Şimdi Ara

Samsung galaxy note'ye beats audio dr dre kulaklıkları uyar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung galaxy note'ye beats audio dr dre kulaklıkları uyar mı? Cevaplarınızı bekliyorum :) çünki Iphone, ıpad, ıtouch gibi şeylere uyuyormus acaba buna uyar mı diye merak ettim cevaplarınızı esirgemeyin lütfen :)...

• Uyar. Ama kulaklık alıcaksan başka markalara bakmanı öneririm. Monster'ın Beats by Dr.dre serisi kulaklıklarının Fiyat/Performans oranı düşük.
  • Arkadasim kulaklik uyar.Fakat HTC`deki kaliteyi alamazsin.Cunku HTC`de beats audio icin telefonun kendi yazilimi var o kulakligi destekleyen.Sen o kulakligi Samsung`a tak ya da Iphone`a tak ayni kalitedeki sesi vermez.Hem ben sizi anlamiyorum.Samsung Galaxy Note`nin kutusundan cikan kulaklik zaten cok iyi.Bence beats audio kulaklik almaya gerek yok.
  • Anladım, teşekkürler fakat ben Samsung'un genelde kulaklıklarından pek hoşlanmıyorum ve bana göre biraz kötü geliyor daha iyi ses almak ve müziğin içinde olmaktan hoşlanıyorum eğer önereceğiniz bir kulaklık varsa sevinirim. Marka falan yazarsanız iyi olur çünki Fiyatına göre bende bir değerlendirme yapacağım :) Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sellat159

Anladım, teşekkürler fakat ben Samsung'un genelde kulaklıklarından pek hoşlanmıyorum ve bana göre biraz kötü geliyor daha iyi ses almak ve müziğin içinde olmaktan hoşlanıyorum eğer önereceğiniz bir kulaklık varsa sevinirim. Marka falan yazarsanız iyi olur çünki Fiyatına göre bende bir değerlendirme yapacağım :) Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam soyle yapin.Telefonunuzdan hangi muzik turunu dinliyorsaniz ekolayzeri ona ayarlayin.Kulakligi birde oyle deneyin.Bende Ipod Nano var ve alternatif rock dinleyicisiyimdir,muzik turunu rock ayarlarip kulakligi da Samsung Galaxy S2`nin kutusundan cikan kulakligi taktigimda inanilmaz bir muzik ziyafeti veriyor.Ha eger muzik turu ayirt etmiyorsaniz o zaman size kulaklik gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 11 Mart 2012; 13:31:50 >

• Akg ya da Sennheiser'lere bakabilirsin. Sadece Müzik için kullanacaksan; Sennheiser cx serisini öneririm. Yok ben evde stüdyo tarzı kullanıcam fiyatı da önemli değil diyorsan; akg k serisine bakmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AKG ve Sennheiser biraz pahalı sanki ben daha çok SKULL CANDY NBA BULLS gibi yadaPHILIPS SHO8802 gibi demek istemiştim :) ama bana çok çok iyi bir müzik keyfi sunabilecek bir kulaklıktan bahsediyorum :)
  • merhaba arkadaşlar. bende galaxy note var.

elmasepeti.com dan bana indirim gelmişte 20 tl. acaba iphone kulaklıklarını galaxy note da kullanırken sorun olur mu? ben mikrofonlu bir kulaklık alayım diyorum güzel bir şey...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.