aynen o fiyatı bende gördüm kendi hesabımda ertesi günü o fiyat degisti ama. sistemsel bir sıkıntı oldu büyük ihtimalle o fiyat çıktı. alan oldu mu ve saati geldi mi o fiyattan bilmiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 27 Mart 2025; 22:13:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1187. sayfa)

-
-
Ben wacht 7 aldım 5056 tl ye hala kargo bekleniyor ama daha teslimat tarihine var ve mesaj geldi bayram tatilinden dolayı teslimat bayramdan sonra yapılacaktır diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Spigen kullanıyorum fakat çıkartıp atmama ramak kaldı. parmak izi okuma konusu rezalet.
Bir kaç defa parmak izlerini silip baştan yükledim fakat yine de doğru düzgün okumuyor.
-
Esr marka alın,bundada parmak izi sorunu oluyor ama genelde okuyor pek rahatsız etmiyor.
-
Merhaba
Amiral Gemi modellerini tek bir konuda konuşmak için açığım konumuz.
2024/2025 yılında çıkan Amiral gemi modelleri beni çok heyecanlandırdı için ortak bir konuda buluşmanın iyi olacağını düşünüyorum.
Rakip çok olduğu için muhabbeti tadından yenmez
Konumuz:
https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-yili-amiral-gemileri-ana-konu-snapdragon-8-elite-icerir--161007531#161007550
İyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mart güncellemesini yükledikten sonra hoparlör de bir değişiklik oldu Spotify de müzikler geçişinde bile ses yüksekliği değişiyor ve bozulma oldu gibi hem hoparlör hem de kulaklıkta.
Bataryadan şikayet edenleri görüyorum
Haklılar sonuna kadar
Samsung s21 serisinden beri aynı bataryayı evire çevire kullanmaktan bıkmadı çünkü...
Apple gerilerden gelip Samsungu solladı gitti Samsung hala 21 ultradaki 5000mah'ı kullanıyor utanmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 28 Mart 2025; 5:29:16 >
NFC ile ödeme kullanan, problem yaşayan var mı? Ben bu telefonlardaki NFC kullanım senaryosunu bir türlü çözemedim. Mesela ekran kilitliyen ödeme yapılıyor mu? Banka uygulamasının açık olması gerekiyor mu? İnternet bağlantısı gerekiyor mu? Bu işe hakim biri varsa anlatırsa çok sevinirim.
Ev ortamında, ofis ortamında wifi ile çok güzel ekran süreleri veriyor. Fakat dışarıda mobil veri ile hele bir de güneş varsa büyük sıkıntı.
-
Ekran kilidi kapalıyken ödeme yapmaz, 1 kere tanıtmanız yeterli.sonrasi Ekran kilidini aç, telefonunu pos cihazına dokundur bu kadar.Veya güvenli değil dersen, hızlı erişime NFC ekle, oradan kendin manuel aç kapa yapabilirsin.
Eşime aldık dün geldi bakalım takas kampanyası vb ile, gayet güzel cihaz, o s22 den geçti bende iphone 15 pro var kamera kalitesi samsung lehine çok fark var arada, benim telefonun yurtdışı satış süresi dolsun açıkcası bende geçmeyi umuyorum
Aynı sorun 16Pm'de de var. Güneşin altında mobil veri tam bi şarj emici. Sanırım Qualcomm'un yeni modeminden kaynaklı. İki telefon da aynı modemi kullanıyor. Aynı şekilde de şarj tüketiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence güneş altında ekran ışığı full açık şekilde her cihaz şarjı sömürür.Özellikle mobil veride.Genelleme yapacak olursam ben şarj konusundan çok memnunum.8-9 saat civarı şarj süresi alıyorum genelde mobil veri ile.En kötü senaryoda 7 saat garantim var.9 saatlik mesai de neredeyse telefon hep elimde ve sürekli birşeyler izleyen biriyim.Sabah 6 da kalkıyorum akşam 5 gibi eve geliyorum genelde 60 civarı şarjım oluyor.Yani rahat rahat telefonu kullanıyorum video izliyorum sosyal medya watch videolar haberler telefon görüşmesi ve WhatsApp görüntülü fazla görüşüyorum.İzmir in deli sıcakları daha gelmedi ama ekran ışığını Manuel yapıp güneş altında %70-80 ile deneyecem bir ara.Ama sıcaklar gerçekten az yada çok yerine göre etkiliyor.Soğuk günler iş yerinde küçük konteynırda hep üst tarafta hemde ayağımın kenarında 2 ufo çalışırken telefonun daha fazla şarj tükettiğine şahit oldum.Aynı yerde ufosuz 1 saatte örnek 10 gidiyorsa ufolar açıkken 15 rahat gitti.Qhd ekran koyu mod kapalı kullanıyorum herhangi bir ayar kısıtlama yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de memnunum hocam. S25 ultra çok keyifli bir telefon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı spigen kullanıyorum. Ama maalesef kaldırıp atacağım
Bulabilmek güzel olurdu. Bende s20 fe ye tocol kullanıyordum acayip.memnundum şimdi sitelerine baktım uretmemisler s25 ultra için ne yapacağız acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X