Şimdi Ara

Samsung Galaxy Young GT-S6310 Aldım yardım edin .s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba teknosa'dan aldıgım samsung galaxy young GT-S6310 kamerası çok kötü çekiyor. Telefonu iade etme gibi bi hakkım varmı bilmiyorum ancak kamera lazım oluyo baya 3MP kamera koymuslar ama sanki açınca karıncalar dans ediyor.Bunun bi çözümü varmıdır yardımlarınızı bekliyorum 2 tane kamera programı yükledim hiç bi değişiklik olmadı samsung bu telefonu güncelleyip kamerasını düzeltirmi acaba ? bunları yanıtlarsanız sevinirim tesekkür ederim

• Kamera ayarlarını kurcala bi kere çözünürlük ayarları değişiyor diye biliyorum ... Bende almayı düşünüyorum kardeş kamera dışında özellikleri nasıl bilgi verebilir misin ?
  • Kamera berbat ama diger özellikleri güzel yeni çıkan bi telefon hiç bi yerde kap bulamadım haftaya gelir diyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISouLLeSS

Kamera berbat ama diger özellikleri güzel yeni çıkan bi telefon hiç bi yerde kap bulamadım haftaya gelir diyolar.

gittigidiyor.com da uygun kılıflar var
  • Ben de birkaç gün önce aldım. kamera konusunda tereddüt ettim ama gayet güzel çekiyor.İnterneti de hızlı. Memnunum yalnız ski telefonumda kullandığım 4 GB'lık hafıza kartımı taktım, resimler görünüyor ama oyunlar yoktu.Yeniden yükledim.Şimdi de yeterli hafıza yok diyor. İndirirken hafıza kartına kaydetme seçeneğini nasıl yapacağımı bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.