Samsung Galaxy S24 FE’de sepette ek 1.000 TL indirim var. Bugüne kadarki en düşük fiyata indi. Diğer sitelere göre epey avantajlı durumda. Mint yeşili 24.999TL Siyah ve Gri 25.399 TL amazon Samsung Galaxy S24 FE, Yapay Zeka (AI) Telefon, 8GB RAM, 128GB Hafıza, Mint, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü, Büyük Ekran (Samsung Türkiye Garantili) https://www.amazon.com.tr/dp/B0DGXZVPGM?th=1amazon Samsung Galaxy S24 FE, Yapay Zeka (AI) Telefon, 8GB RAM, 128GB Hafıza, Grafit, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü, Büyük Ekran (Samsung Türkiye Garantili) https://www.amazon.com.tr/dp/B0DGY2SH4X?th=1amazon Samsung Galaxy S24 FE, Yapay Zeka (AI) Telefon, 8GB RAM, 128GB Hafıza, Gri, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü, Büyük Ekran (Samsung Türkiye Garantili) https://www.amazon.com.tr/dp/B0DGXZWTMX?th=1 |
Samsung Galaxy S24 FE Mint Yeşili 24.998 TL
-
-
Siyah ve grinin fiyatı daha da düşmüş. 24.899 TL'ye denk geliyor. Güzel fiyat
-
Güzel fiyat, almayı düşünen varsa kaçırmasın derim. -
poco x3 den geçmeye değer mi ki telefonumdan memnunum aslında ama para harcayasım var
-
4 senedir S20 FE üstü değişim sadece %20 daha iyi performans mı cidden
PC piyasasında Ryzen 3700x-->9800X3D değişimi yaşandı aynı zamanda, multi-core'da %60, oyun performasında %200 üstü bir gelişim oluştu aynı sürede
-
Geçilir bence. -
Ben de X3 cüyüm ama note 14 pro plus bekleyişindeyim. Fiyatına göre karar verecem de onun da 2025 e kadar çıkacağı yok gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 1 Kasım 2024; 22:6:29 > -
çok iyi fiyat, yurtdışı ile aynı/yakın. samsung fe serilerinin en önemli artısı "samsung dex" modunun aktif olmasıdır. taksit olmadığı ve android desktop bir macbook yerine geçmeyeceği için 25 -30 bin tl bandında telefn almayıp samsung bilerek kırptığı çünkü type-c -> hdmi çıkışı olmayan m34 alıp geçtim, 8500 tl. miracast ile monitore wireless display veriyorum fakat asla bir kablo bağlantı verimi yok lag var ve dex desktop modu mukayase kabul etmez.
eğer zaten bir telefon için 20 bin tl seviyelerine çıkacaksanız ve arada kaldıysanız samsung'un iphone yarışan güvenlik mimarisi, knox ilave güvenlik şifreleme çipi ve allocate edilen güvenli hafızası ile dex modu da dahil telefonla masaüstü deneyimi de mümkün kılan cihazı alın geçin, 25 watt şarj 100 watt şarj vb. şu an akla gelmeyen tüm detaylar önemsizdir bana göre, telefonla birlikte android masaüstü bilgisayar satın almış olacaksınız. not: oyun moyun anlamam, telefonda snake oynayıp geçmiş nesildeniz, gerisini bilmem :)
-
-
Honor 200 mü bumu -
Aynen S9 plus ile dex çok güzel gecikme yok şarz derdi yok
-
faturada kendi ismine düzenlenmiş imei belirten evrakla savcılığa başvurması lazım. sanırım samsunglara imei klonlama yapılamıyor, 1-2 gün bu klonlama da nedir herkes direnç attırma vs. elektronik profesörü olmuş derken denk gelmiştim. savcılık telefonu araklayanı tespit eder eğer sahte hat ile kullanmazsa. yer tespiti ise sanırım zor iş, ancak holivud filmlerinde :)
amazon türkiye'nin diger 3 büyük firma kadar bu ülkede sağlam yapılanmadığını biliyordum, iyi bir hatırlatma oldu bu. değerli eşya almak buradan büyük risk.
-
Honor 200 daha Premium ve üstün görünüyor gibi sanki, net bir şey söyleyemem ama. -
Realme gt2 prodan geçilir mi
-
bir ilave daha, samsung üst serilerinde eşzamanlı/canlı telefon görüşmesi çevirmenlik desteği var, türkçe henüz dahil olmayabilir ama yakındır. siz ingilizce konuşurken ihmal edilir süre içinde karşıya sesiniz mandarin çince veya ispanyolca gider, karşıdakinin ispanyolca konuşması size yine anında ingilizce olarak tercüme edilir, text to speech algoritması da artık çok gelişmiş robotvari ses yok gayet suni hatalar da içeren doğal insan sesi var -
Eski her cihaz dan geçilir bence, yenilik iyidir. -
bugün sipariş verecektim fakat 256 GB olmadığı için son anda vazgeçtim. Beklemedeyim.
-
tekrar ediyorum, çok bilinmeyen bir fonksiyon bu ve android 20 sene sonra nihayet yeni sürümlerde dekstop mode eğilecek, ben 10 senedir iphone kullanıyorum m34 alana kadar araştırdım,
samsung dex mode şu an için alternatifi yok, telefon ile bir masaüst android bilgisayar da satın almış olacaksınız. ihtiyacım yoktu, eğer olsaydı kesin m34 yerine 23fe ve üzeri almıştım, her android cihaz bir değil, samsung apple'dan sonra güvenlik konusunda en iyi firma. çinli markalara ne güvenlik, ne exploit yamaları ne de android güncellemeri konusunda çokgüvenmeyin, kamera piksel 100 watt şarj vs. tüm bunlar öncelikler listesinde çok daha geride olan kalemlerdir. ben appleciyim, bunları benden çok dahah iyi sizin bilmeniz gerekiyor, bu da türkiyedeki teknoloji bilincine dair yansılamar... -
Uzun süreli bi iphone 11 kullanımından sonra samsunga geçmeyi düşünüyorum. Bu fiyat bandında bu telefonu mu almak daha mantıklı yoksa s23 almak mı? Max. 2-3 sene sonra tekrar model değiştirmeyi düşünüyorum. -
256 Gb altı ilerisi için alınmaz diye düşünüyorum. 256 gb olsaydı hanıma alacaktım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
8/128 çöp
|
Benzer içerikler
- 1 günlük 10 gb linki
- turkcell 25+25 gb 50 tl
- turkcell 60 gb 390 tl
- hiking a43 alınır mı
- yalin firsat 2024 20 gb paketi
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- cyber monday
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X