< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2328. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
geçmiş mesajlarda rova marka batarya deneyimimi paylaşmıştım. orijinale en yakın batarya rova. sonra deji olabilir.
-
Aynen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkürler. Ekran ve pil değişimi ne kadar tuttu acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bir araştırayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis Harici zor , Servis Orijinali diye Toptan geliyor orijinale en yakın olarak . Başka Markalarda olabilir.
3-4 tane samsung yetkili servisine sordum sadece ön cam değişimi yapmıyorlar. Ekran ile birlikte yapıyorlar ve 6800 lira. Bu parayı vermek mantıksız.
-
Son iki gündür pil anormal hızlı bitiyor, öğleden sonraya tükeniyor ve telefon sürekli sıcak, yeni bir uygulama, güncelleme filan da kurmadım.
-
Çok garip. Aynısını yaşıyorum. Samsung düğmeye falan mı bastı?
-
Hocam bir problem var ama çözemedim, Batarya yeniletsem diyorum, ama güvenemiyorum, bundan önce s9 um vardı, benzer durum yaşadım, gittim serviste yeni batarya taktırdım, hiçbirşey değişmediği gibi telefonun arka kapağını da mahvettiler. Teli açtırmak istemiyorum. Cihazdan memnunum. Tek sıkıntı pil ömrü.
Düzeldi benim telefon. 5 saat ekran süresi alıyorum.
-
Benim de bahsettiğim zamandaki gibi değil ama ekran sürem hala düşük. WiFi kullanamıyorum ve Vodafone kullanıyorum ona bağlıyorum artık.
Ben güç modu ve geceleri uçak moduna alarak kullanıyorum. Batarya zayıf. 5, 5.5 ekran süresi yetiyor. Sadece ön cam değişimi gerek ama güvenilir bir yer yok.
-
Bende a54 te aynı markanın 2 li girişli (type c ve usb girişi) olan 20w şarj aletini kullanıyorum canavar gibi hızlı şar ediyor teli hiç aorunsu tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 18 Haziran 2024; 13:39:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam tam hatırlamıyorum ama ya 4.800 ya 5.800 aldılar
Telefonumda çizik bile yoktu. Arkası da kusursuz. Ön cam gitti.
Pil ve ekran değişti, su geçirme testi gapıldı ve eski bataryayı da istedim o da elimde.
Eski bataryamı da ölçmedim hiç. Ama durumu kötü değildi. Evde note 9 telefonum da var onu kullanıyorum tablet hesabı. O yüzden ben rahat çıkarıyorum bir günü.
Normalde yaptırmazdım ama bu telefondan aşırı memnunum. Sırf Macbook aldım diye iPhone 15PM de aldım. Hatta yanında ultra watch da var ama bu telefonun pratikliği maalesef onda yok. Kayıtsız olduğu için 4 ay da s10+ kullanırım diye yaptırdım.
Bence hala kullanılır s10plus.
Videosu yeterli kalitede (hatta YouTube için çekim yapanların çoğu 2k yapıyor)
Fotoğraflar iyi, ekran süresi yeterli, ince, zarif, 3 kameralı, usb-c var daha ne olsun.
Bence elde varsa yedek parçası bulunuyorken yenilemek mantıklı. En azından telefonu yenilediğin zaman illa kayıtlı alman gerekmez. Her türlü senede 4 ay götürür kullanıcıyı. O yüzden 5 6bin bu devre iyi bence.
Ama şu an kaç olmuştur bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Düz S10' u 9225₺ ye geri verip S24 plus' a geçtim. Kullanılmamış kutusunda orijinal clear view akıllı kapaklı kılıfı satıyorum.
-
Hocam pili nereden aldınız, paylaşır mısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X