Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: h.ozgur

arkadaşlar ürünü yeni aldım ama birkaç sorun yaşıyorum; ilki 2.2 yüklü olmasına rağmen uygulamalarda donmalar yaşıyorum, ikincisi ve asıl sorun seste. sesler düşündüğüm netlikte değil boğuk ve de cızırtılı çıkıyor var mıdır bir netleme ayarı. ayrıca kulaklığı takınca tek kulaklıktan ses geliyor. var mı çözümü bilen varsa Allah rızası için yazsın keza telden soğumak üzereyim bu sorunlardan dolayı

Öncelikle hangi sürümü kullandığınızı yazın. 2.2 nin JP1,JP2,JP3, gibi test sürümleri yanında JPC, JPH,JPK ve şimdi de resmi olan JPM ve JP6 sürümleri var.
    JPC, JPH ve JPK sürümlerini rombies custom rom ile birlikte kullandım. Çok memnundum. JPM sürümünde birçok problem var. Donmalar da bunlardan bir tanesi. Kafasına göre takılıp bir gün Lagfix yaparken hatalar verip yapmaması ve ertesi gün sanki dün yüklenen kendisi değilmil gibi takır takır yüklenmesi cabası. Ses olayında ama hiçbirinde problem yaşamadım. JPM dahil. Orjinal kulaklık haricinde bazı kulaklıklarda problem olduğu ve yerine iyi oturmadığı hakkında bazı yorumlar da okumuştum.

• Merhaba

Telefonu 5 gün önce Bimex'ten aldım. Herşey yolunda mikrofon dışında. Bana gelen aramalarda 1 dk içinde mikrofonum kesiliyor karşıya sesim gitmiyor. Ben karşı tarafı duyuyorum ama onlar beni duyamıyor. Ben aradığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdilik. Telefonu kapatıp tekrar aradıklarında konuşma normal başlıyor ama sonra yine mikrofon kesiliyor. Donanımsal olduğunu sanmıyorum çünkü ses kaydı yapınca sorun görünmüyor. Sizce neden olabilir bu ? Acaba sim kartla ilgili bir sorun mudur ?
  • samsung destek telefonunu aradım bana sim kartın uyumsuzluk sorunu olabileceğini söylediler. Sizce ne kadar doğrudur bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avnihan

samsung destek telefonunu aradım bana sim kartın uyumsuzluk sorunu olabileceğini söylediler. Sizce ne kadar doğrudur bu ?

bunu anlamanın en kolay yolu farklı operatör sim kartı ile bu yaptıklarını dene, eğer onda da sorun yaşar isen telefonda problem olabilir. eğer onda sorun yok ise senin operatöründe sorun vardır.
  • Peki sim kart bu tür bir hata verdirebilir mi telefona ? Yani arama aktifken gelen ses duyulupta mikrofon gidişini kesebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avnihan

samsung destek telefonunu aradım bana sim kartın uyumsuzluk sorunu olabileceğini söylediler. Sizce ne kadar doğrudur bu ?

Forumdaki diğer arkadaşların başına gelen ve buldukları çözümlere göre evet doğrudur. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar Vodafon kullanıyorlardı. SIM kartlarını 32'lik veya 128'lik ile değiştirince sorun gideriliyordu diye hatırlıyorum. Eğer siz de Vodafon kullanıyorsanız ve 3G kapalıyken yapmıyor da açıkken yapıyorsa sorununuz aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 22 Ekim 2010; 16:18:21 >
  • aynen öyle vodafone var 3g kapatmayı denemedim ama sürekli açık olduğu için olabilir. 3g kapatıp bir deneyim bakalım =)
  • arkadaşlar 3 saattir çözemediğim bi problemim var.evde laptopumda ve masaüstümde kablolu ethernet modemle internete bağlanıyorum.benim yapmayı başaramadığım şey ise,internet bağlantılı laptopumla kablosuz ağ kurup telefonumdan da bu ağa bağlanıp internet girmek.çok saçma bişey mi düşünüyorum bilmiyorum ama böyle bişey mümkündür diye düşünüyodum.yanılıyormuyum aceba??? laptoptan ağ kuruyorum ama bilgisayar görmüyor.üst kattaki kablosuz modemi de görüyor.sinir oldum ya.bi app yükledim ğı görüyor ama bağlanamıyor.yapmam gereken bi ayar mı var aceba????
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriekim

arkadaşlar 3 saattir çözemediğim bi problemim var.evde laptopumda ve masaüstümde kablolu ethernet modemle internete bağlanıyorum.benim yapmayı başaramadığım şey ise,internet bağlantılı laptopumla kablosuz ağ kurup telefonumdan da bu ağa bağlanıp internet girmek.çok saçma bişey mi düşünüyorum bilmiyorum ama böyle bişey mümkündür diye düşünüyodum.yanılıyormuyum aceba??? laptoptan ağ kuruyorum ama bilgisayar görmüyor.üst kattaki kablosuz modemi de görüyor.sinir oldum ya.bi app yükledim ğı görüyor ama bağlanamıyor.yapmam gereken bi ayar mı var aceba????

merhaba , yanlış saçma birşey değil bu, evet notebookuna/bilgisayarına ethernet ile interneti alıp, bilgisayarındaki wifiden internet vermek mümkün, bunun yöntemleri var ve işletim sistemi de önemli, ben bi ara denemiştim bi 15dk yapamayınca salla demiştim ama mümkün, ingilizcen var ise şu yazıya bir bak derim:

http://www.dslreports.com/forum/remark,13301334

• quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

Orijinalden alıntı: cagriekim

arkadaşlar 3 saattir çözemediğim bi problemim var.evde laptopumda ve masaüstümde kablolu ethernet modemle internete bağlanıyorum.benim yapmayı başaramadığım şey ise,internet bağlantılı laptopumla kablosuz ağ kurup telefonumdan da bu ağa bağlanıp internet girmek.çok saçma bişey mi düşünüyorum bilmiyorum ama böyle bişey mümkündür diye düşünüyodum.yanılıyormuyum aceba??? laptoptan ağ kuruyorum ama bilgisayar görmüyor.üst kattaki kablosuz modemi de görüyor.sinir oldum ya.bi app yükledim ğı görüyor ama bağlanamıyor.yapmam gereken bi ayar mı var aceba????

merhaba , yanlış saçma birşey değil bu, evet notebookuna/bilgisayarına ethernet ile interneti alıp, bilgisayarındaki wifiden internet vermek mümkün, bunun yöntemleri var ve işletim sistemi de önemli, ben bi ara denemiştim bi 15dk yapamayınca salla demiştim ama mümkün, ingilizcen var ise şu yazıya bir bak derim:

http://www.dslreports.com/forum/remark,13301334

teşekkür ederim.incelemeye başlıyorum..

• merhabalar, kontratsız alınan telefonlarda, yani herhangi bir gsm operatörünün kampanyası dahilinde olmayan telefonlarda da 3 tuş sorunu var mı?
    root olmadan bu telefona froyo güncellemesi geldiğinde yüklenemiyor mu?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyrancijusso

merhabalar, kontratsız alınan telefonlarda, yani herhangi bir gsm operatörünün kampanyası dahilinde olmayan telefonlarda da 3 tuş sorunu var mı?
    root olmadan bu telefona froyo güncellemesi geldiğinde yüklenemiyor mu?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

3 tuş sorununun operatör ile ilgisi yok. Genelde Turkcell teefonlarda bu durum olduğundan Turkcell'in üzerine kaldı görünüyor. Telefonu alırken denemeniz lazım. Nasıl deneyeceğim diye sormayın 1000 kere yazıldı.
    Root ile güncellemenin de bir ilgisi yok. Kaldıki her rom yüklemede root gider. Yeniden root yaparsınız.

• teknık servısımıze gelen malesef 2tane cıhaz aynı sorundan dolayı bır tanesı konuşmaları kaydeden ultımate voıce yuklemiş ve cıhaz kapanmiş kapandiktan sonra ekran açar gıbıl oluyor ve her seferınde yanıp sonuyor 3tüş kombınasyonu çalişmadığı içın gel çik işın içınden otekısıde rom yuklerken yanliş dosya seçimı yuzunden arıza yapmiş hard reset atamıyorsun dowland menusu gelmedıği içın versıyon atamıyorsun yahu bu nasıl işdır ben 1.5 mılyar verecem prg yukleyemıyeceğim cıhaza versıyon atamıyacağim vs yaptığim araştırmalarda sadece jtag yontemle bu çok sakıncalı bir işlemdır bence... REZALAT bir cıhaz sakın almayın arkadaşlar iphonem benim varmı başka yahuuu.....
  • ana konuya yazdım cevap alamadım birde buraya yazayım

arkadaşlar kies de kişiler listemi pc ye yedeklemeye çalıştığımda

"cihaz kullanımda. cihazı kullanmayı durdurun, ardından yeniden deneyin."

diye bir uyarı çıkıyor ne yaptıysam olmadı bu problemi nasıl aşabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: comes

teknık servısımıze gelen malesef 2tane cıhaz aynı sorundan dolayı bır tanesı konuşmaları kaydeden ultımate voıce yuklemiş ve cıhaz kapanmiş kapandiktan sonra ekran açar gıbıl oluyor ve her seferınde yanıp sonuyor 3tüş kombınasyonu çalişmadığı içın gel çik işın içınden otekısıde rom yuklerken yanliş dosya seçimı yuzunden arıza yapmiş hard reset atamıyorsun dowland menusu gelmedıği içın versıyon atamıyorsun yahu bu nasıl işdır ben 1.5 mılyar verecem prg yukleyemıyeceğim cıhaza versıyon atamıyacağim vs yaptığim araştırmalarda sadece jtag yontemle bu çok sakıncalı bir işlemdır bence... REZALAT bir cıhaz sakın almayın arkadaşlar iphonem benim varmı başka yahuuu.....

bu ne iphone bağımlılığı ya.steve jobs böyle bağımlılar olduktan sonra daha çok aşağılar müşterilerini.(bknz : anten sorunu için verdiği cevap) 3 tuş sorunu yazılımsal bi sorun.benim gibi 3 tuş sorunu olan arkadaşlar 2.2 resmi güncellemeyi beklerlerse bi sorun çıkmaz bildiğim kadarıyla froyo ile bu sorun düzeliyor. telefon 10 numara telefon. iphone dan eksiği yok (uygulamalar zaten zamanla artıyor ve 100 bin civarında uygulamada az bir sayı değil) hatta ekran olarak iphone 10 çeker.

• I9000 Galaxy telefonumun cd si kayboldu, driver ve yazılımı nerden bulabilirim..
  • Mrb arkadaşlar. Bende galaxy s almayı düşünüyorum. Tavsiyeye ettiğiniz bi yer var mı? Bimekste KVK garantili olanda mı alayım, yine bimekste grey market C5 garantili olandan mı alayım? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldrm85

Mrb arkadaşlar. Bende galaxy s almayı düşünüyorum. Tavsiyeye ettiğiniz bi yer var mı? Bimekste KVK garantili olanda mı alayım, yine bimekste grey market C5 garantili olandan mı alayım? Şimdiden teşekkürler...

C5 grey değil resmi distribütördür. KVK, Telpa, Başarı gibi. Bimeks'teki Grey telefonlar başka bir firma tarafından ithal ediliyor. Hangisini alacağınız sizi ilgilendiriyor. Resmi olanı alırsanız tüm Samsung servislerden hizmet alabilirsiniz. Grey olanında bildiğiniz üzere sadece ithalatçı firmadan hizmet alırsınız.
  • MErhabalar..

Ben km900 telefonumu dğişip galaxy s almayı düşünen biriyim...Km 900 deki sorunlardan dolayı yeni alacağım telefonu çok daha detaylı inceliyorum..

Birkaç basit sorum olacak..
    1)Turkcell logosu olmadan açılan bigalaxy yi türkiyede bulabilirmiyiz?
    2)3 tuş sorunu hakkında şu sııralar resmi bir duyuru varmı?
    3)Mono radyo froyo ile düzeldimi?
    4)msj kapasitesi maksimum 3 sms boyundamı? ve msj yazma hızı nasıl?
    5)wifi ve bazende konuşmalarda kesiklik oluyormuş doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.E.K.

MErhabalar..

Ben km900 telefonumu dğişip galaxy s almayı düşünen biriyim...Km 900 deki sorunlardan dolayı yeni alacağım telefonu çok daha detaylı inceliyorum..

Birkaç basit sorum olacak..
    1)Turkcell logosu olmadan açılan bigalaxy yi türkiyede bulabilirmiyiz?
    2)3 tuş sorunu hakkında şu sııralar resmi bir duyuru varmı?
    3)Mono radyo froyo ile düzeldimi?
    4)msj kapasitesi maksimum 3 sms boyundamı? ve msj yazma hızı nasıl?
    5)wifi ve bazende konuşmalarda kesiklik oluyormuş doğrumudur?

1) Samsung servis garantili olarak bulamazsınız. Sadece paralel ithalat olanlarda Turkcell Rom yoktur.
    2) Hayır.
    3) Evet
    4) BU 3 mesaj sorunu sanırım SMS sistemi ile alakalı. Mesaj yazma hızınız size bağlı. Siz ne kadar hızlıysanız o kadar hızlı.
    5) Konuşmalardaki kesintiler Vodafon'un 3G sisteminden kaynaklandığı kesinleşti. 128K SIM kartı ile yada 2G ile sorun olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.