Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mesut727272 , mesut727272 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
709
Cevap
71
Favori
30.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında sonradan plus versiyonları çıkıyor dimensity 9400 plus da çıkar.Samsung yıllardır amerika ve diğer bölgelere özel yonga seti tercihi yapıyor.Avrupa için daha düşük maliyetler nedeniyle dimensity hala güçlü bir seçenek gerçi yeni çıkacak olan A serilerinin bazı modellerinde bile kendi işlemcisi yerine sd kullanacak önümüzde ki sene değişik kararlar alacaklar gibi.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Kendi Exynos işlemcilisi değil. Piyasada bir kere kesin Snapdragon olacaktı bir de başka Dimensity S25 lerde olsa bu iki farklı SoC e özel eş zamanlı güncelleme çıkarması baya zorlaşırdı. Şuan bile zorlanıyorlar ! Snapdragon en mantıklısı ...

• Arkadaşlar şu an iPhone 13 kullanıyorum, S24 almayı düşünüyorum ama S25 beklesem mi acaba diye düşünüyorum bir yandan minimum 45.000 TL gibi çıkar sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

2 ay kaldı beklesen daha iyi şayet dedikleri gibi s25 de snapdragon işlemci mükemmel olur

• rogzoidre kullanıcısına yanıt

Acil bir durum yoksa beklemenizi tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün geçtikce testler geliyor yeni cihazlarla, sp 8 elite işlemcisi ile başka bir seviyeye geçiyor android tarafı komple.

detaylı testler var bu sayfada, + ilk güncellemeler ile daha optimize edilirse fark açıcaklar gibi apple ile.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025x (formerly twitter)
    TECH INFO (@TECHINFOSOCIALS) on X
    https://x.com/TECHINFOSOCIALS/status/1849301210823614857

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 24 Ekim 2024; 11:28:38 >

• Şu işlemciyi övmeyin arkadaşlar, kendime söz verdim bu sene yeni cihaz almayacağım diye, illa aldıracaksınız bana da 😀

Neyse, Fold 7'de de aynı işlemci olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 24 Ekim 2024; 11:59:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pixel Gamer 4k (@4k_isn) on Xtwitter
    Pixel Gamer 4k (@4k_isn) on X
    https://x.com/4k_isn/status/1849047331410194725

Şu akıcılık, hız, vs tüm amiral gemisi cihazların arayüzünde var , (bence oneui7 yi bu seviyeye çekmeye uğraşıyor Samsung, diğerlerinin gerisinde , 7,1 muhtemelen yakalayacak) neden daha önce bu kadar akıcı değilken bir anda hepsi aynı seviyeye geldi 😁 bana mantıklı gelen android 15 veya işlemcinin bazı şeyleri geliştirmesi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 24 Ekim 2024; 13:44:24 >

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Dokunma tazeleme hızı Samsung larda nedense yıllardır hep geriden geliyor.

Xiaomi gibi markalarda her daim yüksektir...

FPS filan oyunlarda da önemlidir ama bence günlük ortalama kullanımda da bu artık bir temel standartlardan olmalı.

touch sample rate

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Tasarım filan çok iyi olacağa benziyor, bence dayanamazsınız Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Her sene aynı şeyler hocam. %80 kullanıcı için değişen bir şey olmayacak.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025x (formerly twitter)
    ICE UNIVERSE (@UniverseIce) on X
    https://x.com/UniverseIce/status/1849594532851220668

• Ben de s25u almayı düşünüyorum.

Almayı düşünenler genellikle yurttaşı cihaz mı tercih edeceksiniz yoksa lansman kampanyalarından mı faydalanmayı düşüyorsunuz?

• east10 kullanıcısına yanıt

Lansman ile çokta iyi bir teklif gelmez ise hemen alınmaz 1.5 ay içerisinde piyasada fiyatı çok daha uygun bir şekilde bulunabiliyor.

Yurtdışı ise tamamen kişisel ona bir yorum yapmak pek mantıklı değil.

• M14 panel yerine maliyetten dolayı m13 kullanilacak demisler haberde
    SamInsider (@saminsidernews) on Xtwitter
    SamInsider (@saminsidernews) on X
    https://x.com/saminsidernews/status/1849637713441374463

oneplus13 kenardan inceliyorum, oxygenos15 çok iyi elden geçirmişler, 21gb sistem dosyalarını 8gb indirmişler, nasıl becerdilerse, bakalım oneui7 en son çıkacak sahneye, samsung sanırım bunları görüp , erteledi çıkışını, hiç çalışmamışlar yatmışlr gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 25 Ekim 2024; 9:16:33 >

• east10 kullanıcısına yanıt

Ben yurtdışı kullanacağım. Ama uzun süre kullanacak olsam tr cihazı alırdım...

• işlemci için niye bu kadar heyecanlanır ki insan gen3’te yapamayıp bunda yapılacak olan ne var
    ben en çok kalemle birlike yapay zeka özelliklerini merak ediyorum şimdiye kadar gördüklerim gerçekten etkileyici. sırf bunun için bile ikinci cihaz olarak S25U alabilirim o derece..

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında telefondan ziyade her ürün için önemli. M1 çiplerin geldiği zamanı hatırlayın, ipad macbook ayrıca onun A mobil işlemci serilerine yansımaları vs.

Mesela iPad'ler bildiğiniz çoğu laptoptan daha güçlü. Apple yıllardır işlemci açısından rakipsiz. Konsol oyununu telefonda oynatıyorlar seviye orada.

Apple geride bırakan bir işlemci ilk kez oluyor herhalde. Verimlilik/güç tüketimi, performans vs android'in kaderini değiştirebilir. Belki hemen değil ama uzun vadede nasıl etkisi olacağını bilemeyiz.

Yoksa telefonda sosyal medyaya gir haber oku vs bizim için hiçbir etkisi olmaz haklısınız 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 25 Ekim 2024; 10:36:9 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

haklısınız hocam androidin bu seviyeye ulaşması güzel apple tekel olmadığını artık her konuda en iyisi olmadığını anlayıp rekabeti arttırır bu da biz kullanıcıların yararına olur

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Ben de 15 PM var aynı zamanda çok da memnunum ama cidden artık heyecanlıdaracak bir durum yok. Bir de Apple bazı konularda çok rakipsiz. Böyle rekabet oluşması bize yarar. Şu AI muhabbeti tamam çoğu pazarlama için ama olmasaydı Apple eminim bu sene getirmezdi bu yeni gelecek olan özellikleri.

Bir de şu telefonları her sene çıkarmak yerine iki senede bir çıkarmaya başlasalar her şey çok daha güzel olacak.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.