Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.480.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünüşü çok hoşuma giden ikinci telefon oldu bu hafta boyunca. hem kılıfını hemde uyumlu şarj adaptörünü yollayan siteler var mı telefonla birlikte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Görünüşü çok hoşuma giden ikinci telefon oldu bu hafta boyunca. hem kılıfını hemde uyumlu şarj adaptörünü yollayan siteler var mı telefonla birlikte?

birincisi hangi telefon merak ettim hocam? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

quote:

Orijinalden alıntı: delton

Görünüşü çok hoşuma giden ikinci telefon oldu bu hafta boyunca. hem kılıfını hemde uyumlu şarj adaptörünü yollayan siteler var mı telefonla birlikte?

birincisi hangi telefon merak ettim hocam? :)

iphone x'di.
  • Telefonu aktif olarak kullanan arkadaşlar kamera ile çekilen örnek resimler paylaşabilir misiniz,

Şarj konusunda eminim benim gibi meraklı çok insan vardır 5,7" ekran 3200 mah

kullanan arkadaşlar batarya performansını anlayabilmemiz açısından ekran görüntüleri paylaşabilir misiniz,

3 telefon arasında gidip geliyorum bir türlü karar veremedim,

S7 EDGE - NOTE FE - ONEPLUS 5 / 5T

S7 EDGE 4 GB RAM 64 GB HAFIZA 2.800,00 TL
    NOTE FE 4 GB RAM 32 GB HAFIZA 2.800,00 TL
    ONEPLUS 6 GB RAM 64 GB HAFIZA 2.000,00 TL

fiyat açısından s7 edge ile bu tel aynı s7 edge samsung tr bir nebzede olsa paralel ithalat dan daha fazla güven veriyor açıkcası,
    Oneplus a gelirsek o da paralel ithalat ama işlemci vs yeni batarya konusunda da yorumlara baktığımda herkes çok memnun fiyat olarak HB 2000 TL şu an

kafam çok karışık acayip takıntılı biriyim bu tellerden birini alırım ama böyle giderse 6 aya anca

• Telefon gelsin de ekran süresi isteyen arkadaşlar için tam şarj sonrası paylaşacağım. Sürekli soruluyor :)
    Oneplus'ı ben de düşündüm fakat ois olmaması ve sar değeri nedeniyle vazgeçmiştim.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    evet hocam devamlı soruyorum ama kullanan arkadaşlar paylaşsa gerçekten çok faydalı olacak
    gerçi herkes iş güç derken fırsat bulamıyordur eminim, ama işte bende meraktan soruyorum devamlı,

oneplus beni gerçekten cezbetmişti herkes öve öve bitiremiyor ama bilmediğimiz bir tel sonuçta arayüz falan saf android miş samsungda bazı alışkanlıklar var hele şimdi yeni arayüzle on numara görüntüye kavuştu,

telinizin gelmesini dört gözle bekliyoruz

@Anadolu nun teli gelince biz
  • Sabah 7 de kablosuz şarjdan alıp kullanmaya başlıyorum.

Ofiste WiFi var ama bazen bağlamıyorum.

Şu an eve dönüyorım.

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

Sabah çektiğinizde %100 olarak başlıuorsunuz sanırım

Bir de ekran ne kadar tüketmiş ekran açık kalmış falan o kısmında görüntüsünü paylaşabilir misiniz

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Sabah 7 de kablosuz şarjdan alıp kullanmaya başlıyorum.

Ofiste WiFi var ama bazen bağlamıyorum.

Şu an eve dönüyorım.

Adamsn hocam valla s7 edgeden geçtim bende sarj cok düşündürüyordu. Gerci kargoda daha gelmedi ama iyi en azından sabah evden - okula ve tekrar eve yetsin istiyordum. Birde içinden cikan kılıfı kullanirsak extra cam korumaya gerek varmi sence

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    O da şöyle.

• bu aras kargo tam bir rezalet ya, 3 gün oldu kartala getiremediler kargoyu hala varış şubesine aktarmada yazıyor.
  • jaroo1 kullanıcısına yanıt
    Ayni durum bende de var hocam. Gerci sehir uzak ama normalde baska kargolar bugun sabahtan getirirdi. Takip sayfasindaki bilgi de yenilenmiyo maalesef. Bugun gorustum yarina ulasir dediler, umarim oyle de olur, sizin telefon da gelir.

• yani birde hızlı teslim seceneği vardı, 24 kasımdan beri gelecek kargo, bilgide yok dediğiniz gibi sadece aktarılıyor yazıyor. inş bakalım bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

@mstfckmk
    @lee67
    @User Friendly
    @Metin*
    @Anadolu
    @carman1tr

Arkadaşlar hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İyi bir seçim yaptınız

Burada eğer çoğunluk isterse, 1. sayfada SAMSUNG Galaxy Note FE Kullanıcılar listesi oluşturabilirim. İsteyen istemeyen mesajlarında ayrıca bunu da belirtirse sevinirim.

Beni de eklerseniz sevinirim

• Metin* kullanıcısına yanıt
    @Metin*

• Metin* kullanıcısına yanıt
    s7 edgeye göre nasıl bu süreler?

• Benim ekran süresi

• quote:

Orijinalden alıntı: scienceman01

Benim ekran süresi

11 saat toplam kullanım süresi ekran kısmına ni tiklarsaniz ekran süresi kaç saat

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    One plus a yanasma kasa vok dayaniksiz.ekran govde orani kotu.s7 edge ile note fe yi masil kiyaslarsin.kesinlikle note fe.kalemin cok cok avantaji var.Al bunu geç git.Kafan karismasin.

• Arkadaşlar SAMSUNG Galaxy Note FE Kullanıcılar Kulübü listesini 1. Sayfaya ekledim. Herhangi bir hata varsa veya kendisinin beyanı olmadan eklediklerim istemezlerse, bana bildirin hemen düzeltme yapayım. Listeye eklenmek isteyen olursa buradan belirtsin eklerim. Birinci sayfayı güncel bilgiler geldikçe güncelliyorum. Güncelleme tarihini de baş tarafa koydum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.