< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 22 Ekim 2024; 21:17:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (7. sayfa)
-
-
🤣🤣🤣
Tamam. Herkes hemfikirse konuyu S23 Ultra'da olduğu gibi Ali arkadaşımız alsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 22 Ekim 2024; 21:43:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benden +1. Zaten istemeyecek biri yoktur.
DH Yönetici Nat’ı etiketledim. Bildiğim kadarıyla o devredebilir birine konuyu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu Temmuz'da anonime alındığına ve gelişmelerle güncellenmediğine göre elbette devredilmesinde sakınca bulunmuyor. Başkalarının da önerisiyle konuyu devralmayı kabul eden ilk kullanıcımıza devrediyorum.
-
Hayırlı olsun şimdiden.
-
Ali Koç Istifa zaten S23 Ultra konusunu da açmıştı ve konu oldukça iyiydi. Kendisi de yaparım diyor. Başka da yapmak isteyen ve telefonu kesin alırım diyen de yok gibi gördüğüm kadarıyla.
Başlık mesajı tarafınıza devredilmiştir.
İyi akşamlar.
-
Hayirli olsun. Onemli bir tavsiye benden; ilk mesaj iceriginde hic muhim bir sey yoktur bence. Duzeltmek daha zordur. Komple icerigi silerseniz sizin icin daha kolay olur. Zira, yazim kurallarini bilmeden hele de noktlama isaretleri kullanmadan yazilan yazilar okuyuculari cok rahatsiz eder. Mana da karmasik olursa, iste o zaman okuyucunun beynini yakar.
Ornegin;
quote:
“Samsung malum kendi özelleştirilmiş olarak farklı bir varyantla da sunabilir. Performans çekirdeklerine pek dokunmadan verimlilik olanların saat çarpanını daha da düşürebilir keza bu yaklaşımını S24 Ultra da gördük ve bu şekilde cihaz bekleme ve verimlilik modları görevlerinde daha uzun pil süreleri sağlatmaktadır. Elbette başka parametrelere de bağlı olsa da işlemcinin kendisinin modifiyeli olmasının getirileri de yadsınamaz emsali de ortadadır.
Ek olarak Snapdragon un mobil telefonlar için üretilecek olanın öncekilere göre rutin belli bir oranda hız artışlarından ibaret olmayacağı devrimsel yenilikler ciddi dramatik performans artışları ile bizi karşılayacaktır…
”
Ornegin bu paragraf. Okudugunuzda kafaniz allak bullak olur. Bir sey anlamak kolay degildir, cogu zaman imkansizdir ve okurken rahatsiz olursunuz. Bu sebeple bu metinlerin hepsjni
Silerseniz bize huzur vermis olursunuz.
Tesekkurler
“Nacizane, bir uzman tavsiyesi” corbada tuz misali…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tekrardan hepimize hayırlı olsun
Snapdragon 8 Elite'in yeni AI ISP'si ile piksel verimi %35 artırılarak 4.3GP/s'ye çıkarıldı. Yonga seti ayrıca 30 fps'de aynı anda üç adet 48 megapiksel sensörden, 30 fps'de 108 megapiksele kadar tekil bir sensörden ve 320 megapiksele kadar sensörlerden fotoğraf çekimi yapabiliyor.
Görüntülerin cihazda nasıl işlendiği konusunda da temel değişiklikler yapıldı. Geçmişte, ISP önce görüntüyü işler ve ardından son işlem için Hexagon NPU'ya gönderirdi. Snapdragon 8 Elite'in elden geçirilmiş Hexagon Direct Link'i, NPU'nun ilk kez yerel ham sensör verilerine doğrudan erişmesine olanak tanıyarak 4K 60 fps'de gerçek zamanlı yapay zeka tabanlı geliştirmelerin uygulanmasını mümkün kılıyor. Bu aynı zamanda cihaz üreticilerinin boru hattının herhangi bir aşamasında kendi algoritmalarını uygulamaları için daha fazla esneklik sağlar.
sammobileSnapdragon 8 Elite’s new AI ISP unlocks a new dimension in mobile photographyhttps://www.sammobile.com/news/snapdragon-8-elites-new-ai-isp-unlocks-a-new-dimension-in-mobile-photographyS25 Serisinin tamamı Snapdragon ile gelecek yani Exynos hatta Mediatek felaketi ( 8k 60 FPS bile desteklemiyor ve nicelerini de ... ) gerçekleşmeyecek.
Bu adımla umarım daha da hızlı şarj QC 5 filan gelir ... Exynos ortak paydası bir halkanın en zayıfı halkanın gücünü belirlemesi gibi artık Exynos ayak bağı değildir .
Yeni işlemcilerde her marka model kasası tasarımı ısı tahliyesi vs iç tasarımı benzemesi beklenmez ve bu yüzden tasarımsal felaketten ötürü bile performans düşüklüğü veya aşırı ısınmalar baş gösterebilir .
Karşımızda rafine bir işlemci değil köklü değişiklikleri barındıran bir SoC paketi ile karşımıza çıkacak. Bakalım Samsung sorunsuz tasarlayacak mı veya Qualcomm un bu seferki sorunsuz olacak mı ? Tek tük ısınmalar raporlanmış ama başka marka modelin tasarımlısı umarım kronik yaygın değildir.
Bekleyip göreceğiz. Bu sefer herkes temkinli olsun. Bir ay filan kabaca geçsin belli olur.
Yazılımda da geç başlanmış umarım bir aksilik veya lansman yazılımı vasat sorunlu olmaz.
Bekliyoruz merakla .
-
Teşekkürler.
@BackConnect @Prfssr @Nat Alianovna yarın sabahtan itibaren konuyu düzenlemeye başlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 23 Ekim 2024; 0:41:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İlk mesajı sıfırdan oluşturdum, dediğiniz gibi düzenlemesi çok daha fazla vakit alacaktı. Başlangıç içim ilk mesajda temel bilgilerin yer alması yeteli olur diye düşünüyorum.
-
Elinize saglik. Sade ve guzel olmus.
Elinize sağlık.
S25 alacağım. S24 Ultra'yı da (Magic 6 Pro ile beraber) aylardır kullanıyorum.
Malum şahıs nedeniyle S24 Ultra konusuna aylardır ne mesaj attım, ne paylaşım yaptım.
Eğer konu başlığının amacına hizmet etmesini, faydalı olmasını istiyorsanız -ki hepimiz istiyoruz elbette- lütfen malum şahsın konu başlığına mesaj atması gerekirse yöneticilerin yardımıyla engellensin.
Aksi takdirde hastalıklı, takıntılı, akılsızca ve yazım-ifade özürlü mesajlarıyla bu başlığın da içine edecektir. Benden hatırlatması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 23 Ekim 2024; 12:52:47 > -
Hayırlı olsun hocam hakedene verilmiş
D-H adminleride arada doğru şeyler yapıyor hahahhaa
Tahmin etmiştim. Çok güzel bir haber bu, ben büyük telefon sevsemde kompakt yapısıyla düz S25 model muhteşem olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 23 Ekim 2024; 14:26:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harika haber ,satış rakamlarına da doğrudan etki edeceğini düşünüyorum. İşlemciden yana aklında soru işareti olup almayan çok kişi vardı 24 serisinde , hepsi gidecektir artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız dimensity 9400 yabana atılacak bir işlemci değil ayrıca 8k60 video çekimini destekliyor.
-
Evet destekliyor. 8 bit olarak.
www.mediatek.comMediaTek | MediaTek Dimensity 9400https://www.mediatek.com/products/smartphones/mediatek-dimensity-9400www.qualcomm.comSnapdragon 8 Elite Mobile Platformhttps://www.qualcomm.com/products/mobile/snapdragon/smartphones/snapdragon-8-series-mobile-platforms/snapdragon-8-elite-mobile-platformEsas mesele şudur : Samsung son yıllarda Snapdragon lularda AB varyantı yerine sonradan AC varyantı yani hız aşırtılmış yani daha da hızlı olanları tercih etmekteydi bu esneklik Dimensity de yok anlaşılan . Bir de Şebeke lisans bedeli artacak Snapdragon harici tercih edilseydi özellikle Amerika için. Genel manada maliyeti artıracaktı ...
-
Küskünlerin burada ciddi ciddi paylaşımlarını faal olmalarını bekliyoruz. Pragmatik olmak lazım. Küskünler bize yaramıyor. Kimse kimseye bir kişi yüzünden nelerden mahrum kalmıştırı sorgulatmasın bir daha ...
Umarım özelden yardımlaşmalarınız kendi aranızda dolanıyordur ... Amaç faydalı olabilecek paylaşımlarsa veya cevapsız kalınmış şeylere cevap bir şekilde özelden de cevaplanmışsa ne ala derim .
Merakla bekliyoruz ....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X