< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (10. sayfa)
-
-
Ice universe e göre m14 panel kullanılacak 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oneplus zaten android tarafında en akıcı işletim sistemi eskiden çok daha iyidi son yıllarda bozuldu biraz ama yine düzeltmişler belliki
-
12 bit te rakipleri var rakip bile olamayacak orta seviye Çin Android lilerinde bile var. Bunlardan en bilindiklerinden biri de Xiaomi dir yıllardır 12 bit kullanıyor. İlkin 10 bit kullandı ...
Samsung 12 bit ile gerçek 10 bit 2 bit te FRC den 12 bit lisini Xiaomi gibi getirse HDR10+ filan ekran bunun hakkını verecektir ... HDR içeriklerde halen Samsung telefonları tabletleri başarılı değil sırf 8 bit li panel kullanması yani 16.7 Milyon renk destekli ama rakipleri 2 üzeri 12 renk destekli yani 12 tane 2 in çarpımı ...
Şuana kadar yapılan iyileştirmeler yazılımsal tabanlıdır ve kerameti de Google in yazılımsal çözümüdür. Nısbi çözümüdür ama hiç yoktan da iyidir...
8 bit e devam edecektir. Bundan sonra 10 bit te kullanması kısmen 8 bit e daha yakındır ama elbette hiç yoktan iyidir.
Bir umut bekleyeceğiz...
Yazılımda S25 Ultra ve diğerleri de geriden başlandı umarım lansmanda oturmamış BETA hissinde bir yazılımla gelmez! Şuana kadar seri üretime hazır olmalıydı ..
Lansman tarihinde bile gecikme veya gecikme olmasa da sevkiyat gönderim tarihleri daha da ilerisi olabilir.
Umarım Türkiye biraz daha geç alır ki yabancı ülkelerdeki objektifliğin dibine vuran dobra eleştiriler tespitler ve dikkatliliklerin neticesinde olası sorunlar kronik midir nedir filan satın almadan önce belli olur.
Alınacaksa da online satın alınsın ve mümkünse Türkiye garantili olsun. Yurt dışı sürekli gidenlere sorun yok ama kimse de sorun varsa da birileri hemen ilgilenmeli ...
-
Amerikan varyantlıların ekranları daha canlı özellikleri beyazları daha beyaz iken Global varyantlıların çoğu 2 yıl garantililer nedense beyazları daha kirli beyaz pentile oluşu daha belirgin ...
Gerçek beyaza yakın olursa ekranın ömrü 1 yıl filan anca dayanır ama garanti zaten 1 yıl Amerika da dert değildir Samsung kendisi ödemez 1 yılı geçerse ...
Bence M13 veya başka firmadan BOE filan S25 Ultra da değil de diğer S25 modellerinde olabilir ... Ultra serisi güzidesidir Samsung için bu biraz sıkar ...
Ekranda inatla 8 bit kullanılması başlı başına rezalet ve böyle olmasının Black Crush, Color Banding gibi sorunlarla da boğuşturuyor ...
-
Bu dediğini kendine veya bazılarına da söylesen söyletsen. Psikolojide yansıtma var onu yapıyorsun zaten istemsizce dir...
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyorsun ...
Ben o arkadaş üzerinden kendimce aman : Burası yurtdışında satın alıp mağdur olanlarla dolmasın. Elbette aramızda ikametgahı yurtdışında olan ve yurtdışında da yaşayanlar alır kullanır yasal kullanım olarak ama bunu Türkiye'dekiler suistimal ettiği de herkesçe yıllardır biliniyor bu konuda ve daha nice başka detaylarda yeni bir karar alınırsa BTK tarafından veya şuan tasarı olan taslaktaki yürürlüğe girmesi için misal Pazartesi resmi gazetede yayınlansa veya Yılbaşında yürürlüğe girer diye son anda birşeyler çıksa ?
Herkes yumurta kapıya dayanıncaya kadar birşey yapmazsa bunu da bilen BTK gerekeni yapar ama bekler daha fazla ( mecazen ) avlamak için beklemedikleri ne malum ?
Ah be ...
Bu konuda yıllardır nedense meseleyi kazıklanmadan dem vuranlar nelerden mahrum oluyorlar bilseler keşke ... Şuan için yasal suistimaller açıklar ile idare edenler 4 ay süresi 1 ay a düşse ne olacak ? Veya yurtdışında ikametgahı olduğunu ibraz etme şartı ile 6 ay kullanım hakkı ve uzatmalılar olsa ne olacak ?
Bunlar olmaz deme ... Olur ...
Ben de anlamıyordum niye böyle absürt kurallar türetiliyor diye meğerse suistimaller yüzündenmiş. Kaçan kovalatılır mı kovalanılır mı ? ... Seç seçemediğini ....
-
Translate önemli manaları doğru çevirememiş : "inanıyorum" "düşünüyorum" diye çevirtmiş. Bu bir hatadır etkisi de büyüktür mana bakımından.
Yani diyor ki temenni misali şahsi fikridir... İnanıyormuş... Delil kanıt yok. Ben de öyle olacağına aslında inanıyorum delilim yoktur... Ama M14 panelleri iPhone ve Pixel 9 serisinde sanırım ya hepsinde ya da en büyüğünde kullanılıyor ... Bir de Pixel Fold da sanırım ...
-
Benim bundan anladığım, m13 un modifiyeli halini verecekler s25U, direkt m14 panel yok bu sene, bu panelle gelmez ve batarya hala 5,000mah gelirse(ki kamera donanımı hala aynı lensler vs ) , net oneplus 13 alıp geçicem.m13 bence amiral gemisi s25 ultra için kabul edilemez. 😁 Benim açımdan, s23 U daki panel ve kamera donanımıni s25U da kullanalım Samsung kâr etsin diye olacak iş değil 😂
ICE UNIVERSE'de az değil. Tüm aylar Samsung gömüyor Çin cihazları övüyor, tam Samsung cihazı çıkarınca pat diye övgülere başlıyor. Sonra biraz zaman geçince başa dönüyor.
Sızıntı için takip edin bence ben de ediyorum ama tespitlerini pek ciddiye almayın bence. Ben ciddi Çin firmalarını bilerek öldüğünü düşünüyorum.
One Plus Çin değil herhalde bilmiyorum ama yine de Samsung'un alternatifi kim ise onu övüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çin cihazlarıda övgüyü hak ediyorlar
vivo x200 pro mini gibi bir cihaza 5700mh batarya koyuyor 90w hızlı şarj koyuyor
oneplus 13 keza 6000mh batarya 100w hızlı şarj
bu cihazlar türkiyeye gelmiyor gelirsede pahalı geliyor insanlar türkiyede tercih etmiyor ama avrupada çinde çokca tercih ediliyor
-
Yeni ekranı bayağı merak ediyorum. İphone 12yi emekli edeceğim 16 plus fiyatına s24 ultra satıldığı için 24 alacaktım ki 2 ay sonra 25 lansmanının olacağını okudum ve beklemeye karar verdim. Şu anda eski telefonu getirene ek 8k destek veriyor samsung. Mediamarktta 512lik model 65 düşmüş. 8k destek ile 12yi 25e sayıyor. 40, hadi telefonda sorun buldular 20 kya saydı diyelim, 45k ya yine güzel cihaz. Üstelik teknosada watch fe alana kulaklık hediyesi var. Bendeki apple watchu 3k ya verip, saati de alırsam, toplamda 50kya samsung ekosistemine geçmiş oluyorum. S25 ultra çok pahalı geleceği için destek verse bile 50kya mal edilemez.
Evet hocam, Çin pazarı neredeyse Avrupa pazarı kadar olunca zaten asıl hedef orası oluyor.
Ben hâlâ önyargılıyım açıkçası. İki sene güncelleme verip sonra ortada kalmak istemem. Bir diğer konu, böyle firmalar burada hep KVK vs. gibi servislerle çalışıyor. Kendileri doğrudan gelmiyor. Teknik bir sorunda sürekli bunlarla uğraşmak istemiyorum. Apple ve Samsung'un servis ağı görece düzgün bunlara göre.
Huawei ambargo yemese cidden düşünürdüm, o da ambargo ile gitti.
Yine de İCE bence reklam alıyor gibi geliyor. Bazen çok saçma sapan şeyleri övüp saçma şeyleri gömüyor. Ben ondan sadece sızıntı haberleri için takip ediyorum.
Hocam One Plus - Vivo -Oppo-Real me hepsi BbK Group un markaları .
OnePlus- ABD ve Kanada
oppo global-asya
vivo hindistan
realme Bizim gibi alım gücü düşük orta segmente hitap eden cihazları.
iphone 6plusdan sonra oneplus7 pro kullandım 2019dan 2023 e kadar tek bir olumsuzluk yaşamadım.S23u dan da memnunum.S25u almam sebebim tamamen ekran olacak, şu anti reflective özellikli ekranı kullanıyor s24u bence esas fark burada var diğerlerinden.ama gidipm13 paneli s23u da kullandığı ekranı kullanırsa net oneplus 13 e geçerim.Ekranı baya iyi BOE X2 display dedikleri bir yeni teknoloji ürünü.
oneplus13 de kullanılan ekran özellikleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 26 Ekim 2024; 22:16:12 >
-
-
8 bit ekran artık ayıp olur ama onu da geçtim yani ana kamera sensörünü herhalde 2030'da falan değiştirecek bu gidişle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 28 Ekim 2024; 14:9:36 >
Aynen kamera değişmemesi felaket bir karar
8 bit ekrandan da ziyade m13 panel tamamen sorunlu bir panel bunu objektif bakan herkes kabul ediyor zaten aynı paneli kullanmak nedir ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S23u kullanıcısı olarak s25U da yeni panel , + 1,2 kamera iyileştirmesi bekliyordum ama çıkan haberlere göre , s23u da ne kullanildiysa kamera ve panel aynısı var sadece işlemci ve ram güncellenmiş, ben Oneplus 13 ciddi ciddi düşünüyorum, ekran panel komple yeni nesil +,6000 mah batarya koymuşlar, hızlı şarji saymıyorum bile.
iPhone 16 serisinden dolayı apple’a kızıyordum değişiklik yok diye Samsung ondan beter çıktı. Adamlar en azından kamera sensörü falan değiştiriyor. Kesin yargıya varmak için biraz erken, aralık ayında detaylar net belli olur ama şu an snapdragon 8 elite dışında iyi bir haber yok
Zaten son 3-4 jenerasyonda birbirini takip ediyorlar, Apple ne koyarsa 6 ay sonra Samsung onu koyuyor,aklı gidiyor fazla birşey ekleriz herhalde diye 😂 Valla Oneplus a bakıyorum ekran , yazılım, donanım çok dolu bir cihaz yapmışlar, Samsung tembellik yapıp Galaxy AI üzerinden yürümeye çalışıyor gibi geliyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X