Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna dediğim yanlış anlamayın mesaja demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca04

JM8 ya da Froyo yükleyen arkadaşlar. Türkçe dil ya da Türkçe kılavye konusunda eksiklik ya da sorun yaşıyormuyuz?

bende froyo yüklü, bir önceki postta yazdığım gibi maillerde karakter sorunu var ama turkcell rom'da da aynı sorun vardı.
    Ayrıca rehberde sağda hızlı ulaşım için yaratılan bazı harfler çıkmıyor:

Dikkat ederseniz F'den sonra I, N'den sonra Q geliyor. Bu özellikle yapılmış sanırım ama saçma geldi.

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları

Ayrıca tuşlar kilitli iken tarih türkçe değil ingilizce yazıyor.

Türkçe klavye ya da dil konusunda ise sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxMulder

quote:

JM8 ya da Froyo yükleyen arkadaşlar. Türkçe dil ya da Türkçe kılavye konusunda eksiklik ya da sorun yaşıyormuyuz?

bende froyo yüklü, bir önceki postta yazdığım gibi maillerde karakter sorunu var ama turkcell rom'da da aynı sorun vardı.

Dikkat ederseniz F'den sonra I, N'den sonra Q geliyor. Bu özellikle yapılmış sanırım ama saçma geldi.

Çok hızlısın. Hemen geçiyorum yeni rom'a. :) Sağolasın.

• Dün bende bu modelden aldım. TİM den ve paketin açılmamış olmasına özellikle dikkat ettim. dün kutudan cıkan pille aleti baya bir kurcaladım ve 1 kac saat sonra sarjı bitti gece 12 de sarja taktım. simdi halen sarjda kac saat ilk sarjı olması lazım. 2. olarak android markete girilemedigi yazılmıs ben icinde android market vardı onarahatlıkla girdim ve 50-60 kadar uyduruktan uygulamalar var fiyatlarıda çoğunluğu 14 tl deymez yani. Birde bu tefefona ilk kullanımda yapılması yüklenmesi gerekenler nelerdir. ?
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim fakat beta olmayan sürümü beklemeni tavsiye ederim. Telefon biraz yavaş çalışıyor bu sürümde, bilgin olsun. Ekran geçişleri çok kötü

• arkadaşlar biri cevap versin lütfen telim dün gece 12 den beri sarjda pilden en iyi performans icin ilk sarjı kac saat olmalı su an itibariyle 11 bucuk saat oldu. ne kadar daha kapalı olarak şarjda eklemeli birde benim telin arka kapagında google yazmıyor. Robt resmi gibi bir resim var oı yazı yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaoguz

arkadaşlar biri cevap versin lütfen telim dün gece 12 den beri sarjda pilden en iyi performans icin ilk sarjı kac saat olmalı su an itibariyle 11 bucuk saat oldu. ne kadar daha kapalı olarak şarjda eklemeli birde benim telin arka kapagında google yazmıyor. Robt resmi gibi bir resim var oı yazı yerine.

12 SAAT yeterli.15 gün şarjı tam bitir.telefon kapansın.kapalı şarj et pilin performansı daha iyi olur.
  • quote:

quote:

burada o türkçe harflerin nokta ile gösterilmesinin sebebi o harf ile başlayan rehberde isim olmadığından olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: atillaoguz

Dün bende bu modelden aldım. TİM den ve paketin açılmamış olmasına özellikle dikkat ettim. dün kutudan cıkan pille aleti baya bir kurcaladım ve 1 kac saat sonra sarjı bitti gece 12 de sarja taktım. simdi halen sarjda kac saat ilk sarjı olması lazım. 2. olarak android markete girilemedigi yazılmıs ben icinde android market vardı onarahatlıkla girdim ve 50-60 kadar uyduruktan uygulamalar var fiyatlarıda çoğunluğu 14 tl deymez yani. Birde bu tefefona ilk kullanımda yapılması yüklenmesi gerekenler nelerdir. ?

o sizin girdiğiniz android market değil. turkcellin bir market uygulaması var sizde. samsung'un bir uygulaması var. birde sams diye bir uygulama olmalı. ama hiç biri android market değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

burada o türkçe harflerin nokta ile gösterilmesinin sebebi o harf ile başlayan rehberde isim olmadığından olmasın?

yok o aklıma geldi, kontrol ettim. G ile başlayan bir çok kayıt var ama yine de göstermiyor. Muhtemelen resmi sürümde düzeltilecektir.
  • bu telefonuda android market olmazsa ne için alınır.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 23 Eylül 2010; 15:46:41 >
  • Arkadaşlar ben normalde bu telefonu bugun alıcaktım TİM'den....Ancak bu açtıgınız başlıktaki çok yararlı bilgileri okuduktan sonra beklemeye aldım , bu yüzden çok teşekkür ederim yararlı bilgilerinizden ötürü.

Ben profosyonel bir kullanıcı değilim bu 3 tuş sorunu benim için olmazsa olmaz bir sorunmudur ?

Başlık altında okuduguma göre Android Market'e giremiyormuşuz bu telefonda , bu telefonda uygulama kullanamadıktan sonra ne anladım ben bu işten.1500 verip bu kadar sıkıntı çekmeye değermi, değmez diye düşünüyorum haklımıyım ?

Esas sormak istediğim şey ise şu ; Bu telefon şuan yalnızca Turkcell in tekelin sanırım.Yarın öbür gün Teknosa , Gold , Vatan Computer bu cihazın satışına başlarsa , ordan bu cihazı temin edersem yine bu 3 tuş , Android market sorununu yaşarmıyım.Yani bu Android market ve 3 tuş sorunu Turkcell yazılımsal bi hatası ?

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim,Faydalı bilgilernizin devamı dilerim..
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar

Arkadaşlar ben normalde bu telefonu bugun alıcaktım TİM'den....Ancak bu açtıgınız başlıktaki çok yararlı bilgileri okuduktan sonra beklemeye aldım , bu yüzden çok teşekkür ederim yararlı bilgilerinizden ötürü.

Ben profosyonel bir kullanıcı değilim bu 3 tuş sorunu benim için olmazsa olmaz bir sorunmudur ?

Başlık altında okuduguma göre Android Market'e giremiyormuşuz bu telefonda , bu telefonda uygulama kullanamadıktan sonra ne anladım ben bu işten.1500 verip bu kadar sıkıntı çekmeye değermi, değmez diye düşünüyorum haklımıyım ?

Esas sormak istediğim şey ise şu ; Bu telefon şuan yalnızca Turkcell in tekelin sanırım.Yarın öbür gün Teknosa , Gold , Vatan Computer bu cihazın satışına başlarsa , ordan bu cihazı temin edersem yine bu 3 tuş , Android market sorununu yaşarmıyım.Yani bu Android market ve 3 tuş sorunu Turkcell yazılımsal bi hatası ?

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim,Faydalı bilgilernizin devamı dilerim..
    ...

3 tuş çalışmıyor ise yakın zamanda çıkacak olan android 2.2 sürümünü yüklerken bir sorun oluşur telefon açılmazsa servise götürmek zorunda kalırsınız.Ama 3 tuş olsaydı çok rahat bir şekilde telefonu fabrika ayarlarına çevirebilirdiniz.
    Android market e sadece turkcel den alınan telefonlardan girilmiyor.
    vatanda satılıyor zaten.Android market turkcell in yazılım değiştirmesinden kaynaklanıyor ama 3 tuş sorunu bazı telefonlarda olmasada çoğunda var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim fakat beta olmayan sürümü beklemeni tavsiye ederim. Telefon biraz yavaş çalışıyor bu sürümde, bilgin olsun. Ekran geçişleri çok kötü

Bu sürümü değilde XDA forumdan JPH indirip kurdum. Gayet güzel ve hızlı çalışıyor. Ayrıca android market var. Türksel yok. Android market'e girmek için tek yapmamız gereken, rootexplorer yazılımıyla özel bir "hosts" dosyasını orjinaliyle değiştirmek. O zaman android markete de giriyor.

• Arkadaslar 2.1 den 2.2 ye güncelledikten sonra web te gezinirken safyanın aşagısına inerken takılmalar oluyormuş.2.1 de hızlı iken 2.2 de takılıyormuş güncelleyen arkadaşlardan cevap alıyım...

Arkadaslar bide aşagıdaki video ya bakarmısınız.galaxy S nerden bu kadar oyun program yüklemiş böyle yüklenen site varmı

http://www.youtube.com/watch?v=vjPxNadNm8M&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=jF5u4TDBkWE&feature=fvsr

şimdiden tşk ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 23 Eylül 2010; 19:33:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar

Arkadaşlar ben normalde bu telefonu bugun alıcaktım TİM'den....Ancak bu açtıgınız başlıktaki çok yararlı bilgileri okuduktan sonra beklemeye aldım , bu yüzden çok teşekkür ederim yararlı bilgilerinizden ötürü.

...

Vatan bilgisayardaki cihazlar Turkcell romlu değil. Yazdığım mesaja gelen cevap bu şekildeydi. Ancak 3 tuş konusu ile ilgili verilen cevap ise gerekli bilgiyi samsung'tan alacağım şeklindeydi. Hepsiburada ve benzeri sitelerde Turkcell Rom'lu cihazlar var. Bu arada iPhone 4 1569 TL olacakmış. Bu telefonun fiyatının düşmesine sebep olabilir. bekleyip görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSYK -- 23 Eylül 2010; 21:08:02 >

• ne yaptıysam su kies in telefonu gormesini başaramadım.. off yhaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

ne yaptıysam su kies in telefonu gormesini başaramadım.. off yhaa

Amerika'da satılan modeller için KIES sürümü henüz yok. Sizin ki amerika'dan mı geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardakutlu

quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

ne yaptıysam su kies in telefonu gormesini başaramadım.. off yhaa

Amerika'da satılan modeller için KIES sürümü henüz yok. Sizin ki amerika'dan mı geldi?

hayır Finlandiya dan aldım.

• Evet arkadaşlar benim yurtdışı galaxy S yanlış firmware yükleme sonucu bir daha açılmamıştı ve Başarı kadıköy servisine bırakmıştım , Onarılmadan iade edildi ve bugün cihazı servisten aldım servis fişinde şöyle bir açıklama vardı Sorun yazılım ile çözülemedi Anakart değişimi gerekli Anakart Fiyatı 450 TL+KDV , Şu an cihaz SIFIR ve ÇÖPLÜK oldu , bir türlü aklım ermiyor , Böyle sıradan küçük bir hata sonucu cihazın bu duruma gelmiş olmasını hala kabullenemiyorum ,Bundan önce nexus one kullanıyordum günde 3 sefer yeni rom yüklüyordum hata olunca iki tuş ile recovery moda 10 saniyede alıp tekrar rom yüklüyordum ,olmadık programlar oyunlar cihazı sonuna kadar zorluyordum banamısın demiyordu , Değiştirdiğime o kadar pimanımki bilemezsiniz, Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum KDV dahil 531+10 TL verip cihazı yaptırayımmı yoksa kaldırıp atayımmı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.