Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün elime geçti sgs, 2.1 jg3 versiyonlu, t-mobile almanya. hızı filan gayet iyi, gps 2-3 saniye içinde buldu konumumu. ama gelgelelim 3 tuş çalışmıyordu. titanyum backup yükledim, dedi root olmadan çalışmam. 3 tuş olayını çözümünü başka konuda anlatıldığı gibi yaptım, odin'de succes dedi, ama telefon bir daha açılmadı. yani anlayacağınız 1 gün bile geçmeden brick yamayı başardım.
    kıbrısta bulunuyorum, malum burda imkanlar kısıtlı. cihazımı kurtarabilecek bir yer önerebilirmisniz?
  • arkadaşlar, dün motonav'ı ve Ndrive'ı tekrar yükledim. sabah işe giderken yaptığım denemeleri aktarıyorum.

ndrive: konum bulması kısa sürdü. yönlendirmeside ara ara güzergahıma paralel yola kaçsada fena değil. dur kalkları net olarak algılayamıyor, siz dururken imleç haritada devam ediyor sonra yenileyip olduğunuz yere geliyor.

motonav: konum bulması ndrive'a göre biraz daha uzun sürdü. yine ndrive gibi paralel yollarda sıkıntı çıkardı hele hele maslak istinye çıkışına geldiğimde, atatürk oto sanayisine doğru devam etti sonra itünün içine girdi, saçmaladığını fark edip normal güzergaha geldi. ndrive o bölgede ne yapardı bilemiyorum keza 1 telefonla deneme yapıyorum

son olarak, harita olarak ndrive ı kullanıcam sanırım, motonav'ın haritası kötü olsada ara yüzü hoşuma gitti.

başka programları kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

birde şimdi geldi aklıma, ndriveın içinde olan haritayı motonavın klasörüne koysam ndirvedaki harita görünümü motonav'a geçer mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayfi

Arkadaşlar açık programları sonlandırmak için ne yapmak gerekiyor
    mesela samsung wave, samsung jet orta tuşa basılı tuttuğunuzda
    açık görevleri sonlandır seçeneği var samsung galaxy s'te ise
    açık programlar gözüküyor ama sonlandır seçeneği yok yardımcı olursanız sevinirim
    şimdiden teşekkürler.

Hangi sürüm var sizde?
  • arkadaşlar bilgisayara bağlanma sorunu nu çözebilen varmı acaba.
  • Benim sorunum şu:

Cihaz durduk yerde neredeyse üzerindeki bütün uygulamaları çalıştırıyor. Neden olabilir bu?
  • home tuşuna basılı tuttuğunuzda son çalıştırdığınız programlar görünüyor. programları kapatmak için görev yöneticisini kullanacaksınız. ekrana widget olarakda ekleyebilirsiniz. widget olarak koymazsanız menüde görev yöneticis diye var. ona basın açık olan programlar görünür.
  • selamlar herkese,

Maillerimde karakter sorunu yaşıyorum,çözümünü bilen var mı?

özellikle outlook'tan gönderilen maillerde gönderen kısmında ve mail içeriğinde karakterler düzgün görüntülenemiyor.

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxMulder

selamlar herkese,

Maillerimde karakter sorunu yaşıyorum,çözümünü bilen var mı?

özellikle outlook'tan gönderilen maillerde gönderen kısmında ve mail içeriğinde karakterler düzgün görüntülenemiyor.

Aynı olay yüklediğim tüm romlarda vardı. JPH ve JPK'da mail yapılandırmadım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatbek

dün elime geçti sgs, 2.1 jg3 versiyonlu, t-mobile almanya. hızı filan gayet iyi, gps 2-3 saniye içinde buldu konumumu. ama gelgelelim 3 tuş çalışmıyordu. titanyum backup yükledim, dedi root olmadan çalışmam. 3 tuş olayını çözümünü başka konuda anlatıldığı gibi yaptım, odin'de succes dedi, ama telefon bir daha açılmadı. yani anlayacağınız 1 gün bile geçmeden brick yamayı başardım.
    kıbrısta bulunuyorum, malum burda imkanlar kısıtlı. cihazımı kurtarabilecek bir yer önerebilirmisniz?

Geçmiş olsun , senin başına gelenin aynısı benim başımada geldi Bu konu başlığı altında yaşadıklarımı takip edebilirsin.
    Cihazın Yurtdışı olduğu için Türkiyede yaptırmaya kalkarsan yaklaşık 560 TL gibi bir bedeli var. Anakart Değişimi yapılıyor.
    Ben cihazı Başarı servisine bıraktım 2 hafta sürdü , Haliyle imei numarası değişiyor onay bekleniyor test yapılıyor bir sürü iş
    Benim tek avantajım Cihaz 8 GB idi Anakartı değişti baktım 16 GB olmuş heralde 8 GB anakart yoktu ellerinde 16 GB takmışlar ve en önemlisi 3 tuş problemim ortadan kalktı....

• ya şuraya bakın, kaç kişi bu çözümleri uygulayabilcek? ben o kadar para vercem bu telefona sonra bide telefoncuların yaptığı işi yapmaya çalışacam yada ilk günden servise vercem??? bumudur??? ya bu çözümler için ayrıeten bi uzman olmak lazım ya!!! nokiadan vazgeçip bu telefonu almayı düşünüyordum ama son anda bi hatadan dönmüşüm. Samsunga buradan selamlar....
  • arkadaslar bende marketten birsey indiremiyorum.ilk önce indiriyor gibi görünüyor sonra bakınca indirme basarısız diyor.. neden olabilir szce ??
  • quote:

dün elime geçti sgs, 2.1 jg3 versiyonlu, t-mobile almanya. hızı filan gayet iyi, gps 2-3 saniye içinde buldu konumumu. ama gelgelelim 3 tuş çalışmıyordu. titanyum backup yükledim, dedi root olmadan çalışmam. 3 tuş olayını çözümünü başka konuda anlatıldığı gibi yaptım, odin'de succes dedi, ama telefon bir daha açılmadı. yani anlayacağınız 1 gün bile geçmeden brick yamayı başardım.

2-3 saniyede GPS değil GSM veya wifi den bulur... Hiçbir GPS 2-3 saniyede uydu bulamaz. Açık havada bile imkansızdır... Özellikle telefonlarda daha da imlansızdır... GSM vey wifi üzerinden konum belirleme içiçn illa GPS gerekmiyor! O yüzden sadece dahili GPS kullanan navigsyon programlarıyla test edin. Bir de konumdaki doğruluk payını da belirtmelidir...

GPS açık havada zayıf oluğ olmadığını Agps veya gsm veya wifi ile belirlemek tamamen yanıltır...

• gps test programını kullanmıştım. açtığımda takır takır arka arkaya açmıştı uyduları, ben de şaşırmıştım. ama şimdi froyo'da aynı performans yok.
    doğubankta bir arkadaş vasıtasıyla contact mobile diye bir yerde yaptırdım, 170tl'ye maloldu. 3 tuş da çözülmüş. aldığım aynı gün yükledim jpm, şimdilik bir sorun yok.
  • GPS test programlarını neyi test ediyor? Yardımlı (wifi den GSM şebekesinden) GPS mi ?

Test ederken GPS daha önce açılmamalı daha önce açılmış GPS tekrar açılırsa tabiki 1-2 saniyede konum bulur bu sizi yanıltmasın... En sağlam test metodu telefonu bataryayı çıkarı takın öyle GPS testini (wifi den ve GSM den olmayaca) birdaha test edin...

JPM birçok sorunları var... Eski Android 2.2 lereden tek farkı JIT aktiflenmesi.
  • numarasıyla ekranda uyduları ve sinyalleri gösteriyor, yani şebeke değil. ama artık bunu ispat etme şansım yok maalesef.
  • arkadaslar ben galaxy s le google earth e giremiyorum . host dosyasını dns i falan degıstım hala mahkeme kararıyla engellı dıyo , benım ıcın google earth cok onemlı

lutfen yardım edin , cvplarınızı beklıyorum ,nası google earth a gırebılırım
  • Turkcell Rom kullananlar için market müjdesi olabilir. Rom değiştirmeden markete girebilirsiniz.

Edit: Kural dışı link vermişim.
    Link için cepking'e bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 21 Ekim 2010; 14:05:02 >
  • burada herşey bedava gibi, 80 dolarlık nacigasyon bedava görünüyor, gerçek mi bu?
  • quote:

burada herşey bedava gibi, 80 dolarlık nacigasyon bedava görünüyor, gerçek mi bu?

öğrenmek çok kolay. ben indirdiğim herşeyi problemsiz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 21 Ekim 2010; 9:03:46 >
  • arkadaşlar ürünü yeni aldım ama birkaç sorun yaşıyorum; ilki 2.2 yüklü olmasına rağmen uygulamalarda donmalar yaşıyorum, ikincisi ve asıl sorun seste. sesler düşündüğüm netlikte değil boğuk ve de cızırtılı çıkıyor var mıdır bir netleme ayarı. ayrıca kulaklığı takınca tek kulaklıktan ses geliyor. var mı çözümü bilen varsa Allah rızası için yazsın keza telden soğumak üzereyim bu sorunlardan dolayı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.