Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duna

quote:

SON DURUM: cihaz hala serviste. dün servisin eline gitmişti. hala bir cevap çıkmadı. bakalım cihazın neden göçtüğünü tespit edebilecekler mi? ya da serviste 3 tuşu çalışmayan bir cihazı nasıl tamir edebilecekler? bu soruların cevabını akşama kadar almış oluruz sanıyorum :)

GELİŞME: cihaz bugün tamir olmuş şekilde servisten çıkıyormuş. Kısacası BRİCK olan bir cihazı tamir ettiler. ya da yenisini yolluyorlar. Sadece telefonun yarın geleceğini biliyorum. 3 tuş çalışmayan bir telefonun yazılımı tekrar yüklenebiliyormuş demek ki. Net açıklamayı yarın yaparım. Şimdilik beklemedeyiz. Bu arada servis TELPA.

SONUÇ: Arkadaşlar bugün telefon TELPA servisten geri geldi. 3 tuş sorunum hala devam ediyor. Ama turkcell rom kurmamışlar. Samsungun kendi yazılımı kurmuşlar.

ürün bilgisi sürümü :: 2.1 - update1
    ana bant sürümü : I9000jxjg2

Turkcell rom ile gelen hiç birşey yok. Ama android markette yok. Anlayamadım. Turkcell rom'da olmayan youtube mevcut menüde. Ama android marketi göremedim.

Servis için her hangi bir ücret talep etmediler benden. ama yanında getirdikleri kağıtta 15 tl gibi bir bedel görünüyor. Turkcell rom'dan kurtulmanın biraz acılı ama en garantili yolu sanırım telefonu bozup servise göndermek :) Saygılar.

• 4447711 cagri merkezi..samsung yetkili servisi beisktas 0-212-2587999...az oncede turkcell ile konustum teknoloji danismani bile olayi bilmiyor..ama herkes arasn tepkisini dile getirisn samsung galaxy s facebook sitesi var oraya yazalim tepkimizi dile getirelim biz sustukca adamlar uzerimizden para kazanmaya devam ediyorlar ya gozumuzun karartip bu isleri yapacagiz yaptiracagiz.. 0-2123711100 telpa ve 0-2123711252 de urun yetkilileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonForum

EVet senin yaşadığın sıkıntıın aynısını yaşadım, telefonu kendim düzeltmedim, servise gönderdim onlar düzeltti. Telefonu geri aldıgımda TRCELL in değil farklı bir rom yüklendiğini gördüm, bende kies ile froyo yükleme sayfasında regedit ayarlarını değiştirerek firmware güncelleştirdim, bilerek test mode on yapmadım ve JM1 yükledim.

quote:

Orijinalden alıntı: aydındoruk

quote:

Orijinalden alıntı: SonForum

Ben one click root ile 2.1 cihazda yanlışlıkla 2.2 root yükledim, sonrasındada boot etmiyordu. Başka firmware yuklemişler, bende kies ile onu JM1 yaptım. 3 tuşda zaten düzelmemişti, İnşallah canada daki olayı 2.2 sürümünün içine gömerlerde millet rahat eder.

quote:

Orijinalden alıntı: Emilyo

SonForum
    Peki senin cihazda 3 buton mevzusu çözülmüş mü? ya da arıza neydi?

Arkadaşım nasıl yaptın anlamadım benim cihazda aynı anlattığın gibi oldu boot etmiyordu dolayısıyla usb de tanımıyordu kies iaçtığımda bağlı telefon yok uyarısı alıyordum , 3 tuşta çalışmıyor tel açılıyor samsung yazısı çıkıyor sonra öyle kalıyor , hiçbir şekilde telefonu usb görmüyor....

Merhaba,

forumda cihazınızı servise verip düzeltidiğini belirtmiştiniz.

benim sourunumla aynı sorun vardı , Bende servise verdim (Kadıköy Başarı) 3 gün sonra onarılmadan iade yapıldı yani anlayacağın makina aynı durumda düzeltmeden geri verdiler.
    Siz hangi serviste yaptırdınız acaba , yazarsanız sevinirim birde oraya götüreyim bakalım halledebileceklermi ?

Teşekürler...

• sonforum ve ben. (onun telefonu galaxy s yazısında benim telefonum hiç açılmıyordu. ekranında telefon--!--bilgisayar simgesi çıkıyordu(brick simgesi) )

2mizde Telpa servisinde yaptırdık. Ben bartından yolladım 1 hafta sonra bugün geri geldi. Başarı servisi neden yapmamış? sebep neymiş? telpa servisinden yararlanma fırsatınız varsa deneyin. artık yeterince deneyimli telpadaki arkadaşlar :)
  • arkadaslar abim bu telefonu 2 gun önce almıs ,hıcbı illegal veya telefonu riske atabilecek bise yuklemedı telefona . telefonda mevcut olan samsung marketten falan bazı uygulamalar ındırıp kullanmaya calısmıs ama uygulamaları acınca uzun surelı donmalar oluyomus . samsungun kendı uygulamalarını bıle desteklemıyo yanı telefon .

örnek olarak bı pusula gıbı basıt bi uygulama yuklemıs onda bıle acayıp donmalar oluyomus .

acaba sorun telefonda mı yoksa uygulamalarda mı, sızdede bole mı , cozmek ıcın ne yapabılırım,garantıye versem duzelır mı ?lutfen yardım
  • arkadaşlar böyle olmaz.
    bazı arkadaşların dediği gibi tepkimizi dile getirmeliyiz.
    aylarca bu telefonu bekle android özgürlük diye
    sonra yok engelleme, kısıtlama, ama biz sizi düşünüyoruzlar.
    böyle olmazzz
    tepkimizi dile getirmeliyiz
    içiniz de blog yazarları varsa orada
    yada bu konu ile ilgil yazılmış bloglarda
    facebookta
    twiter da.
    sosyal paylaşım çok gelişti
    bunu kullanarak ay sonundaki güncellemede vunların düzeltilmesini sağlaya biliriz.
    mitig yapmak, kahrolsun demek gibi.
    ben face de nekadar gurup sayfa varsa bunları yazıyorum.
    bulduğum blog olursa oraya da yazacağım.

susma sustukça diyorum başkada bişii....

• quote:

sonforum ve ben. (onun telefonu galaxy s yazısında benim telefonum hiç açılmıyordu. ekranında telefon--!--bilgisayar simgesi çıkıyordu(brick simgesi) )

2mizde Telpa servisinde yaptırdık. Ben bartından yolladım 1 hafta sonra bugün geri geldi. Başarı servisi neden yapmamış? sebep neymiş? telpa servisinden yararlanma fırsatınız varsa deneyin. artık yeterince deneyimli telpadaki arkadaşlar :)

Telpa servisler aynı zamanda başarı servis diye geçiyor herhalde internetnet telpa servis numarasını aradım başarı diye açtılar telefonu , bana yakın olan kadıköy şubesine bıraktım , siz hangi şubeye gönderdiniz. Bu arada benim telefon yurt dışı ücretli yapılacaktı ücreti kabul ettim. Ama yinede yapmamışlar büyük olasılıkla yurt dışı cihaz olduğu içindir herhalde...

• quote:

quote:

sonforum ve ben. (onun telefonu galaxy s yazısında benim telefonum hiç açılmıyordu. ekranında telefon--!--bilgisayar simgesi çıkıyordu(brick simgesi) )

Telpa servisler aynı zamanda başarı servis diye geçiyor herhalde internetnet telpa servis numarasını aradım başarı diye açtılar telefonu , bana yakın olan kadıköy şubesine bıraktım , siz hangi şubeye gönderdiniz. Bu arada benim telefon yurt dışı ücretli yapılacaktı ücreti kabul ettim. Ama yinede yapmamışlar büyük olasılıkla yurt dışı cihaz olduğu içindir herhalde...

ücret olarak ne söylediler?

• quote:

quote:

benim telefonum garantiliydi. turkcellden aldım. valla hangi servise bitti bilmiyorum. çünkü ben göndermedim turkcell gönderdi. bana verilen form gibi şeyde istanbul levent yazıyor. büyükdere cad. no:195 telpa plaza. 212 371 15 00

• Yazılımı değiştirmek cihazı garanti kapsamından çıkarmaz, kanunen bunu yapamazlar. Notebook bilgisayarına kaçak windows kurunca garanti kapsamından çıkan oldu mu aranızda? Üstelik kurduğumuz yazılımların yurtdışında samsung tarafından aynı telefona kurulmasına izin veriliyor, hepsi android markette var. Android marketten yazılım kuramayacaksam neden android trelefon alıyorum. İphone alıp app storedan yazılım kuramamaya benzer bu, aklınız alıyor mu? daha önce iphone 3g kullandım ve jailbreak ettim, cihazda yazılım ve donanım sorunu vardı. turkcell benden alarak genpa servise verdi. genpa tek laf etmeden garanti kapsamında cihazı tamir etti. bu sadece benim yaşadığım bir durum değil, çevremde başka arkadaşlarım da var jailbroken talefonla garanti kapsamından yararlan. kısaca samsung yetkilisi üstüne oturduğu yerlerinden uydurmuş! :)
  • ben artik degirmenlere karsi savasmaktan sıkıldım
    Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/SamsungGalaxySTurkiye
    call center dakiler bıktı tek sorun sizin mi diyorlar sizden baska arayan yok deniyor.
    bu ne bicim istir anlamadim
    tek yapmadigim kore samsunga mail atmak oldu onuda bulamadigimdan oldu.
    ben degirmenlere savasmaktan cidden yoruldum bu yasta ugrasilmiyor. milletin neden iphone dedigi cok asikar
    saygilarimla
  • Ülkenin birinde Kral'a filler hediye edilmiş. Kral'da bu filleri bakılmaları için köylere dağıtmış. Köylüler en başta birşey dememişler ama filler yedikçe yiyorlar. Zamanla köylülerin ellerinde avuçlarında ne varsa hepsini filler yiyip bitirmişler. Halk kendi aralarında konuşup bu böyle olmaz, birşeyimiz kalmadı diye isyan ediyorlarmış. Sonunda Nasrettin Hoca'ya söyleyelim demişler. Bir çözüm bulsun. Hoca tamam ben giderim Kral'a söylerim ama siz de benimle geleceksiniz demiş. Gitmişler saraya. Saraydan içeri girerken herkes dağılmış ve Hoca'yı yalnız bırakmışlar. Hoca'da Kral'ın huzurunda ne diyeceğini bilememiş. Köylülere çok kızmış ve Kral'ım bize gönderdiğiniz filler çok yalnız kalıyorlar eğer elinizde varsa başka filler de verin demiş.

Aklımda kaldığı kadar yazdım. Bazı yerleri de uydurmuş olabilirim ama ana fikir sabittir. Artık anlayana.

• arkadaslar abim bu telefonu 2 gun önce almıs ,hıcbı illegal veya telefonu riske atabilecek bise yuklemedı telefona . telefonda mevcut olan samsung marketten falan bazı uygulamalar ındırıp kullanmaya calısmıs ama uygulamaları acınca uzun surelı donmalar oluyomus . samsungun kendı uygulamalarını bıle desteklemıyo yanı telefon .

örnek olarak bı pusula gıbı basıt bi uygulama yuklemıs onda bıle acayıp donmalar oluyomus .

acaba sorun telefonda mı yoksa uygulamalarda mı, sızdede bole mı , cozmek ıcın ne yapabılırım,garantıye versem duzelır mı ?lutfen yardım

kimse yardımcı olmacak mı ?????????
  • quote:

quote:

quote:

SON DURUM: cihaz hala serviste. dün servisin eline gitmişti. hala bir cevap çıkmadı. bakalım cihazın neden göçtüğünü tespit edebilecekler mi? ya da serviste 3 tuşu çalışmayan bir cihazı nasıl tamir edebilecekler? bu soruların cevabını akşama kadar almış oluruz sanıyorum :)

GELİŞME: cihaz bugün tamir olmuş şekilde servisten çıkıyormuş. Kısacası BRİCK olan bir cihazı tamir ettiler. ya da yenisini yolluyorlar. Sadece telefonun yarın geleceğini biliyorum. 3 tuş çalışmayan bir telefonun yazılımı tekrar yüklenebiliyormuş demek ki. Net açıklamayı yarın yaparım. Şimdilik beklemedeyiz. Bu arada servis TELPA.

SONUÇ: Arkadaşlar bugün telefon TELPA servisten geri geldi. 3 tuş sorunum hala devam ediyor. Ama turkcell rom kurmamışlar. Samsungun kendi yazılımı kurmuşlar.

ürün bilgisi sürümü :: 2.1 - update1
    ana bant sürümü : I9000jxjg2

Turkcell rom ile gelen hiç birşey yok. Ama android markette yok. Anlayamadım. Turkcell rom'da olmayan youtube mevcut menüde. Ama android marketi göremedim.

Servis için her hangi bir ücret talep etmediler benden. ama yanında getirdikleri kağıtta 15 tl gibi bir bedel görünüyor. Turkcell rom'dan kurtulmanın biraz acılı ama en garantili yolu sanırım telefonu bozup servise göndermek :) Saygılar.

kardeş peki android market yüklemeyi denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SYK23

kardeş peki android market yüklemeyi denedin mi?

birazdan yeni versiyon atmayı deneyeceğim hocam. herhalde jm8 versiyonunu kurunca android markette yüklü gelecek. 3 tuş sorunumu çözdüm artık gönlüm rahat :)=
  • Arkadaşlar forumu taradım sorunumla ilgili bişey bulamadım. Biri yardım ederse sevinirim.

Kiesi pcye kurdum (xp) bağlantıyı kies olarak seçtim ama bağlantılı kuruluyo diyo bi türlü bağlanmıyo. Ayrıca telefonu pcye taktığım anda wireless bağlantı kopuyo. Kaç kez denedim sonuç aynı. İşin içinden çıkamadım :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffy

Arkadaşlar forumu taradım sorunumla ilgili bişey bulamadım. Biri yardım ederse sevinirim.

Kiesi pcye kurdum (xp) bağlantıyı kies olarak seçtim ama bağlantılı kuruluyo diyo bi türlü bağlanmıyo. Ayrıca telefonu pcye taktığım anda wireless bağlantı kopuyo. Kaç kez denedim sonuç aynı. İşin içinden çıkamadım :(((

ayarlar-telefon hakkında-usb ayarları-bağlanırken sor seçeneği ile tekrar dener misiniz. telefonu usbden bağladığınızda ne yapmak istediğinizi soracak bundan sonra.
  • Merhaba Arkadaşlar

Bende var olan sorunlarımıza bir başkasından bahsederek devam edeyim:)

Kies uygulaması üzerinden samsung aps uygulamasını açarak telefona birkaç uygulama yükleyeyim dedim. (Turkcellden aldığım telefonumun kutusundan çıkan kies i kurmuştum)

Samsung apps uygulamasının açılması için güncellemeye yapmam gerektiğine dair bir mesaj çıktı. Ne yaptıysam samsung app i açamadım. En nihayetinde internet 180 küsur MB olan son sürümü indirdim. Ve samsung aps açıldı:)

Gel gelelim, samsungmobile in türkiyede destek verdiği telefonlar aşağıda birazdan yazacağım modeller olduğu için ve bizim talihsiz i9000 modelimiz, bu telefonların içinde olmadığı için hiçbir uygulamayı telefona yükleyemedim. Konuyu samsungmobile türkiye ile bir paylaşayım dedim. Neticede resmi olarak Turkcell ile türkiye kullanıcısına ulaşan bu telefon için bir güzellik düşünmüşlerdir diye hüsnü zan ediyorum tabii:) Gelen cvp aynen aşağıdaki gibi: kelimesine dokunmadım...Ama cevapları bana çok dokundu:(( "Ne zaman destekleneceği konusunda bir şey söylemek de şu anda çok güç" ne demek yahu? ne mübarek telefonmuş bu böyle...turkcell rom yüklü diye bir dert çekiyoruz...3 tuş kombinasyonu ayrı dert...android markete giremiyoruz...2.2 güncellemesinin türkiyede sunulup sunulmayacağını bilmiyoruz...vay arkadaş yaa....

Ne yazık ki halihazırda SamsungApps Türkiye'de sadece OMNIA II (I8000), OMNIA LITE (B7300), Wave (S8500) ve OMNIA (i900) olmak üzere dört telefonu
    desteklemektedir.

Malesef, Samsung Galaxy S i9000 SamsungApps tarafından şu anda desteklenmemektedir. Ne zaman destekleneceği
    konusunda bir şey söylemek de şu anda çok güç. Yine de telefonunuza samsungmobile.com adresinden daha fazla içerik bulabileceğinize inanıyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Eğer başka bir sorunuz varsa lütfen Samsung Apps ile iletişim kurmaktan çekinmeyin.
    Hizmetimizi kullandığınız için teşekürler.

Samsung Apps

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seffy

Arkadaşlar forumu taradım sorunumla ilgili bişey bulamadım. Biri yardım ederse sevinirim.

ayarlar-telefon hakkında-usb ayarları-bağlanırken sor seçeneği ile tekrar dener misiniz. telefonu usbden bağladığınızda ne yapmak istediğinizi soracak bundan sonra.

Teşekkürler :)) Cihazı yedeklemeyle ilgili önerebileceğiniz bi yol var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.