Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydındoruk

Evet arkadaşlar benim yurtdışı galaxy S yanlış firmware yükleme sonucu bir daha açılmamıştı ve Başarı kadıköy servisine bırakmıştım , Onarılmadan iade edildi ve bugün cihazı servisten aldım servis fişinde şöyle bir açıklama vardı Sorun yazılım ile çözülemedi Anakart değişimi gerekli Anakart Fiyatı 450 TL+KDV , Şu an cihaz SIFIR ve ÇÖPLÜK oldu , bir türlü aklım ermiyor , Böyle sıradan küçük bir hata sonucu cihazın bu duruma gelmiş olmasını hala kabullenemiyorum ,Bundan önce nexus one kullanıyordum günde 3 sefer yeni rom yüklüyordum hata olunca iki tuş ile recovery moda 10 saniyede alıp tekrar rom yüklüyordum ,olmadık programlar oyunlar cihazı sonuna kadar zorluyordum banamısın demiyordu , Değiştirdiğime o kadar pimanımki bilemezsiniz, Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum KDV dahil 531+10 TL verip cihazı yaptırayımmı yoksa kaldırıp atayımmı?

3 tuş yokmuydu cihazda

• quote:

Evet arkadaşlar benim yurtdışı galaxy S yanlış firmware yükleme sonucu bir daha açılmamıştı ve Başarı kadıköy servisine bırakmıştım , Onarılmadan iade edildi ve bugün cihazı servisten aldım servis fişinde şöyle bir açıklama vardı Sorun yazılım ile çözülemedi Anakart değişimi gerekli Anakart Fiyatı 450 TL+KDV , Şu an cihaz SIFIR ve ÇÖPLÜK oldu , bir türlü aklım ermiyor , Böyle sıradan küçük bir hata sonucu cihazın bu duruma gelmiş olmasını hala kabullenemiyorum ,Bundan önce nexus one kullanıyordum günde 3 sefer yeni rom yüklüyordum hata olunca iki tuş ile recovery moda 10 saniyede alıp tekrar rom yüklüyordum ,olmadık programlar oyunlar cihazı sonuna kadar zorluyordum banamısın demiyordu , Değiştirdiğime o kadar pimanımki bilemezsiniz, Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum KDV dahil 531+10 TL verip cihazı yaptırayımmı yoksa kaldırıp atayımmı?

Doğru levent teki TELPA'ya %100 yapacaklarına eminim. Sendende taş çatlasın 50 tl alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

3 tuş yokmuydu cihazda

evet merak ettım 3 tus olunca boyle durumlarda makınayı nasıl gerı sıfırlıyoruz!?
    reboot ıle mı yoksa facktory reset ıle mı ?

birda hocam nasıl yanlış fw yukleme oluyor !?

fw yuklerken neye dıkket ettırmek gerek !?

• quote:

Orijinalden alıntı: alisemih

quote:

Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar

Arkadaşlar ben normalde bu telefonu bugun alıcaktım TİM'den....Ancak bu açtıgınız başlıktaki çok yararlı bilgileri okuduktan sonra beklemeye aldım , bu yüzden çok teşekkür ederim yararlı bilgilerinizden ötürü.

Ben profosyonel bir kullanıcı değilim bu 3 tuş sorunu benim için olmazsa olmaz bir sorunmudur ?

Başlık altında okuduguma göre Android Market'e giremiyormuşuz bu telefonda , bu telefonda uygulama kullanamadıktan sonra ne anladım ben bu işten.1500 verip bu kadar sıkıntı çekmeye değermi, değmez diye düşünüyorum haklımıyım ?

Esas sormak istediğim şey ise şu ; Bu telefon şuan yalnızca Turkcell in tekelin sanırım.Yarın öbür gün Teknosa , Gold , Vatan Computer bu cihazın satışına başlarsa , ordan bu cihazı temin edersem yine bu 3 tuş , Android market sorununu yaşarmıyım.Yani bu Android market ve 3 tuş sorunu Turkcell yazılımsal bi hatası ?

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim,Faydalı bilgilernizin devamı dilerim..
    ...

3 tuş çalışmıyor ise yakın zamanda çıkacak olan android 2.2 sürümünü yüklerken bir sorun oluşur telefon açılmazsa servise götürmek zorunda kalırsınız.Ama 3 tuş olsaydı çok rahat bir şekilde telefonu fabrika ayarlarına çevirebilirdiniz.
    Android market e sadece turkcel den alınan telefonlardan girilmiyor.
    vatanda satılıyor zaten.Android market turkcell in yazılım değiştirmesinden kaynaklanıyor ama 3 tuş sorunu bazı telefonlarda olmasada çoğunda var.

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CELCEP&qs=|134=8&br=SAMSUNG&sb=30&sk=0
    bakıyorum vatan ' a ama yok cihaz ?
    @ SYK23 iphon'un fiyatını ben daha hiçbiryerde 2400 ün altında görmedim.Bu fiyat bilgisini nerden ulaştınız ? =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

3 tuş yokmuydu cihazda

3 tuş çalışmıyordu cihazı one click recovery ile recovery moda alıp hafıza kartına kopyaladığım froyo 2.2 firmware yükledim yükleme tamamlandı cihaz reboot etti ve samsung galaxy ekranında kaldı. cihaz usb yi bir görebilseydi tekrar recovery moda alabilirdim ama usb olarak cihaz algılanmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: SYK23

quote:

Arkadaşlar ben normalde bu telefonu bugun alıcaktım TİM'den....Ancak bu açtıgınız başlıktaki çok yararlı bilgileri okuduktan sonra beklemeye aldım , bu yüzden çok teşekkür ederim yararlı bilgilerinizden ötürü.

Ben profosyonel bir kullanıcı değilim bu 3 tuş sorunu benim için olmazsa olmaz bir sorunmudur ?

Başlık altında okuduguma göre Android Market'e giremiyormuşuz bu telefonda , bu telefonda uygulama kullanamadıktan sonra ne anladım ben bu işten.1500 verip bu kadar sıkıntı çekmeye değermi, değmez diye düşünüyorum haklımıyım ?

Esas sormak istediğim şey ise şu ; Bu telefon şuan yalnızca Turkcell in tekelin sanırım.Yarın öbür gün Teknosa , Gold , Vatan Computer bu cihazın satışına başlarsa , ordan bu cihazı temin edersem yine bu 3 tuş , Android market sorununu yaşarmıyım.Yani bu Android market ve 3 tuş sorunu Turkcell yazılımsal bi hatası ?

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim,Faydalı bilgilernizin devamı dilerim..
    ...

Vatan bilgisayardaki cihazlar Turkcell romlu değil. Yazdığım mesaja gelen cevap bu şekildeydi. Ancak 3 tuş konusu ile ilgili verilen cevap ise gerekli bilgiyi samsung'tan alacağım şeklindeydi. Hepsiburada ve benzeri sitelerde Turkcell Rom'lu cihazlar var. Bu arada iPhone 4 1569 TL olacakmış. Bu telefonun fiyatının düşmesine sebep olabilir. bekleyip görelim.

Vatan Bİlgisayardakiler de Turkcell Androdid li.. 4 gün önce Vatan Bilgisayar dan aldım Galaxy S Turkcell ROM lu...

Ayrıca birçok Samsung yetkili mağazasına sordum : Galaxy S satışı yok... Turkcell Samsung ile antlaşma yapmış..

Vatan tabiki Turkcell li yok de... Bugüne kadar Vatan dan Galaxy S alan Türkcell i çıktoı iye iade mi etsin (ben dahil!) ....

Galaxy S alacaklara yanlış bilgilendirerek Vatan Bilgisayar önermeyin...

Aman dikkat .

• quote:

@ SYK23 iphon'un fiyatını ben daha hiçbiryerde 2400 ün altında görmedim.Bu fiyat bilgisini nerden ulaştınız ? =)

Best Buy'da 1.589 ve 1.874 TL lerden satışa çıktı.
    Electroworld'de ise 1.550 ve 1.829 TL den satışa çıkacakmış yarın.
    Vodafone aylık 150 TL ye 750 dakika her yöne görüşme (Yurt dışı dahil) 500 sms ve mms (ikisi beraber), sınırsız internet ve red servis diye bir şey veriyormuş.
    Bu pakette iPhone 4 16GB bedava, 32GB 250 TL...
  • En iyisi İphone 4 ü beklemek fiyatı demin aldıgım habere göre 1569 Tl olcakmış ,sorunsuz en azından =) Bu ne ya telefonun herşeyi sorun Turkcel resmen cihazı sahiplenmiş saçmalık.Peki vatan da ne kadar cihazın fiyatı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonForum

quote:

Doğru levent teki TELPA'ya %100 yapacaklarına eminim. Sendende taş çatlasın 50 tl alırlar.

Sorun yazılım yolu ile çözülemedi diye açıklama yapmışlar ,bende anlamadım Sorun resmen yazılımsal daha doğrusu bootloader ile ilgili nasıl çözülemiyor bilemiyorum . Yurt dışı sitelerinde Brick olmuş cihazınızı bile
    %100 açıyoruz diye bas bas bağırıyorlar, demekki adamlar türkiyedeki servislerden ve samsung türkiyeden daha akıllı !! neden türkiyede yapılamıyor bizim neyimiz eksik..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Best Buy'da 1.589 ve 1.874 TL lerden satışa çıktı.
    Electroworld'de ise 1.550 ve 1.829 TL den satışa çıkacakmış yarın.
    Vodafone aylık 150 TL ye 750 dakika her yöne görüşme (Yurt dışı dahil) 500 sms ve mms (ikisi beraber), sınırsız internet ve red servis diye bir şey veriyormuş.
    Bu pakette iPhone 4 16GB bedava, 32GB 250 TL...

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/548111-iphone-4-geldi

burda fiyat 2700 Tl olarak verilmiş iphone 4 ' ün.

• quote:

quote:

quote:

Sorun yazılım yolu ile çözülemedi diye açıklama yapmışlar ,bende anlamadım Sorun resmen yazılımsal daha doğrusu bootloader ile ilgili nasıl çözülemiyor bilemiyorum . Yurt dışı sitelerinde Brick olmuş cihazınızı bile
    %100 açıyoruz diye bas bas bağırıyorlar, demekki adamlar türkiyedeki servislerden ve samsung türkiyeden daha akıllı !! neden türkiyede yapılamıyor bizim neyimiz eksik..

hocam sen aynen TELPA'ya git. Leventte sanırım yerleri. Benim cihazımı, sonforum arkadaşın cihazını onlar yaptı. 2 tane brick olmuş galaxy s'i düzelttiler.

• Sizin cihazlar garantili sanırım , Servis formunda cihaza ne gibi işlemler uygulandığı yazması lazım baktınızmı Büyük ihtimalle garantiden anakartlarınız değişmiş olmasın, yok eğer yazılım yüklenerek sorun çözülmüş deniyorsa oraya götürebilirim. şimdi telefon açıp sormaya kalksam söylenecek şey cihazı getirin bakalım olacak, Tam emin olmadan boşu boşuna götürmek istemiyorum..
  • aynen böyle yazıyor : cihaza yazılım yüklendi. 15TL de fiyat vardı. tabii ben vermedim. sadece yazanı söylüyorum...
  • bu sabah telpa servisi aradım müşteri temsilcisi bayan cihazın kurtarılamayacağını söyledi , Anakart değişimi yapılamazmı diye sorduğumda yurt dışı cihazların anakartını değiştiremediklerini sadece yurt içi cihazlarda anakart değişimi yaptıklarını söylediler. Ve aynen şu ifadeyi kullandılar artık o cihaz servis dışı hiçbirşey yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duna

quote:

quote:

quote:

hocam sen aynen TELPA'ya git. Leventte sanırım yerleri. Benim cihazımı, sonforum arkadaşın cihazını onlar yaptı. 2 tane brick olmuş galaxy s'i düzelttiler.

ses kısma + ana menü + açma kapama düğmelerine aynı anda basınca "downloading" diye bir menü çıkıyor mu? Eğer çıkıyorsa Odin3 yazılımı ile yeni rom atmak mümkün.

Ayrıca 3 tuş'un çözümü XDA forumlarında var.

2.2 deki tıkanma sorunu da "lag fix" adı altında bir yöntemle çözülebiliyormuş.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=783596

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca04 -- 24 Eylül 2010; 10:28:44 >

• quote:

bu sabah telpa servisi aradım müşteri temsilcisi bayan cihazın kurtarılamayacağını söyledi , Anakart değişimi yapılamazmı diye sorduğumda yurt dışı cihazların anakartını değiştiremediklerini sadece yurt içi cihazlarda anakart değişimi yaptıklarını söylediler. Ve aynen şu ifadeyi kullandılar artık o cihaz servis dışı hiçbirşey yapamazsınız.

ala ala saçmalığa bak ya. resmen garantisi yok çöpe at demiş. abicim sen o aleti bir kenara koy. biraz yaygınlaşsın şu alet. elbet bir çözüm yolu üretilecektir.
  • Telefon açmayacaksın direk gidip servise telefonun açılmadığı söyleyeceksin onlar ne yapacaklarını biliyor. Yok gitmemekte niyetliysen telefonu çöpe atabilirsin ama dikkat et evsel atık kısmına değil pil batarya için konulan diğer çöp kutusuna.

Duna nın formda yazdığı 15 TL de o fiyata kadar olabilecek masraflarda onay alınmıyor, 15 TL yi geçerse telefonla arayıp cihazınız şu kadar tuttu yapalım mı diyorlar. Aynı form bende de olduğundan aynısı yazıyor.

quote:

bu sabah telpa servisi aradım müşteri temsilcisi bayan cihazın kurtarılamayacağını söyledi , Anakart değişimi yapılamazmı diye sorduğumda yurt dışı cihazların anakartını değiştiremediklerini sadece yurt içi cihazlarda anakart değişimi yaptıklarını söylediler. Ve aynen şu ifadeyi kullandılar artık o cihaz servis dışı hiçbirşey yapamazsınız.

• Arkadaşlar telefonu heralde çöpe atmak gibi bir niyetim yok onun için bu kadar uğraşıyorum sadece leventeki telpa bana o kadar uzakki eğer çözüm olmayacaksa cihaz yine bırakılıp 1 hafta beklenecek sonra yok yapamadık derlerse oradan al başka yere götür bir sürü iş ve zaman kaybı o yüzden telefonla arayıp bilgi almak istiyorum bana biraz ümit verseler en azından yapabiliriz deseler hemen götüreceğim Ama telpa bırakın ümit vermeyi adam çöpe at diyor. Başarı ise parasını ödeyin anakartı değiştireyim 3 tuş problemindende kurtulursunuz diyor...
  • turkcell de ki iphone paketleri 24 ay taahhütlü olunca vazgeçtim kendimi 2 yıl bağlamaktansa 12 ay kampanyalı galaxy s alayım diyordum ama ondan da bu bahsettiğiniz sorun yüzünden soğudum
  • Arkadaşlar bende 1 haftadır Galaxy S kullanıyorum hızlıal dan aldım ben 3 tuş olayını denedim çaılışıyor.Ama turkcell abonesi oldugum halde turkcelle açılması uyuz ediyor beni de. Yalnız kies den resim atmıyor desteklenmeyen tür diyor jpeg e bile, yalnız bluetooth dan atabiliyorum.Samsung müşteri hizmetlerini aradım çalışmalar devam ediyor diyor 15 güne kadar kies de güncelleme olacak düzeltme ve android 2.2 için bekleyin diyor.Android markete girmiyor girecegim zaman bu sfcandroid.apk yazılımını yükleyin diyor.Sistem dosyası diye uyarıda verdi bende yüklemedim.Müşteri hizmetlerine sordum Türkiyede google ile anlaşma şu anda yapılmadıgından dolayı android market kullanılmıyor diyor. Sizin bildiginiz dogru düzgün android program sitesi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moy -- 24 Eylül 2010; 15:59:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.