Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • froyo 2.2 update yaptıktan sonra internet ayarlarını forumda belirtildiği gibi yapmama ragmen internete giremiyorum ayrlarda bir değişiklik gerekiyormu acaba?
    (isim.turkcell , APN:internet)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuron

froyo 2.2 update yaptıktan sonra internet ayarlarını forumda belirtildiği gibi yapmama ragmen internete giremiyorum ayrlarda bir değişiklik gerekiyormu acaba?
    (isim.turkcell , APN:internet)

Başka bir ayar gerekmiyor. İsterseniz yeniden deneyin. APN ekranında dairenin yeşil olmasına dikkat edin.
  • Arkadaşlar APD (data) ağı aktif olmuyor. Önceden teli yeniden başlatınca sorun kalmıyordu ama şimdi ne yaptıysam aktif olmuyor. Lütfen yardım ...
    Edit : Apn kapatıp açan programlardan yüklemiştim. APNdroid yükledim kaldrıdım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterbey -- 13 Kasım 2010; 19:43:43 >
  • Arkadaşlar,

Geçenlerde telefonum çöktü ve Samsung Galaxy S logosunda kalakaldı. O zamana kadar ihtiyaç duyup bakmadığım 3 Tuş kombinasyonumun da çalışmadığını farkettim.

Telefon hiçbir şekilde açılmadığı için USB ile bağlayınca bilgisayar da görmüyordu vs....

Özetle elim kolum bağlı kalmıştı ki yoğun araştırmalarım sonucu ufak bir devre yapıp, MicroUSB'den bağlayarak telefonu Download Mode'a sokmayı başardım. Dolayısıyla ODİN'le flash atıp telefonu kurtardım.

Buradakiler gereksiz konu ve tekrar postlar karşısında sert tepki verebiliyor. Bu sebeple detaya girmedim, ihtiyaç duyarsanız cevap yazın, YouTube için video'lu anlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iartan

Arkadaşlar,

Geçenlerde telefonum çöktü ve Samsung Galaxy S logosunda kalakaldı. O zamana kadar ihtiyaç duyup bakmadığım 3 Tuş kombinasyonumun da çalışmadığını farkettim.

Telefon hiçbir şekilde açılmadığı için USB ile bağlayınca bilgisayar da görmüyordu vs....

Özetle elim kolum bağlı kalmıştı ki yoğun araştırmalarım sonucu ufak bir devre yapıp, MicroUSB'den bağlayarak telefonu Download Mode'a sokmayı başardım. Dolayısıyla ODİN'le flash atıp telefonu kurtardım.

Buradakiler gereksiz konu ve tekrar postlar karşısında sert tepki verebiliyor. Bu sebeple detaya girmedim, ihtiyaç duyarsanız cevap yazın, YouTube için video'lu anlatırım.

301k ohm'luk direnç ile yapılan yöntemden bahsediyorsunuz sanırım. Ayrı bir konu açarak paylaşırsanız arada kaynamaz.

• Başka bir başlıkta da sordum ama cevap alamadım. Affınıza sığınarak burada da sorayım;

--Uygulamalar bölümündeki navigasyon isimli sekmeye basınca " uyguluk denetleniyor " gibi bir yazı, ardından gogle henüz desteklemiyor diyor... Açık havada defalarca denememe rağmen uydu bulamıyor cihaz. Acaba bu tamir edilebilir bir arızamıdır? Ne yapabilirim?

Galaxy S, froyo 2.2, ı9000xxjph
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Başka bir başlıkta da sordum ama cevap alamadım. Affınıza sığınarak burada da sorayım;

--Uygulamalar bölümündeki navigasyon isimli sekmeye basınca " uyguluk denetleniyor " gibi bir yazı, ardından gogle henüz desteklemiyor diyor... Açık havada defalarca denememe rağmen uydu bulamıyor cihaz. Acaba bu tamir edilebilir bir arızamıdır? Ne yapabilirim?

Google navigasyon Türkiye'de yok. Yani çalışmıyor.
    Igo, Motonav, Sygic Aura gibi navigasyon programları ile navigasyon kullanabilirsiniz.
    GPS'i isterseniz Google Maps ile de kullanabilirsiniz.
    Bildirim ekranından GPS'i açıyorsunuz dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 15 Kasım 2010; 23:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comes

teknık servısımıze gelen malesef 2tane cıhaz aynı sorundan dolayı bır tanesı konuşmaları kaydeden ultımate voıce yuklemiş ve cıhaz kapanmiş kapandiktan sonra ekran açar gıbıl oluyor ve her seferınde yanıp sonuyor 3tüş kombınasyonu çalişmadığı içın gel çik işın içınden otekısıde rom yuklerken yanliş dosya seçimı yuzunden arıza yapmiş hard reset atamıyorsun dowland menusu gelmedıği içın versıyon atamıyorsun yahu bu nasıl işdır ben 1.5 mılyar verecem prg yukleyemıyeceğim cıhaza versıyon atamıyacağim vs yaptığim araştırmalarda sadece jtag yontemle bu çok sakıncalı bir işlemdır bence... REZALAT bir cıhaz sakın almayın arkadaşlar iphonem benim varmı başka yahuuu.....

micro usb den devre yaparak telefonu download modeuna alabilirsiniz. daha sonra hem yazılım yükleyebilir hemde boot versiyonuda güncelleyebilirsiniz. eğer ufak bir devre yapmayı bilmiyorsanız, gidin ve teknisyenliğinizi sorgulayın. ve daha fazla telefona çamur atmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

Orijinalden alıntı: comes

teknık servısımıze gelen malesef 2tane cıhaz aynı sorundan dolayı bır tanesı konuşmaları kaydeden ultımate voıce yuklemiş ve cıhaz kapanmiş kapandiktan sonra ekran açar gıbıl oluyor ve her seferınde yanıp sonuyor 3tüş kombınasyonu çalişmadığı içın gel çik işın içınden otekısıde rom yuklerken yanliş dosya seçimı yuzunden arıza yapmiş hard reset atamıyorsun dowland menusu gelmedıği içın versıyon atamıyorsun yahu bu nasıl işdır ben 1.5 mılyar verecem prg yukleyemıyeceğim cıhaza versıyon atamıyacağim vs yaptığim araştırmalarda sadece jtag yontemle bu çok sakıncalı bir işlemdır bence... REZALAT bir cıhaz sakın almayın arkadaşlar iphonem benim varmı başka yahuuu.....

micro usb den devre yaparak telefonu download modeuna alabilirsiniz. daha sonra hem yazılım yükleyebilir hemde boot versiyonuda güncelleyebilirsiniz. eğer ufak bir devre yapmayı bilmiyorsanız, gidin ve teknisyenliğinizi sorgulayın. ve daha fazla telefona çamur atmayın.

boşveeer. Ben ne yazdığını bile anlamamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Başka bir başlıkta da sordum ama cevap alamadım. Affınıza sığınarak burada da sorayım;

Igo, Motonav, Sygic Aura gibi navigasyon programları ile navigasyon kullanabilirsiniz.

Sayın chatin62, öncelikle alakanız dolayısıyla teşekkür ederim. Sizin cevabınız üzere, çok takdir ettiğim igo my way programının bizim sevgili android platformu için de çıkmış olduğunu büyük bir sevinçle gördüm. Son sorum, tanımlı listesinde GalaxyS yok igo sitesinde, bu sorun olurmu, bir de bunu nereden satın alabilirim, bildiğiniz site varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum (paypal)... Saygılar...

• Valla arkadaşlar bende telle konuşurken sesim bir süre sonra karşı tarafa gitmiyor. Daha bugün aldım telefonu. Bir yerde okudum 3G'yi kapatmayı öneriyorlar. Ama bunu nasıl kapatacağım? E görüntülü de konuşamam o zaman? Türkcellden aldım teli. Recovery de çalışmıyor. O kadar para boşa mı gitti şimdi? 3G'yi kullanamayacaksam ne manası var telin?
  • Sorunun cevabını buldum: MENÜ+AYARLAR+KABLOSUS AĞ+MOBİL AĞLAR segmentlerinin içinde Sadece 2G ağlarını kullan seçili ise bunu devre dışı bırakınız. Birde hattınız Turkcell'se ve internet özelliği operatörden açık ise MENÜ+AYARLAR+KABLOSUS AĞ+MOBİL AĞLAR+ERİŞİM NOKTASI ADLARI+TURKCELL-ISP+APN segmentinin içinde küçük harfler ile internet yazmalıdır. Eğer Turkcell 3G data hattı kullanıyorsanız o zaman aynı yere mgb yazmalısınız. 3G kapsama alanındayken internete sorunsuz girebilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben vodafone olduğum için mi bu problemi yaşıyorum? Türkcell olup da bu problemi yaşayan var mı? Bu konuda bilgi verecek varsa süper olur.
  • Evet arkadaşlar,

Bugün Turkcell bayisine gittim ve durumu izah ettim. Böyle bir problemle karşılaşmadıklarını söylediler. Sürümü 2.2'ye yükseltmek için
    Samsung servisini arayacaklar. Sonra telefonu gönderecekler. Sürüm yükseldiğinde problemin kalkabileceğini söylediler.

Eğer sürüm yükseldiğinde problem devam ederse telefonu değiştirecekler.

Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim inşaAllah.
  • hocam bneim telefonda dahili telefon saklama alanı yetetsiz diyo telefonum 16 gb ama en fazla 1gb uygulama yükledim genede yeyersiz uyarısı veriyo
    yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

Sayın chatin62, öncelikle alakanız dolayısıyla teşekkür ederim. Sizin cevabınız üzere, çok takdir ettiğim igo my way programının bizim sevgili android platformu için de çıkmış olduğunu büyük bir sevinçle gördüm. Son sorum, tanımlı listesinde GalaxyS yok igo sitesinde, bu sorun olurmu, bir de bunu nereden satın alabilirim, bildiğiniz site varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum (paypal)... Saygılar...

Ben yasal olarak bulamadım. Sitelerden indirdim. erhangülsüm'ün sitesi turkandroid'te var. Buradan indirip yüklersiniz. Daha sonra hoşunuza giderse şirketle iletişime geçip nasıl edinebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeky

Arkadaşlar ben vodafone olduğum için mi bu problemi yaşıyorum? Türkcell olup da bu problemi yaşayan var mı? Bu konuda bilgi verecek varsa süper olur.

Sizin gibi bu sorunu birçok vodafon kullanıcısı arkadaş ya 128k'lık SIM kartı alarak yada başka bir operatöre geçerek sorunu hallettiler.
  • quote:

Arkadaşlar,

Video anlatım yapman mümkün mu arkadaşım çok makbule geçer valla

• quote:

Orijinalden alıntı: qokhan83

quote:

Arkadaşlar,

Zaten resimli olarak anlatıldı. Bir konnektörü de takıp çıkarmak için video yapılacaksa vallahi pes.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qokhan83

quote:

Arkadaşlar,

Zaten resimli olarak anlatıldı. Bir konnektörü de takıp çıkarmak için video yapılacaksa vallahi pes.

Bay çok bilmiş!

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.