Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moy

Arkadaşlar bende 1 haftadır Galaxy S kullanıyorum hızlıal dan aldım ben 3 tuş olayını denedim çaılışıyor.Ama turkcell abonesi oldugum halde turkcelle açılması uyuz ediyor beni de. Yalnız kies den resim atmıyor desteklenmeyen tür diyor jpeg e bile, yalnız bluetooth dan atabiliyorum.Samsung müşteri hizmetlerini aradım çalışmalar devam ediyor diyor 15 güne kadar kies de güncelleme olacak düzeltme ve android 2.2 için bekleyin diyor.Android markete girmiyor girecegim zaman bu sfcandroid.apk yazılımını yükleyin diyor.Sistem dosyası diye uyarıda verdi bende yüklemedim.Müşteri hizmetlerine sordum Türkiyede google ile anlaşma şu anda yapılmadıgından dolayı android market kullanılmıyor diyor. Sizin bildiginiz dogru düzgün android program sitesi var mı?

http://www.androidturkiye.info/2010/02/27/android-emulatorden-apk-dosyalarini-silme/

• quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

quote:

Orijinalden alıntı: SYK23

quote:

Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar

Arkadaşlar ben normalde bu telefonu bugun alıcaktım TİM'den....Ancak bu açtıgınız başlıktaki çok yararlı bilgileri okuduktan sonra beklemeye aldım , bu yüzden çok teşekkür ederim yararlı bilgilerinizden ötürü.

Ben profosyonel bir kullanıcı değilim bu 3 tuş sorunu benim için olmazsa olmaz bir sorunmudur ?

Başlık altında okuduguma göre Android Market'e giremiyormuşuz bu telefonda , bu telefonda uygulama kullanamadıktan sonra ne anladım ben bu işten.1500 verip bu kadar sıkıntı çekmeye değermi, değmez diye düşünüyorum haklımıyım ?

Esas sormak istediğim şey ise şu ; Bu telefon şuan yalnızca Turkcell in tekelin sanırım.Yarın öbür gün Teknosa , Gold , Vatan Computer bu cihazın satışına başlarsa , ordan bu cihazı temin edersem yine bu 3 tuş , Android market sorununu yaşarmıyım.Yani bu Android market ve 3 tuş sorunu Turkcell yazılımsal bi hatası ?

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim,Faydalı bilgilernizin devamı dilerim..
    ...

Vatan bilgisayardaki cihazlar Turkcell romlu değil. Yazdığım mesaja gelen cevap bu şekildeydi. Ancak 3 tuş konusu ile ilgili verilen cevap ise gerekli bilgiyi samsung'tan alacağım şeklindeydi. Hepsiburada ve benzeri sitelerde Turkcell Rom'lu cihazlar var. Bu arada iPhone 4 1569 TL olacakmış. Bu telefonun fiyatının düşmesine sebep olabilir. bekleyip görelim.

Vatan Bİlgisayardakiler de Turkcell Androdid li.. 4 gün önce Vatan Bilgisayar dan aldım Galaxy S Turkcell ROM lu...

Ayrıca birçok Samsung yetkili mağazasına sordum : Galaxy S satışı yok... Turkcell Samsung ile antlaşma yapmış..

Vatan tabiki Turkcell li yok de... Bugüne kadar Vatan dan Galaxy S alan Türkcell i çıktoı iye iade mi etsin (ben dahil!) ....

Galaxy S alacaklara yanlış bilgilendirerek Vatan Bilgisayar önermeyin...

Aman dikkat .

Kardeş benim vatan bilgisayara yazdığım mesaja gelen cevaba göre söyledim. almak isteyenler gidip bakabilirler doğrumu diye. Ayrıca Turkcell cihazı 1475 Tl'den satarken Vatan'da 1499 Tl. Ancak 2 gün önce kampanyalı 1422 Tl'ye satmışlardı. Bu fiyatlardan Turkcell cihazı olmadığı sonucu çıkarılabilir bence. Vatan bilgisayardan hiç alışveriş yapmadım iyimi kötü onuda bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSYK -- 24 Eylül 2010; 18:47:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NurettinGunduz

Arkadaslar 2.1 den 2.2 ye güncelledikten sonra web te gezinirken safyanın aşagısına inerken takılmalar oluyormuş.2.1 de hızlı iken 2.2 de takılıyormuş güncelleyen arkadaşlardan cevap alıyım...

Arkadaslar bide aşagıdaki video ya bakarmısınız.galaxy S nerden bu kadar oyun program yüklemiş böyle yüklenen site varmı

http://www.youtube.com/watch?v=vjPxNadNm8M&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=jF5u4TDBkWE&feature=fvsr

şimdiden tşk ler

Yokmu Cevap verebilecek güncelleyen arkadaş_?

• quote:

quote:

Arkadaslar 2.1 den 2.2 ye güncelledikten sonra web te gezinirken safyanın aşagısına inerken takılmalar oluyormuş.2.1 de hızlı iken 2.2 de takılıyormuş güncelleyen arkadaşlardan cevap alıyım...

Arkadaslar bide aşagıdaki video ya bakarmısınız.galaxy S nerden bu kadar oyun program yüklemiş böyle yüklenen site varmı

şimdiden tşk ler

ben şahsen 2.2 den memnunum.elimde 8 gblik program ve oyun dosyası mevcut.torrentlerden aratarak bulabilirsin.ya da appbrain diye bir program var.onu telefona yükleyip binlerce program yükleyebilirsin.üstelik yüklediğin programlarla ilgili yeni bir güncelleme çıktığında seni uyarıyor.bunların dışında androidle ilgili bir çok forum sitesinden de program yükleyebilirsin

• Siz hangi gezegende yaşıyorsunuz abi ? Yeminle yazdıklarınızın %90 sallama . Cihazı değiştirmek zorundalar , yurt dışında değişiyorlar felan fişman.
    Bırakın diyorum bunları Samsung Servis Merkezinde çalışıyorum.
    Ve kesin olarak diyorum yazdıklarınızın çoğu sallama ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

quote:

şimdiden tşk ler

ben şahsen 2.2 den memnunum.elimde 8 gblik program ve oyun dosyası mevcut.torrentlerden aratarak bulabilirsin.ya da appbrain diye bir program var.onu telefona yükleyip binlerce program yükleyebilirsin.üstelik yüklediğin programlarla ilgili yeni bir güncelleme çıktığında seni uyarıyor.bunların dışında androidle ilgili bir çok forum sitesinden de program yükleyebilirsin

peki web te gezinirken sayfanın aşagısına doğru gittiginizde serimi yoksa takıla takıla mı iniyor_?.bunu cevaplarsanız .şimdiden tşk ler

• Samsung Galaxy S gerçekten göz kamaştırıyor ancak ülkemizde satışa sunulanların problemleri de yok değil

-android markete girmemesi(girmesi sağlandığında da garanti kapsamından çıkması)
    -3 tuş kurtarma modunun çalışmaması(bazılarında çalışıp bazılarında çalışmaması)
    -mono fm radyo(sanırım bu genel bir problem)
    -wi fi internet bağlantısının kopması yada mobil bağlantıya yönlendirilmesi(bu operatörün marifeti sanırım)
    -5mp kameranın hd kalitesindeki video kaydına diyecek yok ama flaş olmaması
    -gps navigasyon problemleri

kısacası özgürlük vaad eden android işletim sisteminin amiral gemisi nitelemesiyle tanıtılan bu telefonu almayı düşünen birçok

potansiyel SGS kullanıcısı bu problemlerin çözülmesi için beklemeye geçmiş durumda.Aslında yayınlanacak android 2.2 nin bu

problemlerin bir çoğunu giderecek beklentisi var ama insanlar uzun süredir sabırsızlıkla bu telefonu beklediği için onlara da hak vermek lazım. yurtdışı satış fiyatlarını incelediğimizde 400- 500 tl daha pahalıya aldığımızı görüyoruz.ancak kayıt ve garanti problemi nedeniyle kullanıcılar ya bu fiyata razı olup alacaklar yada biraz daha sabredip fiyatının düşmesini bekleyecekler.

• Recovery alıp geri yükleyen varmı?

Burada anlatılanı deniyen varmı...YADA başka yöntem...
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=734166
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

quote:

şimdiden tşk ler

peki web te gezinirken sayfanın aşagısına doğru gittiginizde serimi yoksa takıla takıla mı iniyor_?.bunu cevaplarsanız .şimdiden tşk ler

İnternetteki videolara baktığımızda bazı sayfalar android 2.2 sürümünde takılarak iniyor. Bunun sebebi o sayfada flash animasyon bulunması. Bildiğim kadarıyla 2.1 sürümünde flash desteği yok. Flash'lı bir sayfada takılması gayet doğal çünkü flash yüksek sıkıştırma kullanan bir format olduğundan tam bir sistem canavarıdır. Eski bilgisayarlarda bile flashlı sitelere girerken yavaşlama olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben normalde bu telefonu bugun alıcaktım TİM'den....Ancak bu açtıgınız başlıktaki çok yararlı bilgileri okuduktan sonra beklemeye aldım , bu yüzden çok teşekkür ederim yararlı bilgilerinizden ötürü.

Ben profosyonel bir kullanıcı değilim bu 3 tuş sorunu benim için olmazsa olmaz bir sorunmudur ?

Başlık altında okuduguma göre Android Market'e giremiyormuşuz bu telefonda , bu telefonda uygulama kullanamadıktan sonra ne anladım ben bu işten.1500 verip bu kadar sıkıntı çekmeye değermi, değmez diye düşünüyorum haklımıyım ?

Esas sormak istediğim şey ise şu ; Bu telefon şuan yalnızca Turkcell in tekelin sanırım.Yarın öbür gün Teknosa , Gold , Vatan Computer bu cihazın satışına başlarsa , ordan bu cihazı temin edersem yine bu 3 tuş , Android market sorununu yaşarmıyım.Yani bu Android market ve 3 tuş sorunu Turkcell yazılımsal bi hatası ?

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim,Faydalı bilgilernizin devamı dilerim..
    ...

Vatan bilgisayardaki cihazlar Turkcell romlu değil. Yazdığım mesaja gelen cevap bu şekildeydi. Ancak 3 tuş konusu ile ilgili verilen cevap ise gerekli bilgiyi samsung'tan alacağım şeklindeydi. Hepsiburada ve benzeri sitelerde Turkcell Rom'lu cihazlar var. Bu arada iPhone 4 1569 TL olacakmış. Bu telefonun fiyatının düşmesine sebep olabilir. bekleyip görelim.

Vatan Bİlgisayardakiler de Turkcell Androdid li.. 4 gün önce Vatan Bilgisayar dan aldım Galaxy S Turkcell ROM lu...

Ayrıca birçok Samsung yetkili mağazasına sordum : Galaxy S satışı yok... Turkcell Samsung ile antlaşma yapmış..

Vatan tabiki Turkcell li yok de... Bugüne kadar Vatan dan Galaxy S alan Türkcell i çıktoı iye iade mi etsin (ben dahil!) ....

Aman dikkat .

Kardeş benim vatan bilgisayara yazdığım mesaja gelen cevaba göre söyledim. almak isteyenler gidip bakabilirler doğrumu diye. Ayrıca Turkcell cihazı 1475 Tl'den satarken Vatan'da 1499 Tl. Ancak 2 gün önce kampanyalı 1422 Tl'ye satmışlardı. Bu fiyatlardan Turkcell cihazı olmadığı sonucu çıkarılabilir bence. Vatan bilgisayardan hiç alışveriş yapmadım iyimi kötü onuda bilmem.

Vatan herzaman kazık fiyatlardadır..Vatan kartın bazı zamanlarda uygun kredi kartlarından alındığında bile en uygunu piyasa fiyatıyla aynısıdır...

Bugün itibariyle 6 gün önce Vatan Topkapı şubesinden Galaxy S satın aldım... Vatan da birsürü Galaxy S sırf rafta gördüm...

1422 tl lik olan belkide C5 olanlardır... C5 satanlar da 1350 Tl den Turkcell Tim lerde satılmakta... Bazıları c5 garantili Galaxy S leri 14750 Tl veya 1500 Tl den bile satılmakta... Biraz uygun olanlar için aklıma Grey Garantili olanlar geliyor... Vatan dakiler kesin grey garantili (paralel ithalatlı) diyemem görmedim ama Gold Bilgisayarda bile paralel ithalat Sony Vaio F serisi gördüm hemde Avrupa da astılmayan Amerikan modellerinden... Yani GOld veya Vatan biraz uyguna grey garantili Galaxy S SATABİLİR...

Eğer 1422 tl lik olalar TELPA veya BAŞARI etiketli ise sorun yok... Zaten 1422 bir günlük kampanyaymış... Stokları eritmek için olsa gerek ... Bence kampanyada satılanalr C5 ...

C5 resmi sitesine gidip bakın Beşiktaş ta bir yer... Teknik Servisi YOK!... Sanırım TELPA ve BAŞARI ile teknik srevis antlaşmalı ... TELPA ve BAŞARI C5 için yedek parça değişimi gibi kısa sürede hizmet verebilecek mi?

Neyse... konu dallananıyor .

Yaygın sorunlardan bir de Bazı Galaxy S lerde GPS problemi ... Tıpkı bazılarında 3 tuş aktif olaması gibi ama sorun yazılımsal değil ... Benimkisinde wifi kapalı sim kart kapalı açık havada 35 saniyede konumumu buldu .. Sanırım şansılardanım... Sakın Galaxyt S lerin hepsinde GSP sorunsuz denilemez... GPS peformansı bazılarında düşük! yani buna sorun veya arıza denilebilir... Samsung yazılımsal olarak GPS probleminde iyileştirme aslında olması gereken yazılımsal optimizasyonlardan ibaret... Yani GPS i zayıf olanlarda çözüm olmayacaktır... Dikkatinizi çekmek önce yazılarımda GPS sorunu bazılarında olduğu 2 adet Galaxy S yan yana test videolarındankolaycana anlaşılacaktır... GPS arızasını gerçekten de fark edebilmek için başka Galaxy S ile aynı mekanda GPS aktiflenmeli.. Tabiki wifi ve şebeke

Resmi firmware güncellemerinde GPS in yazılımsal iyileştirmeler var... Zaten şuan da sdece root edilmiş lite olmayan resmi sürüm JM8 kullanmaktayım ...

Android 2.2 şimdilik beta safhasında olmasından ötürü Galaxy S iiçn pratikte pek bir artısı yok... Bildiğim kadarıyla beta olduğundan JIT de aktif değil .... JIT aktif olmadığında performans eski sürümdekiler ile aynı olmakta... Samsung ne zaman JIT i aktiflememesi sanırım BETA olması... Beta da sanıırm uyum sorunu giderilmesi amaçlanıyor ve birşekilde beta sürüm 2.2 lerin tercih edilmemesi içinde etkili olabilir...

• beyler ben CSC ye takıldım !! ???
    ben finlandiya oparetorude kullanacagım bu yuzden bu CSC seçimi sanırım yasadıgım ulkenın oparetorunu kullanmak için oluyor.
    bneim versiyyonumda...
    version
    pda : i9000xxjf3
    phone: i9000xxjf3
    csc: i9000xeejf3
    buna göre ben aşagıdakılerden ;
    Here is the description of CSC´s (included country variants):

DBT (Germany specific)
    OXA *Multi CSC* (for France, Germany, Italy, Poland, UK, UK & Ireland)
    OXE *Multi CSC* (for Baltic, Kazakhstan, Russia, Ukraine)
    OXX *Multi CSC* (for Austria, Baltic, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Greece, Hungary, Ireland, Macedonia, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Switzerland)

BMC *Multi CSC* Unbranded / Custom apps: (Canada)
    HUI Branded: (Tre - H3G Italy)
    OLB *Multi CSC* Unbranded / Branded: (Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Thailand, Vietnam)
    OPS Unbranded / Custom apps: (Optus Australia)

XEE - Nordic: (Denmark, Finland, Iceland, Norway, Sweden).

bu CSC den hangi uzantılı olanı seçmek tam dogru olarak !?
    ındırdıgım fw içinde csc dosyası i9000oxxjm1 onun yerıne i9000xeejm1 seçmem gerek !???

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

...

Aman dikkat .

Vatan herzaman kazık fiyatlardadır..Vatan kartın bazı zamanlarda uygun kredi kartlarından alındığında bile en uygunu piyasa fiyatıyla aynısıdır...

Bugün itibariyle 6 gün önce Vatan Topkapı şubesinden Galaxy S satın aldım... Vatan da birsürü Galaxy S sırf rafta gördüm...

1422 tl lik olan belkide C5 olanlardır... C5 satanlar da 1350 Tl den Turkcell Tim lerde satılmakta... Bazıları c5 garantili Galaxy S leri 14750 Tl veya 1500 Tl den bile satılmakta... Biraz uygun olanlar için aklıma Grey Garantili olanlar geliyor... Vatan dakiler kesin grey garantili (paralel ithalatlı) diyemem görmedim ama Gold Bilgisayarda bile paralel ithalat Sony Vaio F serisi gördüm hemde Avrupa da astılmayan Amerikan modellerinden... Yani GOld veya Vatan biraz uyguna grey garantili Galaxy S SATABİLİR...

Eğer 1422 tl lik olalar TELPA veya BAŞARI etiketli ise sorun yok... Zaten 1422 bir günlük kampanyaymış... Stokları eritmek için olsa gerek ... Bence kampanyada satılanalr C5 ...

C5 resmi sitesine gidip bakın Beşiktaş ta bir yer... Teknik Servisi YOK!... Sanırım TELPA ve BAŞARI ile teknik srevis antlaşmalı ... TELPA ve BAŞARI C5 için yedek parça değişimi gibi kısa sürede hizmet verebilecek mi?

Neyse... konu dallananıyor .

Yaygın sorunlardan bir de Bazı Galaxy S lerde GPS problemi ... Tıpkı bazılarında 3 tuş aktif olaması gibi ama sorun yazılımsal değil ... Benimkisinde wifi kapalı sim kart kapalı açık havada 35 saniyede konumumu buldu .. Sanırım şansılardanım... Sakın Galaxyt S lerin hepsinde GSP sorunsuz denilemez... GPS peformansı bazılarında düşük! yani buna sorun veya arıza denilebilir... Samsung yazılımsal olarak GPS probleminde iyileştirme aslında olması gereken yazılımsal optimizasyonlardan ibaret... Yani GPS i zayıf olanlarda çözüm olmayacaktır... Dikkatinizi çekmek önce yazılarımda GPS sorunu bazılarında olduğu 2 adet Galaxy S yan yana test videolarındankolaycana anlaşılacaktır... GPS arızasını gerçekten de fark edebilmek için başka Galaxy S ile aynı mekanda GPS aktiflenmeli.. Tabiki wifi ve şebeke

Resmi firmware güncellemerinde GPS in yazılımsal iyileştirmeler var... Zaten şuan da sdece root edilmiş lite olmayan resmi sürüm JM8 kullanmaktayım ...

Android 2.2 şimdilik beta safhasında olmasından ötürü Galaxy S iiçn pratikte pek bir artısı yok... Bildiğim kadarıyla beta olduğundan JIT de aktif değil .... JIT aktif olmadığında performans eski sürümdekiler ile aynı olmakta... Samsung ne zaman JIT i aktiflememesi sanırım BETA olması... Beta da sanıırm uyum sorunu giderilmesi amaçlanıyor ve birşekilde beta sürüm 2.2 lerin tercih edilmemesi içinde etkili olabilir...

hangi servisten garantili diye sorar gelen cevabı paylaşırım.

• TELPA BAŞARI bakar filan denilirse yanıltmadır (doğru olabilir ama sonuçta garanti kapsamı ve kalitesi nasıldır bilinmiyor...)

Bendeki Garanti Belgesinde şunlar yazıyor :

Samsung Garanti Belgesi

Belge No: 68288

İthalatçı Firma :

Ünvan: Samsung Electronics Istanbul ve Tic. LTD. ŞTİ.

Flatofis İş Merkezi Otakçılar Cad No: 78 Kat : 3 Eyüp İstanbul ...

Vatan Bilgisayar da açılmış ürünleri alt raflara konulduğunu gördüm.. Bana ürün teşhiri için farketmiştim... Olsa olsa indirimli o günkü indirimli ürünler pakedi açılmış ürünlerdir... Açık paketler stoklamadan kurtarma amaçlı da olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 24 Eylül 2010; 23:47:51 >
  • quote:

TELPA BAŞARI bakar filan denilirse yanıltmadır (doğru olabilir ama sonuçta garanti kapsamı ve kalitesi nasıldır bilinmiyor...)

Samsung Garanti Belgesi

İthalatçı Firma :

Vatan Bilgisayar da açılmış ürünleri alt raflara konulduğunu gördüm.. Bana ürün teşhiri için farketmiştim... Olsa olsa indirimli o günkü indirimli ürünler pakedi açılmış ürünlerdir... Açık paketler stoklamadan kurtarma amaçlı da olabilir...

Peki yokmu kardeş Turkcell Romlu olmayan cihazı alabileceğim bir yer.

• quote:

TELPA BAŞARI bakar filan denilirse yanıltmadır (doğru olabilir ama sonuçta garanti kapsamı ve kalitesi nasıldır bilinmiyor...)

Samsung Garanti Belgesi

İthalatçı Firma :

Sevgili xfacts; Vatan ile yaptığımız mesajlaşma.

Benim mesajım:
    İyi günler.

Daha önceki mesajıma gelen cevapta Samsung Galaxy S model cep telefonlarınızın Turkcell Romlu olmadığını belirtmiştiniz ve bu benim için önemli. Bir konuda daha sorum olacak. telefonlar Samsung Türkiye/Telpa veya Başarı Teknik Servis etiketi taşımamktamıdır değilse bu firmaların servislerinden yararlanabilir miyim? Saygılarımla.

Sayın Erkan S....... ,
    Vatan bilgisayar'dan alacağınız tüm samsung modellerimiz Telpa garantilidir. Yetkili servislerinden yararlanabilirsiniz.
    Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com

Konuyu Telpa'ya sormak istedim ancak cumartesi 15.30'dan sonra hizmet veremiyorlar. Pazartesi tekrar arayacağım. kısmetse önümüzdeki cumartesi Bostancı Vatan'a gidip yerinde göreceğim.
    Bu arada 30 ürün için fiyat 1431 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSYK -- 25 Eylül 2010; 15:35:47 >

• Arkadaşlar Benim 10 günlük servis maceramın sonunda telefonu yine başarı servise bıraktım,Telpa ya götürdüm aynı gün yapıladan geri iade ettiler , Başarı yurt dışı cihazların ücret karşılığı anakart değişimini yapıyor ama telpa yapmıyor bilginiz olsun , Bu arada anakart değişimi 3 tuş problemini çözmüyor ama servis bölümünde konuştuğum eleman benim telefonun 3 tuş problemini ücretsiz gidereceğini söyledi ve birdaha 3 tuş problemi ile ilgili hiçbir sorun yaşamayacaksın dedi yani anladığım kadarıyla 3 tuş problemi servislerde çözülebiliyor ama şu an legal değil...
  • Avrupa Birliği ülkelerinden alınan cihazların 1 yıl donanım garantisi vardır. Yazılım hataları garanti kapsamına girmez. Ancak satın alınan firmanın faturası ve garanti belgesinde kaşesi mevcut olmak zorunda. Bu Samsung'ta da böyle. Kimse yapmıyorum diyemez. Anakart arızalı ise değiştirmek zorundalar. Aksi halde hakkınızı tüketici mahkemelerinde arayın. Ancak yurtdışından başka biri tarafından getirilen bir cihazı satın aldıysanız ve haliyle garanti belgesi yoksa kusura bakmayın teknik servis olsam bende yapmam. Öyle olursa Almanya'da 900 TL'ye temin edebileceğim telefona burada 1475 TL vermezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSYK -- 26 Eylül 2010; 0:55:40 >
  • Selam arkadaşlar öncelikle bu konuyla herkes bu kadar yakından ve detaylı ilgilendiği için teşekkür ederim.
    Geleyim sorununa cihazı 1 hafta önce pek de bilgim olmadan internet üzerinden aldım tabiki de turkcell romlu geldi cihazimda herkesteki gibi 3 tuş sorunu vardı yaptım rotterdam yaptım fakat ne yaparsam yapayim android market yuklenmedi artık garantiyi geçtim böyle bi telefonu bu kadar kısıtlı hatta neredeyse hiç birseyinden yararlanamayan kullanmak çok can sıkıcı.
    Hangi adımları uygulama gerektiğinde yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler..
  • MERHABA,
    Bugün Turkcell bayisindek bi elemanla biraz sohbet ettim. SGS almayı düşündüğümü ama problemleri nedeniyle alamadığımı belirttim.
    bana, gelen ilk 2 seriye yüklenen romda problem olduğunu ama yeni gelen seriye türkcell in yeni romunun sorunsuz çalıştığını söyledi. son zamanlarda TİM lerden ürünü alan arkadaşlar bilgi verirlerse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemetar

Selam arkadaşlar öncelikle bu konuyla herkes bu kadar yakından ve detaylı ilgilendiği için teşekkür ederim.
    Geleyim sorununa cihazı 1 hafta önce pek de bilgim olmadan internet üzerinden aldım tabiki de turkcell romlu geldi cihazimda herkesteki gibi 3 tuş sorunu vardı yaptım rotterdam yaptım fakat ne yaparsam yapayim android market yuklenmedi artık garantiyi geçtim böyle bi telefonu bu kadar kısıtlı hatta neredeyse hiç birseyinden yararlanamayan kullanmak çok can sıkıcı.
    Hangi adımları uygulama gerektiğinde yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler..

rotterdam yapmak ne demek ben bilmiyorum. 3 tuş sorununu gidermek cihazdaki romu etkilemiyor. Yani yine Turkcell'in romunu kullanıyorsunuz. Dolayısıyla android marketin gelmesi için bir sebep yok. Ancak farklı bir rom yüklerseniz market gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.