonra çıktı. Gerçi kılıf olsa da kullanacağımı sanmıyorum. Kapaklı kılıf kullanmayı sevmiyorum.
    Geçen yıl Note 7 için yaptığım inceleme. Fan editionmuş gibi izleyebilirsiniz :)) Gerçi arayüz değişti biraz Experience oldu ama genel olarak idare eder.

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

bu sizmisiniz bu videoyu bir ara bakmıştım şimdi açınca aklıma geldi tel değişince sonra bakmadım hiç,

sanırım sizde bu teli (fan edition) aldınız geçenlerde mesajınızı görmüştüm,

pil kullanımı konusunda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz,

kaç saatlik ekran süresi alıyorsunuz hangi kullanımlarda,

ekran görüntüleride paylaşabilirseniz çok sevinirim.

teşekkürler,
  • siparişi verdim bakalım...
  • Hayırlı olsun hocam,

nereden, hangi satıcıdan ve ne renk aldınız?

kutu içeriği vs. gelince izlenimlerinizi bekleriz,
  • S7 edge mi ablama verip note fe siparişini verdim.Umarim pişman olmam çünkü s7 edge den gercekten inanilmaz memnundum özellikle şarjın dan yani okula giderken 2 saat film izliyorm ve okulda tum gun takılıyorm sarji yetiyordu.ozelliklede acayip hizli sarj oluyordu yalandan note fe geçici yaptm sizin yüzünüz özendirdinz inşallah sarji sabahtan akşama yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    teşekkürler, siyah renk. gittigidiyor/vizyoncep'ten aldım.
  • Bende vizyoncep ten sipariş verdim az önce siyah renk
  • bu telefonu ben de aldığımda çok beğenerek almıştım ve severek kullanıyordum ama maalesef toplanınca içime oturmuştu. sonra note5 aldım ama satışa çıktığını görünce heves ettim sizce note5'ten geçmek mantıklı mı?? bir de elimdeki note5i ikinci elde kaça okutabiliriz..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.