s23 dışında samsungta başka bir cihazın da 5g aktif olması yeni bir şey. zira diğer serilerde aktif değil samsungta. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 1 Ağustos 2023; 0:57:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Hangi operatör hocam?
-
Sene sonuna kadar Z Fold/Flip 4 ve S22 serisinde 5G aktifleştirecekti Samsung. Fold'da da direk aktif gelmesi güzel olmuş.
-
Yurtdışında Fold iPhone 14 Pro ile aynı fiyata satılsaydı talebin çok yoğun olacağını tahmin ediyorum. Vergileri düşününce bizde Fold fiyatları için özel bir müdahale yapılıyor gibi geliyor. Yurtdışı fiyatıyla aynı hatta kimi yerde dah düşük. iPhone ise neredeyse yurtdışının 2 katı.
Ben de yıllardır gözlediğim Fold serisine Fold 5 ile dahil olacağım
-
Samsung Türkiye iyi çalışıyor aslında. Hani bir şekilde indirim alıp fiyatları biraz daha uygun tutmaya çalışıyorlar. Yoksa daha da uçuk olacak fiyatlar. Kimse alamayınca da anlamı yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de S23 ultra dan geçmeyi düşünüyorum. Ama 25w şarj, kamera ve entegre kalem beni düşündürüyor. 23 ultradan geçenler var mı? Ne düşünüyorsunuz?
Ben de S22U'dan geçmeyi düşünüyordum ancak malesef kamera üzdü. Özellikle 10x optik zoom olmaması çok kötü. Kamera olarak ararsınız S23U'yı.
Samsung Shop'tan Fold 5 alıp, sipariş sürecinde (sipariş hazırlanıyor) değişiklik olan var mı ? Normalde 4 Ağustostan sonra dağıtım olacak ama belki erkene çekmişlerdir 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazonda 1 ağustos teslim tarihli satılıyordu. yani aslında bir aksilik olursa diye 4ü gibi düşün.
pazar fatura kestiler ama hala kargo çıkmadı. Telefoncuya bile gelmiş telefon ama samsung online yine geç gönderiyor. Bu işi çözemediler.
-
Ben de 1 Ağustos civarı kargolanir diye düşünüyordum , ara ara kontrol ediyorum. Gelişme olursa yazacağım bilgilendirme amaçlı :)
Benim fatura da pazar günü kesildi. Bugün yarın kargolanir inşallah:)
Bugün samsung mağazasında baya inceledim cihazı. İp13 Pro Max + Watch Ultra kullanıyorum. Vallahi kafamı karıştırdı benimde fold 5 e geçilir bence. Bir tık kamera kalitesi hoşuma gitmedi sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BombSquad34 -- 1 Ağustos 2023; 16:54:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İphone 11 e bile 19 bin verdiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aylardır sessiz olan konu bir anda canladı 😃
Fold 5'te garip bir şey farkettim. Eski fold'larda yaşayan var mı bilmiyorum. Enpara'dan QR ile bir türlü işlem yapamadım. Telefonun kamerası barkodu okumadı. Belki bankada sıkıntı vardır dedim. Ertesi gün yine ATM'de işim vardı yine aynısı oldu. Kapağı açıp denedim ve aynı kameralara okutmama rağmen okudu. Denk gelmiştir dedim. Tekrar tekrar denedim. Kapak açıkken inanılmaz hızlı bir şekilde barkodu okurken, telefon katlıyken hiçbir şekilde okumuyor. Ne alakası var anlamlandıramadım. Başka bankada denemedim. Belki onlarda da benzer durum vardır. Banka özelinde değilde sanki kameralar kapak açık ve kapalı duruma göre farklı davranıyor gibi geldi. Bu bir sorun değil benim için sonuçta ekranı açınca okuyor. Ama alakayı çözemedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FastegL -- 2 Ağustos 2023; 13:2:15 > -
kameranın biri barkod okuyuculudur diğeri değil, aynı kamerayı kullandığından emin misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X