Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Plus vs iPhone 15 Plus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon satın alacağım 60 bin bütçem var, bu iki cihaz arasında kaldım. Aldıktan sonra 3, 4 yıl kullanmak istiyorum. Ne önerirsiniz ve neden?

• bu tamamen kişisel tercihlere bağlı. android dünyasından yakın fiyatlı 2 telefon sorsan karşılaştırırdık artısını eksisini ama bunlar tamamen farklı platformlar.

bana sorarsan ekosistemin içinde değilsen apple almak mantıklı değil.

bedava verseler kullanmam iphone çünkü kullanım tarzıma uygun değil (telefona apk indirirm torrentten dizi film indiririm, hızlı şarj önemlidir, ekran yenileme hızına önem veririm keyfime göre kullanmak suyunu çıkarmak isterim.)

bunlarla ilgilenmem sorunsuz arayüz olsun alo desin wp ye girsin dersen iphone da kullanılır tabi ama dediğim gibi bana göre değil. ama belki sana göredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 12 Mart 2025; 23:26:5 >
  • dodofran D kullanıcısına yanıt

bilgisayarım windows, akıllı saatim xiaomi, kulaklıklar soundcore. bu ekosistemle iphone uyumlu ama 120hz 60hz ekran farkını çok hissedemedim. mobilde çok fazla oyun oynamıyorum call of duty sadece. onun dışında çok video izliyorum, hızlı şarj çokta önemli değil her gece şarj ederim günü çıkarsın yeter. uzun ömürlü ve 3, 4 yıl akıcı bir cihaz olarak kalsın istiyorum.

• s24 ultra al daha iyi. 25 serisi zayıf gibi duruyor.

• erwnloconner E kullanıcısına yanıt

ekosistem derken bilgisayar olarak mac tablet olarak ipad kulaklık vs. hepsinin apple olmasını kastettim. o şekilde bir ekosistem içersinde değilsiniz anladığım kadarıyla. ama dediğiniz kriterler için herhangi bir telefon işinizi görür hangisini alırsanız alın bu bütçede üzmez sizi. dediğim gibi ben iphone tercih etmezdim ama sizin kararınız.

• 120 hz ekrana alıştıktan sonra 60 hz ekran çok hantal gelebilir.15 pro desen pro diyebilirdim.bence bu ikisi arasından s25 plus.

bende iphone 15 den s25 e geçtim.

• Ben olsam bir saniye bile düşünmem Vivo X200 Pro alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.