Siparişim hazırlanıyor aşamasına geçmiş ilerleme var gibi ne dersiniz? |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (500. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
rengi nedir acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
acaba dokunmatik prolemi olur mu olmaz mı
benks türkiye
Galaxy S25 Ultra Benks Ultra Shield HD Ekran Koruyucu + Kolay Uygulamahttps://benks.com.tr/collections/galaxy-s25-ultra-ekran-koruyuculari/products/galaxy-s25-ultra-benks-ultra-shield-hd-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 31 Ocak 2025; 22:42:6 > -
Hocam bende 13 ten geçmek istiyorum hayırlı olsun sizin için bana deneyimlerinizi aktarmanızı rica ederim fark hissedilirmi falan filan.
-
bu arada yansıma engeleyeci de varmış ama dokunmatik sorunu olursa iade almazlar muhtemelen
siz hangisibi 1250 ayarlıyorsunuz hocam ?
benks türkiye
Galaxy S25 Ultra Benks Glass Warrior AR (Anti Reflective) Ekran Koruyuhttps://benks.com.tr/collections/galaxy-s25-ultra-ekran-koruyuculari/products/galaxy-s25-ultra-benks-glass-warrior-ar-anti-reflective-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli -
Orijinal Benks sitesi midir bu? Ne ara geldi trye görmemiştim daha önceden.
-
aynen bakalım aynı fiyatlar olursa iptal edip yeniden alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirildi kupon vs mi kullandınız yoksa 6000 tl yemi düştü bende takip ediyorum o fiyata inmedi hiç
ben gidip nano dandik kesim bi jelatin ya da 5d tarzı takacağım büyük ihtimal , kafayı mı yedik 1000 tl jelatine :D . çinçancon 5d ler 50-100 tl olacak. emin olun yüzde 99 parmak izini etkilemiyor.. s24 ultraya 50-100 lıralık 5d almıştım takır takır calısıyordu.
-
yansıma önleyicisi parasına değer emin olun samsung un resmi yansıma önleyici koruyucusu daha pahalı olur.
benks türkiye
Galaxy S25 Ultra Benks Glass Warrior AR (Anti Reflective) Ekran Koruyuhttps://benks.com.tr/collections/galaxy-s25-ultra-ekran-koruyuculari/products/galaxy-s25-ultra-benks-glass-warrior-ar-anti-reflective-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli -
Tamamdır hocam inşallah. Cihaz elime ulaştığındaki yorumumu yazar sizleri de etiketlerim.
-
Suistimal edenler oluyordur onu diye düşünüyor insan
ben saat ile beraber almıştım -750 yapmıştı
-
titanyum gece siyahı
-
Benim ultra ve plus olan iki farklı siparişim gönderilmeye hazır durumuna geçmiş.
-
-
Ultra için renk nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X