Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1184. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 15 Misafir (8 Mobil) - 13 Masaüstü12 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
24.575
Cevap
438
Favori
872.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 11821183118411851186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu android auto neden deli gibi şarj harcıyor? 15 dakika gibi kullanımda %3-4 gidiyor. Bu sürede ısınma bile oluyor. İPhone ile carplay kullanırken böyle değildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • indiroglu İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, aşağıda ödediğim tutarı ve kesilen faturayı paylaşıyorum, bu kargo 2 aydır iptal etmeme rağmen gümrük tarafından el konuldu durumunda. 3. İletişimden sonra Amazon tutarı iade etti.

Sahibinden üzerinden satan bir arkadaştan aldım gümrüğe takılınca, ürünü sorarsınız bence en iyi seçenek.
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_tourist -- 26 Mart 2025; 20:44:22 >

• siteamsorunsali kullanıcısına yanıt

Ben de spigen kendi sitesinden rugged armor modelini aldım. Bahar indirimiyle 1199 a geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak23358 -- 26 Mart 2025; 21:4:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wiru5 kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdan şikayetçiyim. iphone da kablosuz carplay şarj konusunda baya iyiydi. OneUI 7 ile alakalı olabilir mi çünkü hala ilk çıkan betadayız sanırım. s24 ultralara bile beta 6 geldi. stabile geçince bu konuda iyileşme olur mu acaba

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    2160p video kısa sürede ateş gibi yapıyor, kamera ile 4K video kaydı da öyle yapıyor derlerdi benzer amiral gemilerinde onu biliyorum ama video izlerken bu kadar olmaması lazım. Burada da söylenildiği gibi oldukça şaşırtıcı bir hızla soğuyor onu belirteyim...

Biliyorsunuz seamless update özelliği ile güncelleme yapılırken telefon kullanılabiliyor ama keşke yeniden başlatınca Google Play sistem güncellemeleri gibi kendi kendine güncellenmiş olsa, diyelim ki her akşam telefonu kapatıp sabah açıyorsunuz ve gün içerisinde yazılım güncellemesi yapıp o an yeniden başlatmayı gereksiz buluyorsanız bir gün sonra sabah vakitlerinde telefonu yeniden başlatmanıza rağmen bir kez daha tekrardan yeniden başlatma istiyormuş, keşke böyle olmasaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 26 Mart 2025; 21:9:43 >
  • burak23358 kullanıcısına yanıt

Aynı kılıfı bende amazon'dan 1300'e almıştım ama hepsiburadada 750 liraya görünce iade başlattım. Kupon da vardı 675 liraya geldi. 100-200 lira fark olsa uğraşılmaz da 500-600 lira oynuyor. Daha gelmediyse bence siparişi iptal ettirin

https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s25-ultra-kilif-rugged-armor-magfit-ozellikli-matte-black-acs08951-p-HBCV00007S9MJH

• tubytube kullanıcısına yanıt
    Hocam, ikinci dediğiniz kısma kesinlikle katılıyorum. Bu Google Play sistem güncelleme olayı çok gıcık; yani sürekli yeniden başlatmak zorunda kalmak vs hak veriyorum.

İlk dediğiniz için de, güncellemeden önce bu kadar değildi. Yani YouTube'da şu an videoyu izlerken telefonun ekranı ılık oluyor; aşırı ısınma falan demem asla, ama ılık oluyor ancak dediğiniz gibi, cihaz çok hızlı soğuyor.

Ben genel olarak ısınmadan memnunum. Aslında telefonda pil süresi biraz benim beklentimin altında kaldı; kötü değil ama çok iyi de değil. Ben S24 Ultra'da daha fazla ekran süresi alıyordum, ama herhalde uygulamalarda falan bir şey tüketiyor. Deneyip bulmaya çalıştım ama neyin tükettiğini bir türlü bulamadım.

• siteamsorunsali kullanıcısına yanıt
    Tam da bugün geldi hocam iade edeyim olmadı o zaman teşekkür ederim görmedim ben bunu

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj etmenin bir güzelliği daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 26 Mart 2025; 21:24:28 >
    hocam surekli kablosuz ile mi sarj ediyorsunuz ? surekli kablosuz ile sarj etmenin bir zarari olur mu acaba uzun vadede ?

• oguz_1923 O kullanıcısına yanıt
    Hızlı kablosuz şarjı kapattım geceleyin 7,5 Watt ile 5 saatte yavaş yavaş doluyor, evet sürekli kablosuz şarj ile şarj ediyorum sadece ilk şarjı kablolu yaptım...

Çok hoşuma gidiyor, kablo takmak gözüme itici görünüyor artık

pil güncellemeden önce iyiydi bana göre, olmadı sıfırlayacağım ama one ui 7nin bitmesini bekliyorum belki var olan bir sorunu çözerler diye bakalım. ısınma olarak da ılıklık geliyor ve sadece üst kısım ısınıyor alt taraf serin devam + pil de ısınmıyor üst taraf ılıklaşmasına rağmen

QHD deki Gelişmiş Yapay Zeka algoritması kullanan ProScaler özelliği yüzünden bence hocam.

Mantıklı, evet olabilir hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu samsungun cidden kafası hiç basmıyor. Şu telefonun renk modları o kadar kötü ki. Yapsana şöyle vivodaki gibi vivid, vibrant, authentic gibi modları. Bir de netlemeyi düzelt telefon mis gibi olur. Aslında telefon oldukça doğal çekiyor ama bu olaylar baya can sıkıyor yıllardır aynı.

Bu arada ben bu telefonun mikrofon kalitesine bayılıyorum. Audio eraser olayında vokal sesi ve müziği ayırt edebilmesi çok güzel. Enstrüman kayıtta müzik kısmını full arttırıyorum sesler çok daha net oluyor. Arka plan sesini de çok doğal kısıyor baya yararlı. Eğer volume yetmezse pro video modunda "her yön" seçiliyken +3,4 yapın on numara oluyor. Normal ön kamera çekiminde ses daha düşük sanırım tek mikrofondan alıyor sesi. O yüzden ya arka kamera ya da pro modda ön kameradan ses almanızı tavsiye ederim.

14 aylık S24 ultramda hiç yok çizilme 🤭

Bana da çok itici gelmeye başladı güzel bir rahatlıkmış 😁

• PikaTak kullanıcısına yanıt
    🙏🙏🙏

Ben telefonumla aşk hayatı yaşamaktayım 🥰🥰🥰

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 26 Mart 2025; 23:16:49 >
    Cicim aylarındayız 😅

aynen özellikle ekran şahane gerçekten :)

• 
Sayfa: önceki 11821183118411851186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.