Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.480.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MOBIUS

@mstfckmk
    @lee67
    @User Friendly
    @Metin*
    @Anadolu
    @carman1tr

Arkadaşlar hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İyi bir seçim yaptınız

Burada eğer çoğunluk isterse, 1. sayfada SAMSUNG Galaxy Note FE Kullanıcılar listesi oluşturabilirim. İsteyen istemeyen mesajlarında ayrıca bunu da belirtirse sevinirim.

Evet başkan yaparsan seviniriz. İmza bilr yapabilirz bence bunlari hakediyor :) benim icin samsung son efsane cihazi cunku tuşları kapasitif son note serisi büyük ihtim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de liste olması taraftarıyım. Bir kaç arkadaşın fikirleri için de biraz bekleyelim. İhtimalen bugün Note FE Kullanıcılar Kulübü isimlerini oluşturabiliriz.
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Olur hocam liste yapalım.
  • Yapalım liste :)
    bu arada benim telefon hala kargoya verilmedi. Mesaj attım hb'ya dönüş yok.
    Bu volte olayı ile ilgili bir çözüm bulabilir miyiz acaba?
  • kablosuz hızlı şarj cihazını da sipariş ettim, artık kabloyla uğraşmak istemiyorum doğrusu.

bir zaman sonra kullanıcı listesi güncelliğini, yeni modeller çıktıkça kullanıcılar başka cihaza geçtikçe anlamını kaybediyor. yine de benim açımdan sorun yok eklenebilirim.
  • Hangisini verdin hocam.Nerden kaca aldin.?

• Nerden kaca aldiniz acaba ?

• orhan04 kullanıcısına yanıt
    aldığım şarj cihazı orijinal samsung üretimi değildi, iade ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 28 Kasım 2017; 16:45:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Yapalım liste :)
    bu arada benim telefon hala kargoya verilmedi. Mesaj attım hb'ya dönüş yok.
    Bu volte olayı ile ilgili bir çözüm bulabilir miyiz acaba?

Volte olayını bir tek Samsung Türkiye çözebilir...
  • temmuzada korede 2.100tl fiyatı vardı

şuan 2.800e satıyo bizimkiler

fiyat iyi gibi sanki...

• Telefonunuz kargolandı mı acaba? benimki hala 1 paket işleme alındı yazıyor.
  • Ben de 24 Kasım'da sipariş verdim ve tahimini kargoya verme süresi 27.11.2017 idi. Hepsiburada'da 24 Kasım'da çok yoğun satış yapıldığından tüm sevkiyatlar felç olmuş durumda. Herkes ürünlerin kargoya verilmediğinden şikayetçi. Ürünler "1 paket işleme alındı" aşamasından öteye geçemiyor. Yazılı olarak müşteri hizmetlerinden de cevap alınamıyor. Note için değil ama bazı ürünlerde alıcının isteği dışında stokda olmadığı için ürün iptalleri yapılmış. Umarım bizim Note'lar için böyle birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necatib

Ben de 24 Kasım'da sipariş verdim ve tahimini kargoya verme süresi 27.11.2017 idi. Hepsiburada'da 24 Kasım'da çok yoğun satış yapıldığından tüm sevkiyatlar felç olmuş durumda. Herkes ürünlerin kargoya verilmediğinden şikayetçi. Ürünler "1 paket işleme alındı" aşamasından öteye geçemiyor. Yazılı olarak müşteri hizmetlerinden de cevap alınamıyor. Note için değil ama bazı ürünlerde alıcının isteği dışında stokda olmadığı için ürün iptalleri yapılmış. Umarım bizim Note'lar için böyle birşey olmaz.

Benim de aklıma geliyor iptal edebilecekleri, hayırlısı ne ise o olsun artık :)
    Bu arada bizim cihazlar snapdragon. Exynos performansının daha iyi olduğunu görüyorum youtube videolarında. Kullanırken farketmeyiz inşallah.

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Yanlız Cuma günü ben aldıktan sonra tekrar bir ara baktığımda kargoya verilme tarihi 12 Aralık 2017 diye cihazların da satıldığını gördüm. Tahmin ederim bizimkiler için stoklar yeter ama daha sonraki tarihler için sorun çıkabilecek gibi görünüyor. Dediğiniz gibi hayırlısı. Bekleyip, göreceğiz.
  • Benimkinde 24 Kasım yazıyordu aldığımda. Şimdi sipariş ekranında vadedilen tarih geçtiği için özür dileriz gibi bir şey yazıyor. mesaj attım ne zaman kargolanacak diye. net bir tarih vermemişler ama 20 TL'lik hediye çeki vermişler 7 gün süreli ;) Onunla da ekran koruyucu alacağım eğer bu süre içinde gönderilirse. Kargosu gelmeyen arkadaşlar hediye çeki için şansını denesinler.
    Yapılan testlerde Snapdragon grafik ağırlıklı olaylarda daha iyi perfomans gösteriyor.
    Equinox günlük işlemlerde, uygulama açma ve multitasking gibi işlemlerde öne çıkıyor.
    Tabi bunun bir de batarya üzerindeki etkileri de söz konusu onu hiç bilemiyoruz. Belki Equinox daha iyi çıkabilir.
    Sonuç olarak iki farklı işlemcili cihazı yan yana koymadan bir farklılık hissedileceğini zannetmiyorum.
    Ama bu cihazın işlemciden bağımsız olarak kesinlikle beklentileri karşılayacağını düşünüyoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatib -- 28 Kasım 2017; 15:47:22 >

Dostum pazar gunu kargolanmis benim telefon ama bugun gelmesi gerekirken halen gelmedi. Araskargoya sordum yarin gelecek diyo da emin olamadim :/ kilif geldi bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: OnizukaSensei

Dostum pazar gunu kargolanmis benim telefon ama bugun gelmesi gerekirken halen gelmedi. Araskargoya sordum yarin gelecek diyo da emin olamadim :/ kilif geldi bu arada

Evet kılıf benim de geldi, kılıf var telefon yok :) Bakalım belki yarın kargolanır benim de.
  • Dex çalışmıyor sanırım bu cihazda değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

aldığım şarj cihazı orijinal samsung üretimi değildi, iade ettim.

şunu sipariş ettim bu kez:

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.