Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S25 serisi için daha yüksek satış bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, Galaxy S25 serisi için daha yüksek satış bekliyor
    Samsung, Galaxy S25 serisini önümüzdeki senenin başında tanıtmaya hazırlanıyor. Koreli devin yeni amiral gemisi modelleriyle ilgili satış beklentileri S24 serisinden yüksek. Ancak, şirketin 2025 yılı için üretim hedeflerini bir miktar düşürdüğü belirtiliyor.

2025 yılı için 37 milyon üretim hedefi

Güney Koreli The Elec'in haberine göre Samsung, Galaxy S25 serisi için 37 milyon üretim hedefi belirlemiş durumda. Bu rakam Galaxy S24 serisi için bu sene beklenen 35 milyon sevkiyat adedinin 2 milyon üzerinde.

Ayrıca Bkz.One UI 7 beta yayınlandı: İşte Samsung telefonlara gelen yeni özellikler

Samsung, toplam telefon sevkiyatlarında küçük bir artış bekliyor. Bu sene 222 milyon adet satış rakamı bekleyen şirket, gelecek sene için 229 milyon satış adedine ulaşmayı hedefliyor. Ancak bu rakam, şirketin Ekim ayında belirlediği hedefin 7 ila 8 milyon altında. Samsung ayrıca, 2025 yılı için 7 milyon katlanabilir telefon satışı gerçekleştirmeyi bekliyor. Şirket, bu sene 6 milyon katlanabilir telefon satışı gerçekleştirmeyi bekliyor.

Samsung, önümüzdeki sene için tablet ve PC sevkiyatlarında düşüş bekliyor.  Bu yıl 27,3 milyon tablet üretecek olan şirket, önümüzdeki sene için hedefini 24 milyona düşürdü. Bilgisayar üretim hedefi ise bu seneki 3,4 milyondan 3,1 milyona düşürüldü.

Kaynak:https://www.thelec.kr/news/articleView.html?idxno=31566

• 12 bit panel koymadıkları sürece ve güncellemeleri de aksattıkları sürece şimdiden zor satarlar. Alan da pişman olur. Samsung sadece satmak derdinde gerisini boş vermiş...
  • başlığı okuyunca s25 serisini daha çok satabilmek için eski modelleri yavaşlatacak veya bozacakmış gibi geldi.
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt
    Şahsen epey eski bir note kullanıyorum ve durduk yere kasmaya başladı. Tamamen kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Zaten değiştirmeyi düşünüyordum ama böyle olunca insanın canı sıkılıyor.
    Samsung öyle zombi gibi insanların saldırarak aldığı bir marka değil. bir veya birkaç cihazında sorun cıksın yeni telefonlarıda satamaz. mesela note 7
  • şirketin manifestosu bu haber değeri yok
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Artık büyük lensler ve rakiplerinden çok daha başarılı olması gereken bir yapay zeka ve kamera renk doğruluğu ile de hemi apple kadar net ve doğru renkler hemi de pürüzsüz bir fotoğraf ve malzeme kalitesi de de Apple kadar kaliteli preminyum bir model olması gerek ve söylediklerine de hem fikirim
  • güncelleme politakısını değişmesi gerek. apple bir güncelleme getirdimi bütün herkese veriyor. samsung her ülkeye farklı zamanda güncelleme veriyor. Note 9 kullanıyorum İngiltereye gelen güncelleme 9 ay sonra türkiyeye gelmişti. genelde 6 ay fark oluyordu. Şimdi hala aynıysa ilk ona çözüm bulsunlar. bide bixby tuşu diye bir şey var o saçmalığa hiç girmiyorum. Apple kamera tuşu ekledi millet eleştridi ama hiç değilse bir işlevi var.Ulan bendeki bom boş tuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 9 Aralık 2024; 0:58:53 >
  • 5 yıldır galaxy not 9 kullanıyorum yeni bir telefona ihtiyaç duymuyorum.
  • S24?? S kullanıcısına yanıt

Olaya bütüncül ve elbette kişisel önceliklere göre tercih belirlenir . Bu tercih herkeste farklıdır.

appleyi taklitmi ediyor yani:)
  • Teknolojiye gereksin harcanan paraya bak bol sıfırlı dehşet bir rakam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.