Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.015
Cevap
168
Favori
881.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

büyük hata, keşke almasaydınız.

• Quoand kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam
    İlk çıktığı zamandan beri kullanıyorum bu fiyata en alınası telefon kendisi
    Batarya dışında çok iyi bir cihaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S22 'den S24 e geçtim özellikle 3x portrede S22 yi arıyor gözlerim. Güncelleme ile çözülür mü bilmem ama foto konusunda S24 'e geçmeye değmez. Batarya ve ısınma anlamında ciddi fark var ama. (s22 'de 4-4,5 saat ekran süresi alınıyorken s24 'de 6-6,5 saat görüyorum aynı kullanımda. Gündelik kullanımda s22 gün içinde 2 kez şarj ederken S24 akşamdan akşama gibi bir durum oluşuyor diyebiliriz. Isınma anlamında ama yazın ciddi rahatsız ediyordu S22.

S24 ısınmıyor dersek yalan söylemiş oluruz ama arada s22 kadar rahatsız edici değil. S22 yi 23 bine saydırıp üzerine 10bin tl gibi bir rakama s24 e geçtim. Niyetim S25 e geçiş yaparken fiyat avantajı yaratmaktı. Onun dışında S22 tasarım ve kamera olarak şu an için S24 e geçmeye çok da değmeyecek durumda. Güle güle kullanmaya devam edin. Soru sormak isteyen olursa dilim döndüğünce yanıtlarım.

• uruk33 kullanıcısına yanıt

Hocam 23 bine nasıl saydırdınız, hangi kampanya? Bir de benim S22'de ufak bir ezik var bu yüzden baya bir fiyat kırıyorlar. Bunu düzeltecek tamirci vs. var mıdır ki?

• şu samsung telefonların şarj adaptörü seçmesini anladım da şarj kablosunu bile seçmeleri beni çileden çıkartmaya başladı.

s9'dan kalan type a to c kablo ile 48 dakikada şarj olan telefon,

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00YRWJ5HQ?th=1

bu kablo ile 70 dakika şarj olma süresi veriyor. kablo 5A ve 40W destekliyor, s22'nin maksimumu 25W. daha ne istiyorsun kardeşim. inanılmaz yani.

• S22 veya s21 fe almayı düşünüyorum. Batarya benim için çok sorun olmaz çünkü şu an telefonum 12 mini, günde 3 defa şarj ediyorum.

aşırı ısınır mı diye korkuyorum. Çünkü antalya’dayım ve 12 mini çok ısınıyor. Ekrana dokunmak bile ısıyı hissettiriyor

• first9 kullanıcısına yanıt

Aşırı ısınır ama termal throttling yapmıyor, çok ısındığı zaman bile bende ekranı veya işlemciyi kısmıyordu..

fakat uzun vadede pile zararlı bu durum. ayrıca sıcak iken maksimum parlaklık kullanımında ekranda pixel yanığı yapma olasılığı da yükseliyor. pili de az gidiyor, benim kullanımımda 4 saat ekran süresi veriyordu (S23 5 saat gibi veriyor) ama S22 S21 fe ile kıyaslanacak telefon değil, gerçek amiral gemisi, her detayı ile kaliteli bir cihaz. 18500'e pili takmayan için tek seçim bence.

• Haziran güncellemesi gelmiştir.
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu haziran güncellemesi inşallah ısınma sorununa çözüm olur

• serhatace kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ya alev alev yanıyor telefon. En ufak bi çoklu işlem yapmaya gelmiyor. Umarım ısınmadan dolayı patlama yanma vs. başımıza gelmez

• alicanbo A kullanıcısına yanıt

ben pilde 45, işlemcide 90 küsür dereceyi gördüm, bişey olmaz korkmayın. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Sürekli belli bir sıcaklığın üzerinde olduğu için çekiniyorum el yakıyor çoğu zaman :D

yapacak bişey yok maalesef, bu telefon böyle. ben de o kadar ısındığını şarj olmayı bıraktığında gelen uyarıyla fark etmiştim SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

45 ya da 42 dereceye gelince şarj olmayı durduruyormuş pil. 1 sene geçti, tam dereceyi net hatırlayamıyorum şimdi.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

bugün gelen güncellemeyi yaptım, yaptıktan 2 saat sonra yani biraz önce telefon kilit ekranında kaldı. parmak iziyle girişi kullanıyorum ben, parmak izini okutuyorum okuyor gibi oluyor ama kilit ekranında kalıyor. şifreyle açıyorum yine aynı. hiçbir şeye tepki vermedi giriş ekranında kaldı. telefonu power tuşundan yeniden başlat veya kapat yaptım yine tepki vermedi. sağ sol alt köşelerde telefon ve kamera açmak için hızlı girişler var ya, onları yapıyorum yine kilit ekranında kalıyor. kardeşime kendimi arattım telefon çalıyor ama arama menüsü ekrana gelmiyor açamıyor veya kapatamıyorsunuz aramayı. yarım saat boyunca böyle kaldı sonra kendi kendine resetledi açıldı. ısınmanın sonuçları diye düşünüyorum akşam akşam tribe soktu cihaz beni :D umarım bir daha yapmaz değiştiresim yok seviyorum telefonu

Böyle bir durumda ekran açık iken güç ve ses kısma düğmesine aynı anda 10 saniye basılı tutun hocam cihaz kendi kendine resetler yeniden başlar

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    İlk bunu denedim zaten 3 4 defa tepki vermedi. Sonra baktım sadece güç tuşuna basmak kapatma menüsünü açtı ama işe yaramadı. Sonra tekrar güç ses kısma yaptım 2 3 defa yine bir şey olmadı. Telefonu kendi haline bıraktım yaklaşık 30 dk sonra resetledi kendini. O an dondu galiba 30 dk sonra geldi kafası :D

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Ezik vs. varsa baya kırıyorlar fiyatı hesaplıya gelmez. Bence kullanmaya devam edin.

• Bu telefonun yandigini, patladigini soyleyenlerin artık bilincli olarak telefonu kotuledigi kanisina varmaya basladim.

Surekli aktif telefon kullanmama ragmen sikayet ettiginiz isinma sorununu hicbir zaman yasamadim.

Hic iphone kullanmamis insanlar batarya ve isinma sorunundan sikayet edenlerdir. Birde iphone gecin gorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben iphoneu filan bilmem, yaşadığımı bilirim.

evde kılıfsız kullanıyorum telefonu ve hava sıcak değil. dün gece flightradarın normal haritasıyla biraz gezindikten sonra haritayı uydu görüntüsüne alıp öyle gezinmeye başladım. telefonu sağ elimle iki yanından sadece kenarlarına değecek şekilde tutuyordum yani ne arka tarafına ne başka bir yerine temas etmiyordum. 5-6 dakika sonra haritada kaydırma yapmaya devam ederken takılarak gitmeye başladı, kontrol ettiğimde telefonun sol üst tarafı gayet ısınmıştı. cpu 80 küsür, pil 41 dereceye gelmişti. dün @SuperVeloceJota thermal throttling yapmıyor demişti ama gayet yapıyor cihaz ki bu da normal.

45 derecelik pili de istanbulda günlük kullanımda değil sevilla'nın 45 derece hava sıcaklığında gördüm o da gayet normaldi. çünkü bir yandan fotoğraf bir yandan 4k 60 fps video çekiyordum ve kılıfı da vardı üstünde. hatta cyrill kılıf havanın ve telefonun sıcaklığından sonra iyice kendini saldı şekli şemali değişti ve istanbul'da spigen neo hybrid'e geri dönmek zorunda kaldım. spigen, cyrill'den daha kalın bir kılıf, onunla daha fazla ısı tutacaktır içeride.

genel olarak ben de memnunum cihazdan, hem çok güzel fotoğraf çekiyor hem ele cuk diye oturuyor ama pilinin çabuk bittiği gerçeği de insan gıcık ediyor. eh S serisi alırken bunları da göze alıyoruz sonuçta. bitmeyen pil istesem A ya da M serisi alırdım ben de.

• kakakola kullanıcısına yanıt
    Hiçbirimiz patladı demedik, aşırı ısınmadan dolayı korkutuyor anlamına gelen şeyler söyledik, neden bilinçli kötüleyelim kendi isteğimizle seçip parasını verip aldığımız telefonu? Isınıyor arkadaşlar bu telefon soğuk kaldığı tek zaman kapalı olduğu zaman. 2 ay öncesine kadar iş telefonu olarak ip14 kullanıyordum bundan çok daha serin çalışıyordu ama sanırım hiçbir zaman iPhone kullanıcısı olmayacağım gibi arayüzü bana tuhaf geliyor alışamadım hiç.

Bugüne kadar aldığım telefonların kaderi aşırı ısınmadan bozulma oldu. LG zamanı G3 modeli ısınmadan kaynaklı bozulmuştu, Huawei zamanı ilk çıktığında P10 almıştım o da çok sıcak çalışıyordu ve garantisi bittiği gibi bozuldu anakartı yanmış cihazın devreler erimiş plastiği yamulmuş göstermişti bana telefoncu. Sonra s22 aldım bunda da aynı ısınma sorunu var bakalım bu ne kadar dayanacak 2 yılı doldu :)

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.