son güncellemeyle mi bozdular bilmiyorum ama bende de sorun var gibi. modemden, telefon sadece 5 GHz'de çalışsın ayarı ile bağlanıyordum ve speedtest'te 140 mbiti görebiliyordum odamda. son güncelleme sonrasında aynı yerde 5 GHz kopmaya başladı. 2.4 GHz'i yeniden aktif ettim, o zaman 25 mbiti görebiliyorum. he normalde 25 mbit yetmiyor mu yetiyor ancak bazen o da saçmalıyor ve twitterda görselleri bile yükleyemiyor. |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (636. sayfa)
-
-
Internet sorunu bendede var s20fe ile mobilde 300mbit 400mbit aldigim yerde s22 200mbiti geçmiyor wifide sıkıntı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keenetic titan ax 3200 cihaz kullanıyorum 1Gbps internet mevcut test için s22 yi bizim eve getirdim s20fe ye göre 200 300 Mbps düşük hız alıyor. hele uzaktan bağlanınca arada fark uçuyor. s20fe 50 aldığı yerde s22 3 4 anca alıyor biraz sıkıntı yaşatıyor bu durum. acaba bizim cihaza mı özel diye bir sorayım dedim teşekkürler
-
bende de hero dsl var geliştirici sürümündeyim. siz modemde hangi yazılımı kullanıyorsunuz ve daha önceden de böyle miydi hızlarınız?
modem yazılımı kaynaklı mı telefon kaynaklı mı ben de anlayamadım.
-
mobilde bi sorun yaşamadım ben. geçen hafta istanbul havalimanında 5G testi yaptım, 836 mbiti gördüm turkcell ile.
-
Kesinlikle modem kaynaklı değil. Aynı modeme s20fe bağlanıyor sorunsuz Note FE bağlanıyor sorunsuz S22 sıkıntılı. Ben şuan kararlı sürüm kullanıyorum yakın zamanda 4.2 gelecek.
anneme 20k ya telefon almam lazım. S22 yi gördüm, Netflix ve görüntülü görüşme dışında ağır kullanımı yoktur. Memnun kalır mı?
-
galaxy a55 alın. tam anne baba telefonu. hem büyük ekran, hem uzun batarya süresi.
benim ailem de a54 kullanıyor. pil koruması da açık %80'e kadar şarj ediyorlar, fazla kurcalamasalar 2 günde 1 şarj edecekler.
-
Katılıyorum, bizimkilerin birinde de a54 var batarya s22ye göre çok iyi 1,5 2 gün gidiyor. Ekran bizimkiler kadar iyi değil ama yaş almış insanlar bizim kadar takıntılı olmadığından(en azından benim kadar:D) hiç sorun değil. A55 ekranı daha iyi görünüyor. 15 16 bin tl civarına bulunabiliyor, daha mantıklı tercih olur
kasma donma problem olmasın istiyorum, kadın xiaomi de çok çekti. Şimdi a55 de 6 ay sonra netflixte falan donsun istemiyorum. O yüzden s22 daha garanti olur diye düşündüm ama throttle falan yaşatıp pişman edecekse hiç bulaşmayayım. Bir de a55 ile s22 neredeyse aynı fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalsız messi -- 9 Temmuz 2024; 0:10:51 > -
artık o kadar kötü değil A serisi. ailem A54 kullanıyor 15 aydır, herhangi bir şikayetleri yok. geçen seneye kadar A5 2017 kullanıyorlardı, ben zorlamasam değiştirmezlerdi bile.
S22'den daha iyi bir seçenek olur A55.
-
E hocam adamlar napsın suç sizde. Ahhhh günceleme gelmiyoooor diye intihar edecek duruma gelenler sizlee değil misiniz? Sonra da son güncellemeyle bozarlar tabi sırf sizler için güncelleme çıkartırlarsa.
Telefonu güç tasarrufu modunda kullanınca ısınması azalıyor mu acaba?
valla ben güncelleme gelmiyooor diye isyan ettiğimi hatırlamıyorum. gelirse yaptım, gelmezse çok da umurumda olmadı genelde
bi tek 6.1 için yazmışımdır belki bir şeyler, onda gerçekten güzel şeyler vardı. yanlış bilmiyorsam 6.1 ile kamera güncellemesi de geldi ve eskiden 16:9 formatta 12 mp fotoğraf çekerken şimdi 37 mp çekebiliyoruz. keşke geçen sene de böyle olsaydı. benim için en önemli güncelleme bu oldu şu ana kadar :)
şu wifi sorunu işine ise bir anlam veremedim, dün ve bugün sorun yaşamadım aynı yerde. bugün wifi 6'lı yeni routerım gelecek bakalım onda ne yapacak.
-
TP Link AX73 ya da AX75 kullan, digerlerinin 2.4 Ghz bandi cok zayif, yan odadan cekmiyor. Hele TP Link AX55'te 10 metre uzaklastin mi 2.4 Ghz iptal.
-
aman bedava olsa kullanmam. doğru düzgün yazılım güncellemesi yok bişey yok. yıllarca düdüklendim tplinke, daha kuruş vermem.
keenetic titan aldım bugün, hem medya sunucusu olarak kullanıyorum hem vpn kuruyorum içine, canavar gibi yazılımı var keeneticin. wifi6 ile testlerimi yaptım, hero dsl'in 150 mbit gördüğü yerde 450 mbiti görüyorum şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 9 Temmuz 2024; 22:43:34 > -
-
60hz tasarruf modunda bu telefonun şarjlı nasıl
Kötü hocam yine 120 hz de 4.30 60hz de 5.30 falan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X