Arkadaşlar kamerayla ilgili yaptığınız en iyi ayarları öğrenebilir miyim? Daha canlı ve parlak çekimlere ihtiyacım var. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1185. sayfa)

-
-
Ben de çok memnunum. iPhone'u elime almaz oldum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezalet gerçekten, 600 liralık şeyi bile alamıyoruz. Eyvallah hocam cevap için.
-
Coşkun Aksoyyoutube
Samsung ONE UI 7 - Bilmeniz Gereken En Efsane Gizli Özellikler! One UI 7 İpuçları Ve Tüyolarhttps://www.youtube.com/watch?si=X8gKVxwSBBYJaKEK&v=3DAUfz4GdTs&feature=youtu.be
bu arkadaştan telefonun bilmediğim özelliklerini öğrendim gerçekten. göz atmakta fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar burası aktif olduğu için yazıyorum belki satan vardır diye
Arkadaşım için Samsung Galaxy Buds 2 Pro arıyorum garantili ve faturalı olması ilk tercihim düşünen varsa elinde olan varsa bana ulaşabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
merhaba arkadaşlar s23 ultradan s25 ultraya geçmek mantıklı mı? ekran kavisli olduğu için cam koruma takılmıyor o yüzden memnun değilim geri kalan herşeyinden çok memnunum
-
Mesaj attım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende S23U'dan geçtim 25U'ya.
Seneye 26U çıksa inan geçmem.
O yüzden maddi imkan varsa tavsiye ederim.
Kayıtsız s25 ultra almak mantıklı mı sizce
Hiç mantığı yok hocam telefonu 1 yıl kullanıp satmayacaksan 15 - 20 bin de mecburen Server kaydına verirsin neredeyse kaçak olmayanla aynıya gelir bunun yerine git temiz 2. El araştır 60 - 65 bin arası rahat bulursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 27 Mart 2025; 11:18:13 >
16 pro dan tekrar geri döneceğim, varmı kronik arıza vs arkadaşlar? Bayram sonrası sipariş oluşturacağım.
-
Gördüğümüz yaygın bir sorun yok, birkaç kez kamerada toz görüldü başka bilmiyorum.
Doğru söylüyorsunuz hocam Türkiye garantili almaya çalışayım Xiaomi 15 ultra önerirmisiniz peki Server kayıtlı
Hocam 15 Ultranın server kaydı daha ucuzdu bildiğim kadarıyla 20 - 30 dolar arası donanım özellikleri de güzel fakat yazılım olarak Samsung a göre çok ekside o yüzden maceraya hiç girme derim
Bir arkadaşımız, benim de benzer süreler aldığımı paylaştığımda, bu 9-10 saatlik ekran sürelerinin imkansız olduğunu, mübalağa ettiğimi falan söylüyordu.
Buradan o arkadaşa tekrar selamlar 🙋🏻♂️😬
Selam arkadaşlar bana 25 ultra için yansıma karşıtı özelliğini bozmayacak bir ekran koruyucu önerirmisiniz spigenin varöış ama takınca normal ekranlar gibi yansıma yapıyor koruyucusuz cpk parmak izi lekesi kalıypr ve gecmiyor yansıma karşıtı koruyucu bulan varsa yeşillendirsin
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi temiz 2. El s25 ultra bakayım
Hocam samsungun kendi orijinal jelatini disinda benks ar oneriliyor ama bence en iyisi samsungun kendi orijinal jelatini. Isterseniz ilanlarimda var size link atarim pahali gelirse aliexpressten de isteyebilirsiniz.
s25u ya cam koruma tam uyumlu oluyor mu parmak izini falan engelliyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X