Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.784
Cevap
375
Favori
568.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baktım, o kapalıyken daha iyi zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • visualize kullanıcısına yanıt
    Telefoncuda kaliteli diye taktılar ama o bukadar etkiler mi zaten o yüzden resimleri paylaştım bakşa karşılaştırma yapabilecek biri var mı diye

• saitates kullanıcısına yanıt
    yansıma önleyici katman kaynaklı olabilir veya ekran renk ayarlarına bir göz atın

• caneryendi C kullanıcısına yanıt

S24 ultra da mı böyleydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla korkuttun beni keşke markasını falan bilseydin. Hem orjinal samsung hem benks ar glass warrior koruyucu aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam, yansımasından belli, çok kötü olduğu bence. Şu var, iPhone bir tık daha canlı gibi, katılıyorum ama bu kadar kötü bir fark da yok normalde.

İkincisi, kaliteli diye taktığı şeyin uyduruk olduğuna eminim. Markası bile belli olmayan bir şey takmıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yani ne samsung tr ne de samsung global bu telefonun bu kadar talep göreceğini düşünüp planlayamaması inanılır gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonthas

Dün aranıp bugün kargoya verilen var. Mesai çıkışına kadar gelmezse iptal başvurusu yapicam. Rezil bir pre-order süreci.. dersimizi aldık diyelim.

aynı durumdayım hocam dün arandık renk değiştirdiler yarın kargolucaz deyip söz verdiler hiçbir gelişme yok.

• Jetmax kullanıcısına yanıt

1 Şubat siparişinden ses seda yok. 11 şubata kadar kargoda diye ibare vardı ama hâlâ ses yok. Müşteri hizmetlerini aradım biraz önce, 28 Şubata kadar kargolanır dediğini duyunca dellendim kapattım telefonu

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    iPhone ekranı 16 pro ve max için konuşuyorum ekran kalitesi daha mı yüksek renkler vs S25 Ultradan

Olabilir, elinde iPhone cihaz olanlardan benzer bir kaç fotoğraf bekliyorum varsa forumda. Ona göre söküp atacağım, iphone'de takılı olan koruyucu spigen bu arada. Samsung da ki daha dandik zaten.

16 ben kullanmadım. 15 Pro Max kullandım S24 Ultra'ya göre biraz daha canlıydı bence ama S5 Ultra bana daha canlı geldi bu kez. Bendeki böyle değil.

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Bu kılıflar kamerayı yüzeyden uzak tutuyor, o yönden çok iyi. Yani bi masaya koyduğunuzda kamera yüzeye temas etmiyor. Bu kılıfta öyle değil mi hocam.

Demo cihazlarda netlik farkı gözüme çarpmıştı, ip16 ekranı daha net, burada yazmıştım ilk demolar gelince.10 bit olması belkide etkiliyordur

Acaba koruyucudan mı kaynaklı. Valla ben ekran kalitesi, renkler, canlılık çok hoş olacak ümidiyle geçiyorum.

• ön sipariş kampanyası 13 şubata uzatıldı arkadaşlar
    Kamu indirimi isteyen varsa kullandırabilirim

Yapmayın hocam ben 15 pm den geçtim beyazlar daha beyazdı bunun gibi mat değildi

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bana öyle geliyor. Belki benim iPhone paneli daha sarı renk olan panel olabilir. iPhone'ların panellerinin bazıları tam beyaz vermiyor ya belki bendeki öyleydi.

• umutsah kullanıcısına yanıt

Evet yükseltisi var aynen ama ben bir tık daha iyi beklerdim. Onun dışında gayet güzel. S23 ultra da kullandığım uag plasma kılıfın kamera koruması daha yüksekti

hocam bende 16pm vardı wrapsoll cam taktım müthiş ekran görüntüsü vardı dandik koruyucu takınca baya fark ediyor

• 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.