< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (9. sayfa)
-
-
Arap yarımadasında bulunan ülkelerden almak daha mantıklı, çünkü vergi yok.
Ben Gürcistan veya Rusya'dan alıyordum ama son zamanlarda sadece Gürcistan'dan alıyorum. Özellikle lansman zamanı güzel avantajlar oluyor. Çoğunlukla hediye saat ve kulaklık oluyor. Bu yıl "muhtemelen" Gürcistan'da s24 ultra ilk satın alan kişi bendim. Tam doğum günümde satışa çıktı ve sabah 9'da mağazada cihazın işlemlerini yaptırıyordum. S25 ultra için lansman tarihi belli olduğu gibi uçak bileti alacağım.
Bize göre avantajı şu; ötv yok, trt payı yok, kültür bakanlığı payı yok. Sadece kdv var o da %18. Bu %18 olan kdv'nin yaklaşık %11'ini tax free'den iade olarak alıyorsunuz.
Kayıtsız cihazı satmak zor olmuyor, çünkü fiyat çok avantajlı. Ben genelde ilk sim süresi dolduğu zaman elden çıkarıp yeni cihaza geçiyorum, sim2'ye ait kullanım hakkı yeni alan kişiye kalıyor. Her ay giriş-çıkış yaptığım için cihaz almaktan yana sorunum olmuyor. Böylelikle cihazların farklı renklerini kullanmış oluyorum. S23 ultra'da kırmızı hariç, s24 ultra'da turuncu ve siyah hariç tüm renkleri kullandım böylelikle.
-
-
Kesinlikle doğru karar olmuş. Şimdi gördüm. Malum şahsa verilseydi konu yine rezil rüsva olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)Tech Home (@TechHome100) on Xhttps://x.com/TechHome100/status/1849860326793347398
-
Bu s25 ultra ekranı hala 8 bit mi olacak acaba???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lansmanda pahalıya alırsınız. S24u’yu ilk alanlar 512gb olanını 73k ya mı ne almıştı şu an artan kurla bile bu fiyatta değil ve yanında kılıf ve powerbank gibi bir şey dışında hediye yoktu diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin.. Bende s25u almayı düşünüyorum şimdilik gelen haberler oldukça olumlu. Çıktıktan 1 ay civarı sonra öğrenci indirimi oluyor. s24u öğrenci indirimiyle 73 den 63’e mi ne düşmüştü lansmanda alanlar biraz üzülmüştü bende o şekilde almıştım. Önümüzdeki sene de Öğrenci hesabı bulup 15pro max takasıyla almayı düşünüyorum. İPhone artık benim bünyede eskisi gibi heyecan yaratmıyor hele 16 serisi tam bir hayal kırıklığı. s24 ultra ekranının gazabına uğramış birisi olarak tek temennim s25 ultra’nın düzgün bir ekranla gelmesi. S24u daki grenli/kumlu ekran muhabbetleri s25 ile tekrar konuşulmaya başlanırsa Samsung’dan ümidi keserim artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 25 Ekim 2024; 21:40:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf takas desteğinden yararlanmak için ikinci elde piyasası çok düşük eski bir cihazı kullanarak lansmana özel hediyeleri ile almak da mantıklı olmaz mı? Aşağı yukarı hediyesiz öğrenci indirimi ile aynı fiyatlara gelir mi bu şekilde?
Cihazın birkaç ay içinde fiyatı düşüyor piyasada ama bu sefer de takas desteği olmuyor genellikle.
Arkadaşlar X-Elite işlemci muhabbeti çok iyi olsa da beni korkutuyor.
Dikkat edin X-Elite kullanan tüm markalar bataryalarını 5.500-6.000 mah'a çekti, demek ki bu işlemci enerji emici...
Samsung "hala" güvenilir yoldan gidip 5.000 mah pil koyarsa güzelim cihazın 10+ saat ekran süresi sunması imkansızlaşır gibi geliyor bana...
İş gene dönüyor dolaşıyor bataryaya geliyor Samsung cihazlarda...
Koysana 7.000 mah. Cihaz 2mm daha kalın olsun umrumuzda değil...
-
Koymayacak bence, şuana kadar ki en ince Ultra modeli olacak diyorlardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Snapdragon 8 Elite işlemcisi TSMC'nin 2. Nesil 3 nm üretim sürecinden geçiyor. Rahatlıkla Gen 3'den daha verimli olacağını ve S24 Ultra'dan daha fazla ekran süresi vereceğini varsayabiliriz.
Gerçekten inanılmaz bir hayal kırıklığı.
Ana kamera 3 seridir güncellenmiyor. Pil ve şarj hızı deseden sıfır gelişme. Ekran tam tersi geriye gidiyor kendi ürettiği son teknoloji ürünü rakiplerine verirken kendi cihazlarında geriden gelen teknolojiyi eskimiş ürünü kullanıyor. Samsung bu gidişle mobil piyasada çok ciddi kan kaybedecek. Snapdragon Elite olmasa şu gelişmeler ışığında s25 serisinin s24 ü geçtim s23 ten bile hiç bir farkı yok cihaz değiştirmeye sebep olacak veya heycan yaratacak.
Nasıl bir firma maaliyet avantajı kendisinde olan kendi ürettiği ekran teknolojilerinde rakiplerine en son teknolojiyi verip kendisi geriden gelen teknolojiyi kullanır akıl alır gibi değil. Tam tersi son nesil teknolojiyi kendi cihazlarıdna kullanıp rakiplerine geriden vermesi gerekirken hemde..
Snapdragon elite çok güzel bir kapı açtı. Ver işte m14 panel 6000 mah pil güncel de bir kamera sensörü piyasada çinli minli bir şey kalmasın sil süpür. Ama bir şekilde 3 senedir ciddi gerlieme içinde mobil departman anlam veremiyorum. Kendi elleriyle rakiplerine alan açıyorlar..
gsmarena.comSamsung Galaxy S25 family to cut costs in display technologyhttps://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_family_to_cut_costs_in_display_technology-news-65072.php
-
Samsung neden megsafe tarzi bir sey yapmiyor? Sebebi burada.
x (formerly twitter)Tech Unique (@Techunique_yt) on Xhttps://x.com/techunique_yt/status/1849784748660621662?s=46&t=atwHzH8muR-mlcst-nVmXg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam ben aktif Magsafe kılıf kullanıyorum hatta olmayan kılıfım yok. Sadece aksesuar takılı ise S-pen sorun yaratıyor. Aksesuar yoksa bir sorun yok ondan çok rahat yapılabilir.
Ah bir de Türkçe bilseniz neler anlatırsınız neler...
Kimseyi ilgilendirmez kimin nasıl cihaz kullandığı. Birilerinin tadını kaçırmak yerine cihaza odaklanın rica edeceğim.
Uzun yıllardır orta segment - f/p telefon kullanıyorum 4 yıl Lenovo P2 kullandım, 4 yıldır da OnePlus Nord kullanıyorum, yeni yılda amiral gemisi bir telefon almak istiyorum. Takip ettiğim telefonlar öncelikle S25 Ultra sonra OnePlus 13, Vivo x200, Oppo Find x8, Honor magic 7, mi15 serileri. Bu modellerin bir kısmı ülkemize hiç gelmeyebilir ama umarım bu bütçelere değer doğru cihaza karar veririm. Sizin tercihiniz hangisi olurdu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_tourist -- 26 Ekim 2024; 19:12:27 >
Bunu samsunga sorsak saçmasapan cevap alırız muhtemelen.
-
Bahsettiğiniz cihazlardan oneplus 13 ile alakalı kısa bir araştırma yapmıştım, ama oxygen os bana çok yavan geliyor. Marka takıntınız cihazlar piyasaya çıkmadan karar vermeyin derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X