Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erul , erul , oguz_km , 44 plaka , Mori Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
24.161
Cevap
435
Favori
851.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi easycep ten ödeme bekleyen arkadaşlar varsa mutlaka şikayetvar a yazmanız tavsiyem.1 iş günü içerisinde para hesabınıza yatacak dendi fakat bugün 1 hafta olunca yazdım Şikayetvar a .1 saat içerisinde arayarak dönüş sağladılar. Bakalım ne kadar zamanda yatacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 17ekrem17 1 kullanıcısına yanıt
    Bendeki cam alelaled idareten telefoncudan taktırdım ve evet bir miktar engelliyor. Tabii bendeki modelde böyle başkasını bilemem . Belki nano cam dedikleri daha iyi olabilir bu konuda daha ince oluyorlar çünkü. Bir de taktırdıktan sonra parmak izinizi silip tekrar okutmanız fayda sağlıyor .

Bende aynı geçişi yaptım ekran koruyucu sadece Samsung bayilerinde takılıyorlardı ve rezalet bir jelatindi. Takas desteğiyle aldım, cihazı ilk açtığımda bir pişmanlık oldu gerek var mıydı boşuna masraf yaptım gibi ama ertesi günden itibaren yapılan iyileştirme ve farkları görünce şimdi iyi ki geçmişim diyorum. İmkan varsa çok memnun kalırsın hocam

Samsung orjinal ekran koruyucu bulursanız 1 sene daha rahat gider.. seneye s26 ultraya geçersiniz.. o zamana kadar da finansal hazırlıkları yapar daha rahat bir geçiş yaparsınız.. orjinal ekran koruyucu kavsilere güzel tutunuyor ve sökülmüyor... kullandım ;) ordan biliyorum...

• ymndogan kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımda bu süreler alınabiliyor ama kamerayı ağırlıklı kullanırsak 6-7 saatlere düşüyor doğal olarak en önemlisi de ısınma pek olmuyor telefonun nazar değmesin kamerası dışında performansı harika şimdilik kamerayada bir güncelleme gelirse tadından yenmez

• Banada batarya performansı kötü geldi ekran süresi 4 saati göremedim tabi pili %80 e sınırladım ve %20 de şarja takıyorum böylelikle pil döngüsü iki şarda 1 birim artıyor normal mi bilemedim tabi bu durum

• etelli21 E kullanıcısına yanıt
    Hocam, şarjın yüzde 40'ını kullanmıyorsunuz, sizce normal değil mi ekran süresi?

7-8 saat ekran süresi zaten %0-100 kullanımda neredeyse.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman içim rahatladı :)) teşekkürler

• etelli21 E kullanıcısına yanıt
    %95 ile sınırlasan yeterli.. aşağı tarafta da %15 uyarısı alınca müsait bir zamanda şarja takarsınız sıfırlanmasın kafi... haricinde şarj belki arzu edilen hayal edilen kapasitede değil ama kesinlikle yeterli ve iyi ;)

• Telefonu iki günde bir şarja takıyorum ve ekran sürem 8 saatin altında olmuyor. Şimdilik çok memnunum(çok yoran işlemler yapmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 27 Mart 2025; 17:37:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buds 3 için kuponu olan varsa özelden atabilir mi? gerçekten ihtiyacım var :)

• type c üstünden tv ye bağlamak istiyorum. fhd olu 4k olur en ucuz ve iş görecek kablo adaptör tavsiyeniz var mı ?

• Merhaba arkadaşlar bu maile gelen %30 indirim kodu kamu veya eğitim indirimiye birleşiyormu acaba

• Ctrl.s kullanıcısına yanıt

hayır normal mağazada geçerli o kod

• Merhabalar bulabildiğim mi?

• burak23358 kullanıcısına yanıt

Dönüş sağlanıyor ama para yok.

• Gece video çok iyi değil gibi kumlu baya. iPhone ile karşılaştıramıyorum aynı anda çekemedim deneyen varsa yorumu nedir

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Merhabalar orijinal ekran kurucusunun nereden alabilirim. 2 tane spigen denedim farklı parmak izini görmüyor

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam burda bir arkadaş online mağazada watch ultra için 16500 civarı fiyat paylaşmıştı o yüzden sordum

• S23 Ultra zamanında ithalat kısıtlamaları yoktu.. amazondan alıyorduk.. geçen bir arkadaşımıza da yine forumdan bir arkadaştan aldık o zamandan kalmış.. dolap sahibinden vs belki denk gelir bakmak lazım.. ama o kadar koruyucu denemiştim orjinal kullanınca miss gibi pamuk gibi oldum s23 ultrada.. şu an recep kardeşim uyguladıysa en güncelde o kullanıyor.. memnun mu bi de ona soralım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 27 Mart 2025; 22:17:51 >
  • 
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.