BGK Creationyoutube pricity V4 Open Beta OneUi 6.1
S23FE Base
*Clean install*
Supported devices:
S10E - S10 - S10 Plus - S10 5G
Exynos Model Only
Must Unlock Bootloader
++++++++++++++++++++++++++
DISCLAIMER
I'm not responsible for damaged devices
You have been warned !
+++++++++++++++++++++++++++
Subscribe
Like
Share
Thank you
Subscribe BGK Creation English Channel.
https://www.youtube.com/channel/UCs019HneXQKTNaDZN4yUvXQ
Subscribe Tech InfoMania
https://www.youtube.com/channel/UCB2KsytlsZO-nDlsqAXRTmQ/videos
Do like this video
Do share this video with others
Thank You for the support
Stay Blessed
Contact Me By Email
lifeisagift2013@gmail.com
Like My Facebook Page
https://www.facebook.com/TechinfoMania-1437690513024416/
Follow me on Instagram
techinfomania5544
https://www.instagram.com/?hl=en
Follow me on Twitter
https://twitter.com/techinfomania20
Thank You all for your support.
Stay connected and get helped from my channel tutorial videos.
Download
Part 1 : System & Product
https://drive.google.com/file/d/1SeJUBHwB-Q1IxuUROgzuwFE0PVsmr0k9/view?usp=drivesdk
Part 2: Vendor
https://drive.google.com/drive/folders/1Ml6RXvnAjct3UUj7bk1-ryLTSYPFGND0
Part 3: Kernel (LPoS by Ravindu)
https://drive.google.com/drive/folders/10atgiDDTY6efSdFgS6ZRwfmSyGHz5RuR
Please ignore " failed to mount product " error in twrp
Bugs:
-Some Camera functions
-Status Bar alignment (temporarily)
Thanks To Developer & Team
#reels #tutorial #review #tech https://www.youtube.com/watch?v=LrrUeAG3ue8&lc=Ugwy1I0rdnaNVfKH1Lx4AaABAg.A5kWV7JgVZkA5l7R4ge-2uRom hakkında ne düşünüyorsunuz? |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2331. sayfa)
-
-
Bu arkadaş sarı sitede batarya satıyor. Kutu olarak orjinal diyebilirim. Tarihi de önemli. Benim Nazilliden aldığım batarya 2022 model. Yüzde 85 sağlık gösteriyor. İnşallah daha yeni tarihli satıyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende merak ediyorum bu romu yükleyen yada nasıl yükleneceği konusunda bir rehber var mı
Dex ve üst barda problem varmış. Onların düzeltilmesini bekliyorum açıkçası. Telefonum da rootlu değil ama yüklemeyi deneyeceğim bende. Daha önceleri LG g2 telefonumda böyle işler yapıyordum ama samsungta hiç yapmadım sıfır tecrübe ile deneyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bütün samsung telefonlarımda sürüm yükseltme yaptım.Bu konularda tecrübeliyim aslında.Sadece video altında dosyalara paylaşılmış ama bir de rehber olsaydı iyiydi.S10 plus telefonumu hep orjinal kullandım ama bu romu çok beğendim
Dex benim için önemli deil.Üst bar konusunda da zaten zaman ve not uygulamasını kullanıyorum.Saniye ve tarihle beraber üst barda görünüyor
Ön portre kamerada da sanırım problem varmış hocam.
Öyle görünüyor ama genel anlamda yapay zeka,aramalarda çeviri gibi bir çok yenilik mevcut
sevgili arkadaşlar, sizlere danışmak isterim.
sizce artik s10plus telefonu emekli etmeli mi? yoksa pilini 1300 liraya yenileyip biraz daha devan mi etmeli?
telefondan sarj disinda tamamen memnunum. kamera 60hz falan bana fazlasıyla yetiyor.
ama iş pile gelince günde min 2 kez sarja takmam gerekiyor. ve 15watt yavas sarj oluyor.
ama yerine alacağım telefon s23ün pili küçük, 23 plus ya da ultra da 45 bin hak eder mi bilemedim.
yakın zamanda pil degistirenlere özellikle sormak isterim
mobil lte de kullanırken kac saat gidiyor.
wifi de her türlü uzun gidiyor zaten önemli olan 4g de kac saat gittigi.
mesela calistigim yerde wifi yok. sürekli 4g de durursa 1 günü çıkartacak hale gelir mi sizce?
yorumlarinizi bekliyorum
teşekkürler
Telefon ne kadar iyi olsa da sonuçta eski. İmkan varsa değiştirmekte fayda var. S23 Pilin küçük olması değil de verimliliği daha çok önemli. imkan varsa s23 ultra derim ben. Kamera pil performans. Her türlü farkeder. Şu an parasını en çok hakeden telefonlar kategorisinde s23 ve s23 ultra bana göre tabi. Pili değiştirince 1 günü çıkaracaktır ama servistende olsa degistirecegin pil beklemiş olacak büyük ihtimal. Ancak eski pil orjinal de olsa şişiyor bir süre sonra. Kullaniliacaksa mutlaka değiştirmek gerekiyor. Ben olsam pili değiştiririm. İkinci telefon veya yedek telefon olarak kullanırım. Bütçeme göre s23 veya s23 ultra alırım. Kameradan memnun olabilirsiniz ama daha iyi bir telefona geçince farkı anlıyorsunuz. Saygılar.
Aynı durumdayım hala a10 ve 2.5 ta kullanıyorum daha gider ben söyleyeyim fakat merak ettim hangibsürümde şu an, bir resim atabilirseniz çok mutlu olurum hangi ay vs önemli. S21 ultra veya para varsa ve fiyat 45 ise s23 ultra çok tatmin eder, pahalı kabul ediyorum, gerçek anlamda başka da bir seçenek yok oh be geçtim minvalinde (başka marka düşünmüyorsanız) yoksa düz s23 serisi bir ihtimal, fe serileri bir ihtimal veya a serisi pil için alınabilir eğer bana yeterli hız olarak diyorsanız. Satmayın ikiz sim alın yedekte tutun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 23 Temmuz 2024; 18:12:21 >
s23 bakıyorum kameradan kırmışlar, plus desen a serisi ile çok çok benziyor gider a serisi alırım daha iyi, ultra da aşırı büyük yapmışlar ve haketen insanin eline batıyor tutarken, benim elim çok büyüktür ama bana bile büyük geldi telefon, s24 ultra hele düz ekran diye daha da büyük duruyor insanin elinde
s10 plus un günceli yok benim anladığım, hem hafif hem şık hem ekrani sesi 10 numara yapmıyorlar bir daha. su telefonun pili güzel olsa en az 2 3 sene daha kullanacagim ama çok Arada kaldım bakınca
Plus a serisine benziyor Plus Yerine gider A serisi alırım demişsin de hocam
Şahsen ben de buna karşıyım tasarım olarak epey birbirine benziyor arkadan bakınca ilk bakışta ayırt etmek güç Fakat sadece tasarım olarak benziyor bilginiz olsun
hocam ekran kalitesi çok düşük, teknosa da falan bakın bariz fark ediliyor yan yana durunca, duz s23 te oyle degil mesela muhtemelen ekran küçük olduğu için piksel yoğunluğu yuksek kaliyor, s10+ teki ppi 550 civariydi görüntü cam gibiydi plus ta resmen orta sınıf gibi duruyor ekrani, 40 bin verip öyle ekranli telefon alinmaz, ama ultra da manasız büyük gerçekten tek elle kullanmak imkansiz bildirim cubuguna yetismiyor parmağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenandorlayy -- 24 Temmuz 2024; 14:47:35 >
Başka cihaz alınacaksa huawei x9a veya realme 11-12 pro serileri hariç s10 hissi çok zor bulunur. Ben olsam bu cihazlara veya a34 e bakarım ama s10 plus 15 e vardı sahibinden de sıfırı diye biliyorum iyi araştırın derim imei vs kayıt ne durumda bir öğrenin detayları. Beyazdı sanırsam, Konya'da cihaz. Tasarım hariç a34 kullanım hissi bakımından s10 plus a en takın aletlerden birisi, aynı şey diğer a serileri için geçerli değil hele 6 arayüzü varsa koşarak kaçın.
İmkanım olsa sahibindendeki cihazı düşünürüm sırf sıfırını bulup alamam diye hala android 10 ile kullanıyorum ama araştırın sorumluluk size ait ben de ekşi sözlükte birisinin yazması üzerine araştırdım sanırsam o cihaz.
Ekran konusu kesinlikle doğru o kadar canlı ki anlık dalgınlıkla bakarsanız renkler panelden değil de boya ve baskıdan çıkmış gibi duruyor bu durumu seri sonu teşhirini incelerken fark etmiştim, teknosa da 2 yıl önce vardı yanındaki s21 22 gibi cihazlar pek ilgimi çekmiyordu sadece ultra dikkat çekiyordu.
S23fe veya a serisi veya düz s23 hariç geçilecek cihaz da yok ben xiaomi apple veya huawei bakılabilir diyorum p60 pro mesela o da kesin değil fakat çok sağlam demişler kasa ekran dayanıklılığı için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün s23 ile s10 plus ı karşılıklı test etme imkanım oldu. Çok net söyleyebilirim ki s10 plus gibi telefon bir daha kolay kolay getirmezler.
Kamera gündüz neredeyse aynı, hava kararmaya başlayınca tabi ki s23 fark ediyor, ama korkunç bir fark yok. Kaldı ki zifiri karanlıkta fotoğraf çekilmiyorum çoğunlukla.
Video kalitesinde neredeyse aynı. Koşuda vs biraz daha sabitliyor ama koşarken denedim çok az fark ediyor.
Zoom kalitesinde 3x e kadar kafa kafaya. 3x üzerinde s23 daha iyi.
Yakın çekimde açık ara s10plus. Sanırım s23 10 cmden daha fazla netleyemiyor. Nedenini anlayamadım. 20 cm den 2x zoom yapınca oluyor ama direkt yaklaştığında netleme yapamıyor.
Hız farkı, s23 daha akışkan, ama bence ikisi de fazlasıyla iyi.
Pil: s23 daha verimli, ama s23 de de pil 3900. Haliyle wifide çok fark etmiyor şarj süresi. Ama 4g de acik ara s23 alıyor.
Bu youtube daki vs pil testlerini hep wifide sim yokken yapıyorlar ayar oluyorum hepsine. Pili asil yiyen sim ve 4g zaten. Hele ki telefon az çekenl bir yerde tatil yeri ören yeri falansa gecmis olsun. Wifide hat yoksa s10 da en az 6 7 saat gidiyor
S23 4g de 5 saat civari ekran suresi veriyor ayrica.
Ses: s10plus daha gur ve daha net bence
Ekran: s10 plus daha iyi. Daha net. Daha canli.
Özetle pil sıkıntısı olsa da sanirim bir sure daha s10plus a zorlayacafim. S23 ultra daha iyi dense de onun da 4g 5g testi kötü. 5 530 saat arasi giduyor. Ayrica telefon anlamsiz büyük ve agir. S23 un gözünü seveyi. 170 gram.
S23 ultra kamerasini s23plus a falan koysalardi neyse. Ama murat gamsizin bir videosu vardi orada cok net anlatiyor. Kamera istiyorsan s23 ultrayi zorla alacaksin. S23 duz modeli her ne kadwr iyi deseler de kamerada bence eksigi cok. Adamlar bariz kismislar.
Durum böyleyken boyle arkadaslar. Umarim birilerine faydalinolur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
pili yenilediniz mi k5ax yıllık
Yok hocam, sıfır cihazla gelen pil. Telefonu aldığımdan beri hiç servise de vermedim, nazar değmesin nokta çizik bile yok. 3 yıl önce almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.emre -- 25 Temmuz 2024; 0:44:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X