Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.015
Cevap
168
Favori
880.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Snapdragon a gelmemiş daha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wipe Cache Reset ile uygulama verileri ve kaydedilen şifreler vb. dışında kayıp oluyor muydu? Sadece uygulamalar ve fotoğraflar kalsa yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cellat_006 kullanıcısına yanıt

wipe cache sadece önbelleği temizliyor, hatta sanırım sadece sistemle ilgili önbelleği içeriyor bu temizleme. uygulama önbelleklerini temizlemek için tek tek uğraşmak gerekiyor. herhangi bir veri şifre vs temizlemiyor.

• Kamera kullanırkenki ısınma ve donma artık canımı fazla sıkmaya başladı. Fotoğraf çekmek için beklemek ard arda çekememek... Güya S serisi telefon kullanıyoruz. Çözüm tavsiyesi olan var mıdır? Zararına da olsa iphone 12'ye geçmey düşünüyorum.

S22 gerçekten olmamış bir seri. Isınma desen fazlasıyla var pil desen yetersiz.

• El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

S7 sonrası gerçekten çok çok pişmanım. İnsan S22 kullanıp S7'yi mumla arar mı? Vallahi arıyormuş. M34, M33 falan çatır çatır foto çekiyor ben kamera açma kapama çekilen foto işlenmesini bekleme, Google Haritalar için soğuma bekleme gibi envai çeşit sıkıntıyla cebelleşiyorum. Bataryayı saymıyorum hocam powerbank ile yapışık zaten telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat_006 -- 13 Temmuz 2024; 23:42:30 >
    Bende s22 kullaniyorum bu dedigin dedigin seylerin hicbirini yasamdim pil bir tik kotu o da bana yetiyor 5 5.5 saat ekran suresi aliyorum hic wipe cache yaptin mi bazen guncelleme sonrasi sıkıntı olabiliyor benim basima s20fe kullanirken gelmisti 7 saat ekran alirken guncelleme sonrasi 4 saatlere dusmustu sonra komple sifirladim wipe cache yaptim duzelmisti

• kankatree kullanıcısına yanıt

Wipe Cache yaptım. Tam sıfırlama yapmadım.

Birde komple hem wipe hemde factory yap

• kankatree kullanıcısına yanıt

Hocam kamera ve ekran dışında iPhone 12'ye geçmek sizce mantıklı mı?

Benim sahsi fikrim bir iphone alacak olsam 13 altini almam iphone 12 fiyat olarak bu telefondan yuksek ama ozellik olarak dusuk

sizin telefonda başka bi sorun var gibi. 4k video fotoğraf ne varsa çatır çatır çektim 45 derece hava sıcaklığında, bana mısın demedi alet. 2022 model telefonu bırakıp 2020 model telefona geçmek çok mantıksız.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Hocam alet düzgün olsa dediğiniz gibi mantıksız ama ne yaşadığımı bildiğim için M serisine bile geçerim. En iyisi servise vereyim ben aklımda soru işareti kalmasın.

Hocam servis sonrası bana da haber et olumlu olursa ben de vermeyi düşünüyorum senden sonra:)

• Dün yazılım güncelleme geldi yaptım. Şu an Always on Display'de iki tane batarya göstergesi var biri altta biri üstte üstteki bildirim simgeleri ile üst üste binmiş durumda  inşallah düzeltirler  

• angelmanta kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım guncelleme görünmüyor eski güncellemeyi mi yaptınız

• Avrupa'da yaşadığım için önceden gelmiş olabilir güncelleme.

• angelmanta kullanıcısına yanıt

bizde snapdragon sizde exynos var ama yine de sormak istedim. madrid'de nasıl 5G çekim ve kapsama gücü? 2016'da oradaydım ama o zaman 5G filan yoktu daha  

ben geçen sene endülüs bölgesinde vodafone roaming ile deneyimlemeye çalıştım ama rezalet ötesiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 17 Temmuz 2024; 17:35:39 >
  • Merhaba forumdaşlarım. 7 aydır iphone 12 kullanıyorum. Telefondan memnunum. Genel olarak bir sıkıntım yok. Isınma, pil, hız açısından sorunu yok. Ancak 60 hz ekranı sevmiyorum. 120 hz honor tabletim var ekran muazzam geliyor. Ve ios yerine artık android mi kullansam diyorum ve S22'nin tasarımı oldukça hoşuma gidiyor. Özellikle beyaz rengi. En son android'i 1 buçuk yıl önce Samsung A73 ile bırakmıştım. Ondan öncesinde de hep iphone ve samsung cihazları kullandım.

Telefonda çok oyun oynamam, video, foto pek çekmem. Telefonu zorlayan uygulamaları kullanmam.

Sosyal medya, youtube ve tarayıcı ağırlıklı kullanırım. Mesela iphone daki safari tarayıcısını çok severim.

Özellikle pdf leri indirmeye gerek kalmadan direkt açıyor.

Bir değişiklik olsa güzel olur düşüncesindeyim.

Sizce S22 almaya değer mi?

Beni ısınma, pil, hız konusunda üzer mi?

Bu telefon verimli bir telefon mu?

Verdiğim parayı hak eder mi?

Bim de şuan 20 bine satılıyor. Alsam memnun kalır mıyım?

Herkese teşekkürler.

• onurranger O kullanıcısına yanıt

kimi çok memnun kimi pek değil. ben pek memnun olamayanlardanım. ekran sürem 2.5 saate ulaşsın diye ekranı 60 hz'e çektim onunla bile anca ulaştım 2.5 saate. 120 hz olarak kullansam 2 saatin altına düşüyor.

çıkalı 2 sene oldu, 3 senelik yazılım ömrü kaldı, şahsen tavsiye etmiyorum bu saatten sonra.

• 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.