Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.480.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada.com üzerinden almış olduğum telefonum gelmiş bulunuyor. İçerisinden kılıfı da çıktı. Güncel diye bir firma ithalat etmiş. İnşallah bozulmaz ne diyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zufi Z kullanıcısına yanıt
    Hocam tabi ki herkesin kendi fikridir. Yerinizde olsam Note 5 den Note FE ye geçerdim. Çünkü arada çok fark var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaşlar telefon ısınıyor mu isinmiyormu bu soruya bir açıklık getirseniz

• sorix kullanıcısına yanıt
    10 günden fazladır Note FE kullanıyorum, bir an bile ısındığını görmedim. Geçen seneki Note 7 telefonumda da ısınma yoktu.

• mstfckmk kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun dostum, sorunsuz uzun uzun kullanirsin umarim Ben de bekliyorum, yarina kargo ulasir sanirim. Kullandiktan sonra biraz yorumlar misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

10 günden fazladır Note FE kullanıyorum, bir an bile ısındığını görmedim. Geçen seneki Note 7 telefonumda da ısınma yoktu.

Almıştım ısınma sorunun olduğundan bahsediyorlardı burda geri iptal etmiştim fiyatı artmış şimdide
    Kaç saat ekran süresi veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 27 Kasım 2017; 19:18:12 >
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun kendi icinde uygulama kilitleme ozelligi var mi? Su an c9 pro kullaniyorum, nougat guncellemesi ile bu ozellik geliyo ama note fe nougat oldugu icin bu ozellik eklenmis mi?

• Arkadaslar kutudan kilif cikmadiysa tuketici hakem heyetine basvurup -bir dilekce - kilif ucretini veya kilifi alabilirsiniz.cinku kutuda kilif var yaziyor.Ben satici ile gorustum.Bana gonderecek kilifi.Selamlar..

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Uygulama kilitleme olarak isimlendirilir mi bilmem ama güvenli klasör özelliği var. Uygulamaları ve dosya resim vb şeyleri sadece siz kullanabiliyorsunuz.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Telefonu su an hayran hayran kullaniyorum. Herhangi bir isinma henuz olmadi. Icinden cikan kilifta on numara. Alacak olanlar acaba demesin alsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

Tesekkur ederim. Telefonu su an hayran hayran kullaniyorum. Herhangi bir isinma henuz olmadi. Icinden cikan kilifta on numara. Alacak olanlar acaba demesin alsin .

Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz akşamı rahat cikariyormu telefon

• sorix kullanıcısına yanıt
    Daha birkac saat oldu telefon elime geceli. :)

• quote:

Daha birkac saat oldu telefon elime geceli. :)

Hayırlı olsun size zahmet uzun kullanımda şarjı nasıl gidiyor ekran süresi ve isinip isinmadigi hakkında deneyiminizi paylasirsaniz sevinirim

• quote:

Hepsiburada.com üzerinden almış olduğum telefonum gelmiş bulunuyor. İçerisinden kılıfı da çıktı. Güncel diye bir firma ithalat etmiş. İnşallah bozulmaz ne diyim :)

hangi satıcıdan ne kadar aldınız
  • @sorix
    Deneyimleri paylasirim hocam.

@freeheart44
    Hepsiburadadan 2580tl ye aldim black friday kampanyasiyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 27 Kasım 2017; 21:23:12 >
  • @mstfckmk
    @lee67
    @User Friendly
    @Metin*
    @Anadolu
    @carman1tr

Arkadaşlar hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İyi bir seçim yaptınız

Burada eğer çoğunluk isterse, 1. sayfada SAMSUNG Galaxy Note FE Kullanıcılar listesi oluşturabilirim. İsteyen istemeyen mesajlarında ayrıca bunu da belirtirse sevinirim.
  • mstfckmk kullanıcısına yanıt
    şARJ BAŞLIĞI TR UYUMLUMUU?
  • Teşekkürler hocam kullanıcı listesi güzel olur

• VoLTE desteğini hiçbir operatör vermiyor.. çünkü csc kodu TUR yapılamıyor..sebeb türkiye stock rom yok..snapdragon ile getirilen bütün samsung cihazları da öyle,illa exynos olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut34_57 -- 27 Kasım 2017; 23:11:0 >
  • beratyksl B kullanıcısına yanıt
    Hayir aparati var

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.