Bildirim
Samsung Galaxy s3 i9300 imei ve agda kayitli degil sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: k1ng3rbr3ad
Merhaba arkadaslar elimde s3 i9300 var gecenlerde abim telefonu guncelledi 4.1.2 ye ve 1 2 saat sonrafarkettik hat yok sonra arastirdim imei degismis , ariza,efs,mg4 rom ne varsa herseyi denedim ama olmadi yardiminizi bekliyorum ... Simdiden tesekkurler
imei nunarasi telefonun kutusunda yazar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Merhaba arkadaslar elimde s3 i9300 var gecenlerde abim telefonu guncelledi 4.1.2 ye ve 1 2 saat sonrafarkettik hat yok sonra arastirdim imei degismis , ariza,efs,mg4 rom ne varsa herseyi denedim ama olmadi yardiminizi bekliyorum ... Simdiden tesekkurler
eski haline dondurmeyi denediniz mi ?
quote:
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=67935383&p=1
quote:
eğer kaçak yolla imei attıysanız düşmüz olabilir veya kaçak değilse klonlanmış olabilir btkdan sorgulamayı deneyin
Ilginiz için teşekkürler eski romu tekrar yükledim herşey yoluna girdi . Ama güncelleme yapamıycam artık .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp kişileri rehbere aktarma android
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- sim karttaki numaraları görme
- uygulama indirirken şifre istesin
- video çekerken kamera değiştirme
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
- s23 ultra batarya kaç mah
- samsung s27
- samsung galaxy fold
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X