Benzerini arayın aliexpressten alın veya dolap.com da kılıf arayın ben spigen kılıfı çeyrek fiyatına almıştım ikinci el ve hala sağlam kullanıyorum. |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2327. sayfa)
-
-
aliexpress en son alışveriş denemeleri de güvenlik gerekçesiyle diyerek siparişleri mi hep iptal etti. Bir kaç arkadaş kupon denediysen ondandır kuponsuz dene dediklerinde de iptal etti. Sonradan bir kaç arkadaş genelde kullandığın pc dışında farklı cihazdan alışveriş yapmaya çalışıyorsan aliexpres ban atıyor dediler. Aynı İnternet ayından farklı cihaz veya farklı hesapla alışveriş yapılmasını aliexpress istemiyor diyenler olmuştu gecen sene bana. Forumdonanımda olan aliexpress başlığında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar.
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Gayrimenkul Danışmanıyım ve İşim gereği çok telefon görüşmesi yapıyorum.
Samsung S.10 la uyumlu Telefon görüşmelerini kaydetmek ve daha sonra dinlemek için program arıyorum.
İşe yarayan ve bizdeki S.10 ile sorunsuz çalışan bir kayıt programı bilen veya kullanan arkadaşlardan program önerisi istiyorum.
Program ücretlide olabilir, satın alabilirim, sorun değil. !!!
Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler :)
-
Samsung s10 serilerinde ses kayıt programı kurulu olarak var. O telefon konuşmanızı kayıt etmiyor mu? Gerçi sesi dışarı vermek gerekiyor olabilir onda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 10 Mayıs 2024; 9:54:2 >
Ses kayıt var ama telefon görüşmelerini kayıt yapmam gerekiyor.
o noktada ses kayıt programı işe yaramıyor.
-
Merhaba Cihazınızın adnroid sürümü nedir?
-
S10 plus ön cam çatladı. Ön cam değişimi için güvenilir bir firma var mı?
-
Android 12. ama rootlu cihaz :)
-
madem root lu bu özelliği kazandırmanın çok yolu var ama en basiti samfw tools programından cihaza adb üzerinden bağlanıp mrvcut CSC yi ILO olarak değiştireceksin. hd destekli dahili görüşme kaydı aktif oluyor
-
-
Kesinlikle Samsung Yetkili Servisten şaşmayın.
-
@cmert söyleyeceğim her iki yöntemi de benden önce iletmiş. Teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelmisine -- 13 Mayıs 2024; 16:26:2 > -
Cevap için teşekkür ederim. Uygulamayı github üzerinden yükledim. 1 hafta test edeceğim. Yardımların için çok saol :)))
-
Yinede saolun. Uygulamayı github üzerinden yükledim. 1 hafta test edeceğim.
-
rica ederim. bana kalirsa csc degistirip aktif etmek daha iyi ama sen bilirsin artik hangisi kolayina gelirse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba düz s10 bataryasını değiştirtien var mı? nette orjinal bulabilir miyim. Orjinal yazanların çoğu çakma. deneyimi olan paylaşırsa sevinirim.
-
net te orjinal bulman çok zor hocam
-
Orijinal pil ancak Samsung serviste bulursun hocam
En az 1000 ile 1.500 arası isterler
Arkadaşlar bazılarına " Galaxy AI " konulu S24 , plus veya ultra alımında kullanılacak indirim kodu gelmiş . Bugün de son günüymüş , kullanmayacak varsa özel mesaj üzerinden alabilir miyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlış anlama bende hem 15PM hem de s10+ var. Bu mesajı da s10+dan yazıyorum. Bence kullanım kolaylığı bunlarda iphonelardan rahat
"Anlayamazsınız" da şu meşhur replik.
Yoksa bu başlıkta beden yazalım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X