Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.480.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğiniz programlar Turkcell hattına özel veya ona gerekli programlarsa bence Turkcell"e de bir danışın derim. Çünkü operatörler ithal ettikleri telefonları kendilerine göre uyarlama yapıyor bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    turkcell hatta sahip olan denerse sevinirim, distribütör getirmiyor diye turkcell bu cihaza sunmuyordur teknolojiyi ama ben bir ihtimal sorayım dedim:
    m.turkcell.com.tr
    HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi)
    https://m.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama?dip=1

bir de şebeke üzerinden görüntülü görüşme aktif mi onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 26 Kasım 2017; 13:51:34 >

• Note 8 de ışık sızması olayı bildirildi. Eğer böyle bir hata varsa Note FE'ye talep daha çok artar. Note 8 düşünen arkadaşlar konuyu iyice araştırsınlar. Işık sızması gerçekten çok sinir bozucu bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

turkcell hatta sahip olan denerse sevinirim, distribütör getirmiyor diye turkcell bu cihaza sunmuyordur teknolojiyi ama ben bir ihtimal sorayım dedim:
    m.turkcell.com.tr

Turkcell uygulamasında cihazımın modeli tanımlanamıyor. Sim kart VoLTE destekli ama cihaz desteklemiyor diye yazdı. Belki başka bir ayarı vardır ben bilemedim. (Bu arada telefon ayar kısmında VoLTE etkinleştir menüsü çıkmıyor. Gerçi Note 8 de bakmamıştım o menü çıktı mı çıkmadı mı diye)

• Eveeeet telefonu alan arkadaşlar hayırlı olsun, almayı düşünenler bence hiç beklemeyin telefon harika. Bu arada kablosuz şarj standı alan var mı arkadaşlar. Varsa site adresi model fiyat paylaşırsanız sevinirim

• scienceman01 S kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj Gittigidiyorda 99,95 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 26 Kasım 2017; 22:32:54 >

• nasipse bende bu hafta almayı düşünüyorum aklımda mavi renk var ve kılıf da benim için önemli
  • lee67 L kullanıcısına yanıt
    Kılıf olarak çok mükemmel bir önerim var. Ben de sipariş verdim. Şiddetle tavsiye ederim. Note FE deki edge kenarları da kapatmıyor. Kılıfın linkini bu forumun 1. Sayfasında paylaştım. Orada 2 kılıf linki var. Ben ikisini de sipariş ettim. Bir bakın isterseniz.

• ELİMDE NOTE FAN EDİTİON İÇİN ÖZEL SIFIR ORJİNAL LED VİEW KILIF VAR ARKADAŞLAR SAMSUNG ORJİNAL SIFIRDIR.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-note-7-fan-edition-orjinal-led-view-kilif--130023623#130023623

• Şunu alsak işe yarar mı acaba?

• mstfckmk kullanıcısına yanıt
    Ben bu tür jelatinleri kullanmayı sevmiyorum. Telefonun sade gorilla glas 5 camını kendi elimizle perdeliyoruz. Çizilmelere karşı bir önlem olarak düşünülüyor ama cam zaten gorilla. Darbelere karşı koruyacağını ise hiç sanmıyorum. Bedava verseler kullanmam

Hocam bu su gibi bir şey sanırım. Bende film sandım da değil :)

• mstfckmk kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ben ilk başta o jelatinlerden sandım. Bu tür solüsyonlar eğer bor katkılı nano teknolojisi ile üretilmişse gerçekten işe yarıyor. Benzer bir ürün arabamda kullanmıştım. Ama iki şeyi unutmamak lazım. Bir, hatalı uygulama sonrası lekelenmeler olabilir. İkincisi, bu tür ürünlerin ömrü genelde 1 yıldır. Bunlara göre karar vermek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

ELİMDE NOTE FAN EDİTİON İÇİN ÖZEL SIFIR ORJİNAL LED VİEW KILIF VAR ARKADAŞLAR SAMSUNG ORJİNAL SIFIRDIR.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-note-7-fan-edition-orjinal-led-view-kilif--130023623#130023623

Note 7 led view veya cristal view kılıfların Note FE ile uyumsuz olduğu yazıyor ayrıca YouTube da da bi video da görmüştüm çalışmıyor yani. Ama kılıflar uyuyor.

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,

evet type-c olması bir artı tabi

samsung TR servis konusunda artık eskisi gibi değilmiş çok sorun yaşayanları duydum bende,

eşime c9 pro aldım her konuda mükemmel bir telefon tek noksanı kamera gerçekten çekimlerini hiç beyenmedim,

4,5 yıldan fazladır note 2 kullanıyorum ekranı vs kırıldı artık değiştirmek istiyorum zamanıda geldi zaten :)

ama edge ekranlar çabuk kırıldığından beni acayip tırtırdı batarya konusu falan da şüphelendiriyor, yedek parça vs de göremedim hiç sitelerde,
    merhaba hocam,

öncelikle konuyu devralmanız hayırlı olsun, umarım takip eden arkadaşlara faydalı bilgiler paylaşır ve konuyu güncel tutarsınız,

az önce başka bir arkadaşa da cvp yazdım orada belirttiğim gibi ekranın edge olması gerçekten beni düşündürüyor, s7 edge konusunda kırılanları çok gördüm,

bir aralar s7 edge almaya karar vermiştim onunda pembe çizgisi beni çok düşündürdü ondan dolayı kafam çok karışık

sonra s8+ a sarmaya başladım oda pahalı geldi şu an 3500 civarı benim için yüksek bir rakam keza bu telde 2800 civarı üstelik ithalat garantili,
    o fiyata samsung TR garantili s7 edge var ama bu telinde s7 edge ye göre artıları var tabi beni düşündüren tarafı ise yedek parça sorunu sınırlı sayıda üretildiğinden destekde yoktur diye düşünüyorum,

batarya öldüğü zaman nasıl değiştireceğiz nereden bulacağım internette baktım yok bulamadım sitelerde,

çok kararsızım kamera konusu benim için önemli aslında çokta kullandığım yok ama içime sinmeyince soğuyorum,
    yoksa eşime aldığım c9 pro muazzam bir telefon çok güzel görüntüsü var ama kamera iyi değil,

oneplus ve xiaomi de var ama bunlarda 2000 - 2500 civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

m.turkcell.com.tr

Turkcell uygulamasında cihazımın modeli tanımlanamıyor. Sim kart VoLTE destekli ama cihaz desteklemiyor diye yazdı. Belki başka bir ayarı vardır ben bilemedim. (Bu arada telefon ayar kısmında VoLTE etkinleştir menüsü çıkmıyor. Gerçi Note 8 de bakmamıştım o menü çıktı mı çıkmadı mı diye)

Tahmin ettiğim gibi, distribütör ürünü değil diye turkcell çakallık yapıyor, desteklemiyor, menüde görünmemesinin nedeni de bu. neyse çok önemli değil.

bir ara görüntülü görüşmeyi deneyebilirsen sevinirim bir turkcelliyle (karşı tarafın da cihazı destekliyorsa), operatör üzerinden.

• evet aksesuar konusunda biraz sıkıntı var. kılıfı telefonu alırken sipariş ettim ama cam için de bir şey almak istiyorum. çeşit bulamadım. gorilla glass'a da güvenmiyorum. bakalım artık..
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkürler. Hocam yazdıklarınızla bir çok kişiye tercümanlık yapmışsınız. Gerçekten de sizin bahsettiğiniz konular genelde herkesin dikkatle düşündüğü konular. Bir kaç konuya değinmişsiniz. O nedenle cevaplar biraz uzun ve parça parça gelirse kusura bakmayın.

Genelde darbeden zarar gören kısımlar köşeler oluyor. Edge kenarlar için endişelenmeyin. Çok uygun fiyata ve gerçekten gösterişli ipeksi dokunuş hissi veren kılıflar var. Ben kullanıyorum. Bunlar edge kenarları koruyor. Yok ben edge kenarları da görecem diyorsanız, bu forumun 1. sayfasında, benim de sipariş ettiğim 2 kılıf linki var. Oradan bakın isterseniz. Edge kenarların zarar göreceğini hiç düşünmeyin. Birazcık dikkatli kullanmak yeter.

Fiyat / Performans olarak bakarsanız, şu an için Note FE gerçekten çok iyi. Zaten sınırlı üretim olan bu seri biterse, almayan pişmanlık yaşar, eminim. Çünkü bu telefon gerçekten çok beğenildi. Yedek parça konusu beni hiç düşündürmüyor. Markalılar da olmak üzere tüm elektronik parçalar Çin'de yapılıyor. 25 yıllık (fabrikası dahi kapanmış) bir arabanın tüm yedek parçalarını Alibaba ve Aliexpress gibi sitelerde gördüğümde çok şaşırmıştım. Adamlar para kazanmak için neredeyse kapaklı erikson parçalarını dahi üretecekler. Şunu unutmamak lazım. Bu telefon Samsung'un 'FAN EDITION' modeli. Yani, fanatik samsung kullanıcılar gibi düşünülebilir. Ve bu telefonu tercih edenler genelde bilinçli kullanıcılar (benim gördüğüm). Aradan geçen 4 yıla rağmen halen Note 3 kullanan biri telefonundan vaz geçmiyorsa, gerisini siz düşünün. Ben bu telefonun parça sıkıntısı çekeceğini hiç sanmıyorum. Kaldı ki bir telefonu en fazla kaç yıl kullanırsınız? 15 yıl diyebilecek bir babayiğit çıkmaz sanırım. Bu nedenle yedek parça sorun olmayacaktır bence. Eğer sorun olacaksa da, bu tüm telefonlar için geçerlidir.

Note FE'nin kamerası benim de tercih sebebimdir. Profesyonel Nikon marka 7000 liralık cihaz kullandım, inanın Note FE'nin fotoğraf kalitesi beni bile cezbetti. (kolay kolay beğenmem).

Note kullanıcısı bir başkadır bilirsiniz. Başka telefona ısınamaz. Bahsettiğiniz diğer telefonlar da güzel. Beğendiklerim de var. Ama Note FE dururken onları almaya elim gitmez

• Tamam bir deneme yaparım.

Bu arada aliexpreesss ten kavisli cam aldım. Ömrümüz yeter de geldiğini görürsem paylaşım yaparım:))

3D Kavisli Tam Ekran Kapağı patlamaya dayanıklı Temperli Cam Filmi Samsung Galaxy Note için Fan Edition Koruyucu Not 7 vaka

aliexpress.com
    US $4.51 |3D Curved Full Screen Cover Explosion proof Tempered Glass Film for Samsung Galaxy Note8 Protector Note8 S8 S9 Plus Case-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://s.aliexpress.com/2myi2U36

(from AliExpress Android)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 27 Kasım 2017; 11:34:48 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.