< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2329. sayfa)
-
-
Aydın Nazillide telefon aksesuarları satan bir yerden online değil. Direk dükkandan aldım. Yalnız şarj süresi çok uzadı. 3 saat gibi bir sürede sarj oluyor. İkinci kez sarja taktım hala doluyor. Accubateryden pil sağlığını paylaşacağım.
Edit: hızlı şarj açık. Hızlı şarj yazısı çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 21 Haziran 2024; 12:7:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, açıkçası ben hiç kullanmadım, kullanımı hakkında bilgim yok maalesef, kulaklık, saat gibi tüm ürünleri kablosuz şarj etmesi büyük kolaylık diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi deneme şansım olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablolu şarj ediyorum. Yeni pil çok yavaş şarj oluyor.
-
Fiyat nedir
Aynı mağazaya S10e de sorabilir misiniz hocam varsa bende almak isterim
S10 plus için de sorabilir misiniz ben oralara yakın sayılırım belki kargo ile getirtebilirim.
Çevrede Samsung servisten parça getirten bir arkadaş var Ben de s10 Plus için pil fiyatı sorabilirim hocam lazımsa orijinal pil 6 ay garantili
Arkadaşlar bu konu tam yeri olmayabilir ancak benden tüm foruma bir tavsiye olsun.
Eğer garantiniz yoksa yetkili servisten özellikle Pendik kvk servisten uzak durun.
Telefonum aniden sarj olmayınca bayram günü mecburen bu arkadaşlara gittim. 500 600 liraya yapılacak şeyi bana tam 2550 liraya kitlediler.
Yapmadan önce soruyorlar ama benim gibi bayram günü zorda olan ya da yaşlı vs varsa yap neyse veriririz diyebiliyor.
Göz göre göre 4 kat fiyat çektiler. Ben yandım başkası yanmasın.
Mutlaka başka büyük servislere de sormaliymis. Gidip mahalle arası telefoncuya tabi ki vermeyin ama sonuçta bir sürü profesyonel tamirci var hele ki İstanbulda.
Kesinlikle uzak durun. Serbest piyasa diye....neyse..
Problem neymiş hocam
Servisten Samsung parçaları getiren arkadaşa sordum arkadaşlar s10 Plus için orijinal pil 1000 TL imiş
S10e içinde fiyat aynı 1000 TL
Piller servisten Gelme Yine aynı serviste olduğu gibi 6 ay garantili
Serviste galiba fiyat 1700 falandı en son 2 ila 3 ay önce onlar işçilik ıvır zıvır falan koyup o fiyata söylüyorlar müşteriye sanırım ama parça fiyatı bu
sorarım ama yukarıda yazan arkadaş daha uygun fiyat almış. isterseniz ondan rica edin. ben 1200e aldım. servis müşteri hizmetleri 1700TL fiyat söyledi
-
hocam ben de s21 düz olan modelden de var onun için de pil fiyatı sorar mısınız?
-
Sorayım Ama muhtemelen yine aynı fiyattır Sabit Bin
Sarj soket arızası
Sordum hocam varmış elinde gösterdi. Aynı benim aldığım gibi kutulu koruma bantları üzerinde.
Hocam düz s21 içinde s10 serisi içinde konuştum En son 950'den yardımcı olabilirim diyor arkadaş
Fakat Kendisi İstanbul'da farklı şehirlere Kargo falan yapılacak olursa yine fiyat 1100'ü bulur Ama kesin servis pili orijinal
Hatta bu normal Samsung servislerinde cihazları kapatırken özel bir kit kullanıyorlar sıvı bandı Onu da sordum elinde bazı modeller için mevcutmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 26 Haziran 2024; 13:56:47 >
S10 serisinde şarj soketi ile anakart birleşikti anakart ile beraber değişmiş olma ihtimali var mı
Tek soket değişti ise bir şekilde Evet fiyat pahalı
Tesekkürler Hocam adres yazar mısınız hafta sonu istanbula gideceğiz. Yakın ise direk isyerinden alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X