Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.746
Cevap
311
Favori
1.720.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23262327232823292330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba

Pili bilemiyorum ama benim ekran gitmişti geçenlerde. Ama telefonu çok sevdiğimden yaptırdım.

İlginç olan şey telefoncular yetkili servisten daha pahalı fiyat verdi.
    Malzemeyi oradan alıyorlarmış

Gittiğimde ekran ve pil değiştirdiler ama ellerinde son 1 adet kalmış onu gakmışlardı. Eski bataryayı da istedim verdiler.

Bence yetkililerden bir fiyat al. En azından garantili olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osamanos kullanıcısına yanıt

geçmiş mesajlarda rova marka batarya deneyimimi paylaşmıştım. orijinale en yakın batarya rova. sonra deji olabilir.

• striders kullanıcısına yanıt
    Aynen

• striders kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Ekran ve pil değişimi ne kadar tuttu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmert kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bir araştırayım.

Servis Harici zor , Servis Orijinali diye Toptan geliyor orijinale en yakın olarak . Başka Markalarda olabilir.

• gelmisine G kullanıcısına yanıt

3-4 tane samsung yetkili servisine sordum sadece ön cam değişimi yapmıyorlar. Ekran ile birlikte yapıyorlar ve 6800 lira. Bu parayı vermek mantıksız.

• Son iki gündür pil anormal hızlı bitiyor, öğleden sonraya tükeniyor ve telefon sürekli sıcak, yeni bir uygulama, güncelleme filan da kurmadım.

• 2020 yılında telefonla beraber aldığım Spinger kılıf parçalanmaya başlamıştı. Devam ediyor. Yerine bunu almayı düşünüyorum.
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• f.emre F kullanıcısına yanıt

Çok garip. Aynısını yaşıyorum. Samsung düğmeye falan mı bastı? Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

• togiee kullanıcısına yanıt
    Hocam bir problem var ama çözemedim, Batarya yeniletsem diyorum, ama güvenemiyorum, bundan önce s9 um vardı, benzer durum yaşadım, gittim serviste yeni batarya taktırdım, hiçbirşey değişmediği gibi telefonun arka kapağını da mahvettiler. Teli açtırmak istemiyorum. Cihazdan memnunum. Tek sıkıntı pil ömrü.

Düzeldi benim telefon. 5 saat ekran süresi alıyorum.

• togiee kullanıcısına yanıt
    Benim de bahsettiğim zamandaki gibi değil ama ekran sürem hala düşük. WiFi kullanamıyorum ve Vodafone kullanıyorum ona bağlıyorum artık.

Ben güç modu ve geceleri uçak moduna alarak kullanıyorum. Batarya zayıf. 5, 5.5 ekran süresi yetiyor. Sadece ön cam değişimi gerek ama güvenilir bir yer yok.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Bende a54 te aynı markanın 2 li girişli (type c ve usb girişi) olan 20w şarj aletini kullanıyorum canavar gibi hızlı şar ediyor teli hiç aorunsu tavsiye ederim.

• 18.06.2024 itibariyle pil yüzdem hala fena olmamasına rağmen pil uyarısı gelmeye başladı. Bu 2. uyarı. Aslında ben hala bataryanın dejiden iyi olduğunu düşünüyorum ama uyarı sebebini anlayamadım. Daha çok az zaman oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 18 Haziran 2024; 13:39:36 >

Hocam tam hatırlamıyorum ama ya 4.800 ya 5.800 aldılar

Telefonumda çizik bile yoktu. Arkası da kusursuz. Ön cam gitti.

Pil ve ekran değişti, su geçirme testi gapıldı ve eski bataryayı da istedim o da elimde.

Eski bataryamı da ölçmedim hiç. Ama durumu kötü değildi. Evde note 9 telefonum da var onu kullanıyorum tablet hesabı. O yüzden ben rahat çıkarıyorum bir günü.

Normalde yaptırmazdım ama bu telefondan aşırı memnunum. Sırf Macbook aldım diye iPhone 15PM de aldım. Hatta yanında ultra watch da var ama bu telefonun pratikliği maalesef onda yok. Kayıtsız olduğu için 4 ay da s10+ kullanırım diye yaptırdım.

Bence hala kullanılır s10plus.
    Videosu yeterli kalitede (hatta YouTube için çekim yapanların çoğu 2k yapıyor)
    Fotoğraflar iyi, ekran süresi yeterli, ince, zarif, 3 kameralı, usb-c var daha ne olsun.

Bence elde varsa yedek parçası bulunuyorken yenilemek mantıklı. En azından telefonu yenilediğin zaman illa kayıtlı alman gerekmez. Her türlü senede 4 ay götürür kullanıcıyı. O yüzden 5 6bin bu devre iyi bence.

Ama şu an kaç olmuştur bilemiyorum.

• Düz S10' u 9225₺ ye geri verip S24 plus' a geçtim. Kullanılmamış kutusunda orijinal clear view akıllı kapaklı kılıfı satıyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Telefon aksesuarları satan bir dükkandan s10 için orjinal batarya aldım. Kontrol ettim birebir aynı. Çakma olanlarda genelde birebir tutmama ve kalitesizlik hissi oluyor. Aldığım batarya birebir aynıydı. Kutulu, önünde ve arkasında koruma filmleri mevcut. İlginçtir arka kapak zaten kolayca çıkıyordu. Kendim değiştirdim. Birkaç şarjdan sonra pil durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Telefonun üstünden çıkan pilin ve aldığım pilin resimlerini paylaşıyorum.
    Eski tarihi olan üstünden çıkan.Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Hocam pili nereden aldınız, paylaşır mısınız?

• 
Sayfa: önceki 23262327232823292330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.