Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.746
Cevap
311
Favori
1.720.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23322333233423352336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Google metin okumayı saymazsak düzgün şebeke ile rahat 6 saat duruma göre 7 saat verir
    Şansa pil Taze çıktı zaten 2024 Şubat üretimiydi
    3 ile 5 ay kullanıp Muhtemelen satarım cihazı niyetim 23 ultra'yı tekrar almak ama bakalım hayırlısı

Yapıştırdığım sıvı bandı birebir orijinal olmadığı için sol taraftan birazcık kalkma yapmış kapak AliExpress'ten buldum orijinal bant sipariş verip bandı da yenileyeceğim mis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

23 ultra çok severim ama o kadar iyi mi sahiden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 22 Eylül 2024; 2:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    S10 Plus gitmesine gider fakat cihaz eskidi Hocam bu da bir gerçek
    Zaten 1 ile 2 yıla kadar da yavaş yavaş yedek parça sıkıntısı başlar bulması etmesin
    Bir yandan da fiyatlar her geçen gün artıyor alabilecek durum olduğu vakit alınmalı Bence cihazın komple perte çıkması beklenirse iş sıkıntı

20 gün civarı kullanma fırsatı buldum 512'lik yurt dışı 23 Ultra

Tek Şikayetim cihazın biraz ağır olması oldu😀
    Ha yine ben alırsam yurtdışı alırım muhtemelen Öteki türlü o kadar para veremem

• S10e batarya öldü wifi de 2 saat gitmiyor. Batarya ne önerirsiniz? Sürekli bozuk şarj aleti kullanmaktan gitti galiba.
    Cihazın 2 3 sene daha götürmesi lazım .

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Deji alınabilir 300 ila 400 civarı
    Orijinal serviste fiyatlar servise göre değişiyor 1500 ile 1.800 arasında

İstanbul'da bir arkadaştan orijinal parça alıyorum ben şu anda 1.200 civarı pil fiyatı var yine orijinal servis ürünü

deji veya biraz daha kaliteli olsun derseniz rova marka olur

• Teşekkürler

hocam ben tekirdağda yaşıyorum da siz nereden aldınız acaba s10e için alacaktım eğer aldığınız yer kargo ile gönderiyorsa öyle alayım göndermiyorsa başka nerede samsungun orijinal bataryasını satan yetkili bir yer bulabilirim acaba bir de eğer üretim tarihi çok önce denk gelirse iade edip farklı deneme şansım olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamkanks -- 8 Eylül 2024; 1:32:8 >
  • selamkanks S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş İstanbul'da kargo ile gönderim sağlıyor
    Ben genelde almadan önce açtırıp paketi tarihe baktırıyorum

Arkadaşın aldığı kişiden ben de aldım. Orjinal batarya gönderiyor. Göndermeden önce whatsapptan foto isteyin.

• Şahsen ben de pil değişiminden memnun kaldım

2021-2023 arası da s10 Plus kullanmış birisi olarak 2021 ocak ile 2022'nin yazına kadar cihaz ile rahat 7 saat üzeri Hatta zaman zaman 8 saatleri görüyordum fakat sonrasında Benim kullandığım zamanda da Sürüler düşmeye başlamıştı 6 saat civarına yine Şu anda da yeni pil ile 5 ile 6 saat arası alıyorum

Bu gerek yazılım kaynaklı gerekse de cihazın çıktığı ilk zaman uygulamalar bu kadar cihaza yük bindirmiyordu Muhtemelen Şu an biraz daha fazla güç kullanıyor olabilir eskiye nazaran Bu yüzden ilk fabrikasyon sürülere pek ulaşamıyoruz pil yine bile olsa

adresi telefonu ismi sitesi vesaire var mı bu yerin acaba? 5500 tlye s10e aldım pazartesi kargolayacak satıcı, istanbuldan pil alacağım ondan ama internetten alırsam üretim tarihine baktırır mı acaba mesela birine baktık eski cıktı, diğerine baktık eski cıktı böyle yenisini bulmak için uğraşır mı laf eder mi nasıl olur hiç bilmiyorum, bu tarz olayı oraya gitmeden nasıl yapabilirim yoksa illa gitmek mi gerekir ben tekirdağda yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamkanks -- 8 Eylül 2024; 22:34:25 >
    Özelden numarasını paylaştım hocam

s10e için pil fiyatı nedir acaba?

• En son 1.300 diyordu ama indirim yapar mı bilmiyorum sormak lazım

Bu arada Ankara Simge elektronik'te bir arkadaş s10 Plus pilini 1.580 TL'ye değiştirmiş bu da mantıklı bir seçenek olabilir 1300 verdikten sonra
    Serviste değişimin avantajı servis orijinal sıvı bandı kullanıyor cihaz güzel kapatılmış olur

recep kardeşim. sana zahmet olmazsa, batarya satan kişinin numarasını bana da verir misin lütfen. sevgiler

• şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    Gönderdim

• Deji aldım 320 ye geldi. 3 gündür kullanıyorum. Evdeyken 5saat ekran ömrü veriyor. Dışarıdayken günü çıkarıyor.

O fiyata göre gayet iyi performans hocam
    Benim orijinal de birebir aynı sayılır Ama tabi Burada Ömür konusu var Gerçi 321 şey değil 1 yılda verim kaybetse de tekrar değiştirilir

• İlk lansmandan aldığım 2019 yılı s10 Plus telefonum hala canavar gibi.Adıığımda bütün gereksiz samsung uygulamaları ve benzeri uygulamaları kaldırdım.Hala orjinal piliyle kullanıyorum.Wifide 6 saat,normal şebekede 4 saat ekran süresi veriyor.İlk haline göre az da olsa düşüş olsada 5 yıllık telefona göre bence gayet yeterli.Android 12 son sürüm yüklü. Telefonda oyun oynamıyorum.Genelde internette gezinme,youtube gibi kullanım şeklim.

• 
Sayfa: önceki 23322333233423352336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.