< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2332. sayfa)
-
-
Hocam şöyle bir tecrübem var birebir tecrübe ettim. Hattım Vodafone iken gene hiç wi-fi kullanmadığım zamanda 3,5 maksimum 4 saat ekran süresi alıyordum. şimdi Turkcell'e geçtim 5.30-6 saat alıyorum. Yine hiç wi-fi kullanmadan. Turkcell'e geçiş sebebim de bu oldu çünkü eskiden de turkcellliydim. fiyatı uygun diye Vodafone'a geçtim pili ciddiye etkiliyor, sonra tekrar asıl bu sebepten Turkcell'e döndüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
baz istasyonu miktari da cok etkiliyor demek ki, ama genel anlamda exynox islemcili telefonlar mobilde içiyor şarjı, snapdragon un asıl fark attığı yer bence 4g 5g sarj performansi
ben de s10 ile telekomdan turkcell altyapısı kullanan bir operatore gecmistim harbiden fark oldu.
bu telefon turkcell ile daha verimli calısıyor ya da belki de turkcell genel olarak her cihazda daha az pil tuketimine sebep oluyordur
Yakın dönemde S10 plus batarya değişimi yaptıran var mı fiyatlar nasıl?
Yetkili serviste 1700 tl olduğu bilgisi alındı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Bataryayı ve şarj soketini değiştirip yaklaşık 2 yıl daha kullanmayı düşünüyorum emektarı. Samsungun en iyi telefonlarından biri gerçekten.
-
çok severek kullandım 5 yıl bende
benim telefon yavaşladı sanki yada honor 90 menüleri çok hızlı. sonuç babamın teli bozulmuş ona verdim adam vestel telefondan geçince rokete binmiş gibi oldu.
taktığım çakma kapak kırıldı. çok dandikmiş. cam yan sanayi arka kapak. çok dayanmadı. pil iyi şimdilik. rova pil kaliteli çıktı.
kendime s22 almayı düşünüyorum. 18bin. bilemedim honor 90 iyi ama bir Samsung değil.
-
değiştir çok değil orjinal ile yada benim gibi rova batarya ile.
Samsung S10E SM-G970 Batarya Pil 3000 mAh - Rova (rovabilisim.com)
kuponla n11 450tl hala 1 yıl önceki fiyat.
orjinal derlerse de inanma servis dışında orijinal yok. kesinlikle bulaşma .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 16 Ağustos 2024; 0:41:37 > -
S10 Plus şarjınin az gitmesi dışında halen mükemmel bir telefon. Değiştirmeye kıyamıyorum, yetkili serviste orjinal batarya değişimi yaptırabilirim belki kararsızım.
Uzun zamandır güncelleme almaması can sıkıcı. Eşimde iphone 14 pro max var mesela hayatta tercih etmeyeceğim bir telefon, takoz gibi.
Katılıyorum, ben de severek kullanıyorum, pili dışında değiştirmeye gerek duyacağım hiçbir eksiklik hissetmiyorum. Pil içinde şöyle bir çözüm buldum, tüm uygulamaları derin uyku moduna aldım. Derin uyku moduna giren ama kullanım sırasında bana sıkıntı çıkaran uygulamayı uykudan çıkarıyorum. Bunu Manuel yapıyorum, ayarlardan otomatik uykuya al seçeneği kapalı. Bu şekilde hiç WiFi olmadan 5 saate yakın ekran süresi alıyorum, geçmişte paylaşmıştım.
-
İşlemcisi ne ? Bir de farklıysa öncekine göre çok fark var mı merak ediyorum.
Maalesef Snap Dragon değil eksinos
Sağlam yüklenince cihazın yaşlandığı belli oluyor ufak tefek zorlanıyor ama yine yaşına göre performansı güzel günlük kullanımda yağ gibi akıyor
Yine aşırı bir ısınması da yok hani cayır cayır yanmıyor makine
Pil pert Bugün 3 defa şarj ettim wi-fi ile 2 saat 50 dakikayı zor görüyor uygulama ile kontrol ettim sağlık 52 görünüyor
Bu da birazcık Yaklaşık bir saat civarı mobil veri ile geçirmiş halim
Daha önce pil değişmiş dedi aldığım arkadaş fakat Muhtemelen Dandik bir pille değiştirmişler yeni pil gelsin içini açınca Bakacağız artık
Zaten işçilik iyi değilmiş kapak emaneten duruyor üzerinde
Android 11 mayıs mı yoksa 12 4.1mi ? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 24 Ağustos 2024; 2:50:29 >
Merhaba s10e kullanan varmı? Bende s10e kullanıyorum ama oyunlarda ısınıma yapıyor bu normal mi ?.Telefon hakkında genel düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi aktarırsanız çok sevinirim.Ayrıca güncelleme bitmiş sanırsam.Ek birşeyler yapılabiliyor mu ?.Birde adb appcontrol uygulaması ile hangi gereksiz uygulamalrı silebilirim güvenlice ?
-
Güncelleme bitmiş dediğin cihazın son sürümü 6 yıl garanti götürecek belki de o sebeple çekinme bu açıdan fakat son tamaları kurma sakın. Ayrıca custom romlar ile baya yolu var bu şekilde olunca android 14 alır. Isınması var diye biliyorum bendeki cihaz plus o sebeple bu konuda bilenler yazacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 26 Ağustos 2024; 21:0:40 >
Isınması var ve gayet normal 5 yıllık makine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X